Jump to content

Recommended Posts

Sacred 2 - Fallen Angel μέχρι να βγει το Diablo III δε θα υπάρξει καλύτερο

Ακόμα δεν έχω δοκιμάσει το online του να έχω πλήρη άποψη :shutup:

jagged alliance το παλιο καλο παιχνιδάκι με lots of guns!!!!

crysis ξανά και ξανά χρησιμιποιώντας άλλες τεχνικές...φυσικά στο πιο δύσκολο επίπεδο

Stalker πρέπει να βαριέμαι πολυ.... για να παίξω 2 λεπτά

και στο τσακιρ κεφι λίγο NFS underground

εχει κανενας να μου προτινει κανενα game γιατι βαρεθηκα ολο τα ιδια και τα ιδια. παιζω prince of persia και βαριεμαι τραγικα

εχει κανενας να μου προτινει κανενα game γιατι βαρεθηκα ολο τα ιδια και τα ιδια. παιζω prince of persia και βαριεμαι τραγικα

deshi άρχισε το World of Goo. Πολύυ καλό και σκαλωτικό τέρμα!

deshi άρχισε το World of Goo. Πολύυ καλό και σκαλωτικό τέρμα!

ty φιλε μου με εβγαλες απο τη τρελα

Απλά για να το τερματισω prince of persia skidrow!Και μετά βλέπουμε ποιο έχει σειρά!!!

το νέο COD παλευω και μετά λέω να δω τι είναι το left 4 dead

αν και δεν περιμένω να δω resident.αντέ να έρθει ο Μάρτιος να βγει το new.

Αρχισα παλι το S.T.A.L.K.E.R SoC...νταξει τι παιχνιδαρα ειναι...ειδικα αν το παιξεις μετα απο αρκετο καιρο...παω στο lab x48 για τα documents τωρα κ απ'οτι θυμαμαι γινεται της τρελης εκει κατω..:victory:

world of goo !!! οταν το πρωτοειδα κοροιδεψα το ονομα γιατι μου ρθαν αλλα στο μυαλο....αλλα ημουν πολυ λαθος, φανταστικο παιχνιδι.

Πάει και το prince of persia!Τώρα σειρά μάλλον έχει το crysis warhead(sorry αλλά τώρα θα το ξεκινήσω...δεν είχα χρόνο δυστιχώς)!

Αρχισα παλι το S.T.A.L.K.E.R SoC...νταξει τι παιχνιδαρα ειναι...ειδικα αν το παιξεις μετα απο αρκετο καιρο...παω στο lab x48 για τα documents τωρα κ απ'οτι θυμαμαι γινεται της τρελης εκει κατω..:victory:

μη μασάς... take no prisoners :banging:

μη μασάς... take no prisoners :banging:

Ασε ασε το εκαψα το παιχνιδι...παντως κατι τετοια παιχνιδια πιστευω δεν αρκει να τα παιζεις μια φορα...θελει κ δευτερη κ τριτη...:whistle2::whistle2:

Ευχαρίστως θα έπαιζα και 3η version. Θα κάνουν άραγε 3ο.....

Πάντως το 1ο έχει πιό δουλεμένες πίστες. Εκεί στα υπόγεια που πας να κλίσεις το phycho device (X18?) στο Pripyat και στο δρόμο για το X18 που είναι τίγκα στην ακτινοβολία είναι όλα τα λεφτά. Φοβερό game!

βγήκε και Patch 1.5.08