Jump to content

Recommended Posts

(edited)
καλο ρε κομμαντο? πες τιποτα

Τι να σε πω τώρα :p

Θυμίζει αρκετά το cod2 (εχει τα ιδια οπλα και αρκετά καινούργια), υπάρχουν όπως και στο 4 ranks, lvls κτλπ.

Επισης σε 1 πίστα μπορείς να πάρεις και tanks(αλλά προχωράει αρκετά αργά και με 2 c4 και καμιά grenade γίνετε burger).

Υπάρχει επιλογή στο menu: friends (όπου κάνεις add άλλους γράφοντας το name)

Εχω παρατηρήσει οτι για να σκοτώσεις τους αντιπάλους πρέπει να τους ρίξεις και 1-2 σφαίρες παραπάνω απο όσο θα έπρεπε στην πραγματικότητα.

Στα όπλα δεν υπάρχουν στάνταρ αξεσουάρ, πχ μπορείς να βάλεις σνιπερ scope σε ενα bolt action rifle ενώ σε 2-3 νομίζω δεν γίνεται.

Τα challenges ειναι τα ιδια, τροποποιημένα βέβαια για το game.

Και τέλος είναι εξίσου ελαφρύ με το 4.

Αυτα...:D

Screenshots here

http://www.xfire.com/screenshots/sirdiman/

Έγινε επεξεργασία από SirDiman

Call of duty world at war beta multiplayer....:pleasantry:

Χαμος γινεται...πραγματικα γινεται πολεμος σε αυτο το παιχνιδι....ειδικα οταν πεφτουν οι κανονιες....:devil:

Αλλα με χαλαει που δεν πευτουν οι αλλοι τοσο ευκολα....οχι οπως στο 4:angry: με αποτελεσμα να μενεις απο σφερες...:tomato:

F1C μόνο.. Δε με τραβάει κάτι άλλο.. :suicide: (αν κάποιος ενδιαφέρεται για το πρωτάθλημα του B2W ας στείλει ένα PM :D )

παιζει να ξενερωσεις...αρκετα αργο

not good news...

Θα το δοκιμάσω πάντως επειδή ψάχνω κάτι να ασχοληθώ και με το PC επειδή έχω λιώσει στο FIFA 2009 και NBA 2K9 στο XBOX360 :p

Brothers in Arms - Hell's Highway

κλασσικο φπς ..δοκιμασμενη μηχανη ανριαλ..μια χαρα πηρα λιγο τα πανω μου!:D