Jump to content

Recommended Posts

Formula 1 2008, Ισπανία και Γερμανία αυτές τις μέρες.

(Καλά F1 δεν παίζει κανείς;; )

εγω ειμαι fun του F1 αλλα δεν εχω ακομα το παιχνιδι...........................:tomato::tomato::tomato:

εγω ειμαι fun του F1 αλλα δεν εχω ακομα το παιχνιδι...........................:tomato::tomato::tomato:

Δεν είναι ξεχωριστό παιχνίδι, MOD (πρόσθετο) για τη F1 Challenge είναι.

World at War! Μιλάμε για τρελό κόλλημα! Και σταθερά λίγο Dota που και που για αλλαγή. Το Cod 4 το παράτησα τελείως και το Fallout 3 ούτε που το αγγίζω.

World at WaaaaaR!:computer:

stalker shadow of chernobyl + Oblivion Lost 2.3 + sky4ce 2.0 RC 4.1 ( περιλαμβανει και το float32 ;-) http://www.hardforum.com/showpost.php?p=1032605239&postcount=65 ) Μολις βγηκα απτα Χ18 labs εχοντας σφαξει 43589543988 mutants bandits και spetznatz, πισω στον trader τωρα για την αμοιβη, ΤΑ ΣΠΑΕΙ :D

Προς knut

Το καλύτερο game ΟΛΟΝ τον εποχών παίζεις πραγματικά μετά από αυτό το game δύσκολα θα κάτσεις να τερματίσεις άλλο :banging:

Εγώ τώρα ασχολουμε λιγο με emulators psx,sega saturn κλπ με σκοπο να θυμιθω τα παλια παλι...

Αν και σύντομα θα ξεκινήσω να παίζω Guild wars :suicide:

Εφόσον το αρχίσεις οκ, υπάρχουν 2 κόσμοι : αυτός του shenmue και ο έξω, μη σου πω μόνο ο 1ος (ο 2ος παίζει να ναι και matrix να ουμ...). ΤΕΛΟΣ.

(edited)

Κάθισα και τερμάτισα το CoD 4. Με εξαίρεση κανά δυό ωραίες αποστολές (nuclear blast και εκεί που σου την πέφτει όλος ο κόκκινος στρατός στο αγρόκτημα) ήταν πολύ βαρετό. Αφού όμως η Activision έδωσε πρωτεύοντα ρόλο το multi, συγχωρεμένοι.

SPOILER!!!!

Το τέλος :

Έγινε επεξεργασία από hurin

Καλά μόνο 3 σφαίρες ο τύπος και καλά καλά όχι headshot?Πολύ άκυρο εγώ όλο το γεμιστίρα τους άδειασα :rofl:

Πολύ λύσσα :red:

Ειπα να δοκιμασω το Far Cry 2. Λιγο βαρετο μου φανηκε...

Τωρα κανει setup το νεο Prince of Persia. Για να δουμε τι λεει.:jump1: