Jump to content

Recommended Posts

Brothers in Arms - Hell's Highway

Πολύ ωραίο και διαφορετικό απο τα καθιερωμένα fps μπαμ μπουμ- τσολιάς. Η μηχανή παράγει ωραία γραφικά και είναι ελαφριά. Σειρά εχει το fallout 3

isaias τι λέει το WAR? Παίζω wow 3 χρόνια τώρα. Είναι ικανό να μας κάνει να ξεκολλησουμε;

Τελείωσα το GRID και τώρα έπιασα το Βrothers in Arms, για να δούμε.....

Πριν μερικες μερες τερματισα το Brothers in Arms..αρκετα καλο ηταν..ωραια γραφικα κ με ελαφρια μηχανη γραφικων..αν κ ηταν μικρο..:rolleyes:

Πριν μερικες μερες τερματισα το Brothers in Arms..αρκετα καλο ηταν..ωραια γραφικα κ με ελαφρια μηχανη γραφικων..

Και μένα οι πρώτες σκηνές αυτό μου δείχνουν μακάρι να είναι έτσι.:)

Μόλις τελείωσα το Brothers in Arms, παρεπιμπτόντως δεν μου φάνηκε καθόλου μικρό, κατά τα άλλα πολύ ωραία γραφικά και πολύ καλή πλοκή/σενάριο.Τώρα σκέφτομαι τι άλλο να αρχίσω....:)

έχω ξεκινήσει λίγο το dead space, παράλληλα με το farcry (κρατάω Fallout για χριστούγενα μάλλον) παιδεσ τα όπλα είναι κόλλημα! τα controls είναι λίγο console oriented αλλά τα όπλα είναι περίεργα και έχουν πολύ όμορφα visual... το συστήνω!