Jump to content

Recommended Posts

Ξεκινησα λιγο το crysis warhead με το gamepad απο το xbox 360 , Πιστευω πως fps τετοιου ειδους ( τα οποια εχουν ευκολο shooting ) βολευουν και με το pad

Ξεκινησα λιγο το crysis warhead με το gamepad απο το xbox 360 , Πιστευω πως fps τετοιου ειδους ( τα οποια εχουν ευκολο shooting ) βολευουν και με το pad

Iεροσυλία...:p

Παιζεται ανετα μπορώ να πω... Και απο default τα buttons ειναι σε πολυ καλη διαταξη. Μπροστα στις σκανδαλες πχ εχεις fire - fire view angle - τον μοχλο διευθυνσης αν τον πατησεις σκυβει και αλλα τετοια εργονομικα .. :D

NBA2K9 στο ΧΒΟΧ360

Και προσπάθησα το Silent Hill στο pc αλλά επειδή έχω Ατι1950 αντιμετωπίζω κάποια γραφικά προβλήματα. Οπότε θα το περιμένω και αυτο στο ΧΒΟΧ

Μηπως λεει το homecoming ο φιλος?

Εγω το επαιζα με 30 fps...ολα τερμα(δεν ειχε βασικα κ πολλες επιλογες)..αδικαιολογητα βαρυ για τα γραφικα του..:hmm:

Πολυ καλο παιχνιδακι ομως..

εγώ τερμάτισα για 3η φορά το FEAR στο 4ο επίπεδο δυσκολίας και τώρα παίζω το expansion σε μία προθέρμανση για τον Φεβρουάριο που θα βγει το 2. Απλά ένα απο τα καλύτερα FPS τέλος. :suicide:

μολις τελειωσα το cod world at war...αλλα δεν μπορω να πω οτι ενθουσιαστηκα μαλλον αδιαφορο ηταν(σε σχεση με τα υπολοιπα της σειρας), χθες ξεκινησα και το crysis ...και οι εντυπωσεις μεχρι στιγμης ειναι μετριες...ειδομεν

τερματισα πριν απο 2 μερες το cod 4 και ξεκινησα το crysis! Μετα εχουν και αλλα σειρα!!!Σε λιγο θα χρειαζομαστε watercooling στον εγκεφαλο:suicide::neo::rofl:

Και εγω μετα απο 2 χρονια καταφερα να τερματισω παιχνιδι....... ολα τα αφηνα λιγο πριν το τελος

Frontline Fuel Of War....Τελος

Τωρα σειρα εχουν το Prince Of Persia και το Tomb Raider-Underworld