nikoszax Μάϊος 21, 2007 #1841 Κοινοποίηση Μάϊος 21, 2007 Test Drive Unlimited αν και ειμαι δυσαρεστημενος λιγακι γιατι κατι παιζει ή με το μηχανημα μου ή με το παιχνιδι! Και για να μην ανοιγω αλλο thread, οποιος εχει προβληματακια με το tdu, ας στειλει πμ να μου δωσει ή λινκς ή λυσεις. Thanks. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Saber_Rider Μάϊος 21, 2007 #1842 Κοινοποίηση Μάϊος 21, 2007 Command & Conquer 3 !! Μου τρέχουν τα σάλια όμως για το επερχόμενo StarCraft 2!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEOKFIRE7 Μάϊος 21, 2007 #1843 Κοινοποίηση Μάϊος 21, 2007 ξερεις πωσ φτιαχνεις δικια σου πίστα για να παιξεις ΄η μονο με τις έτοιμες?.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ganastasiou Μάϊος 21, 2007 #1844 Κοινοποίηση Μάϊος 21, 2007 Ναι κορυφή το Oblivion αλλά δεν είναι WOW χωρις αυτό να σημαίνει οτι κανένα παιχνίδι δεν φτάνει το WOW σε θέμα gameplay γιατί κατατάλλα είναι τέλειο το Oblivion απλά επείδη έχω το σύνδρομο εξαρτημένου στο WOW και αν το ξαναρχίσω δεν με βλέπω να ξεκολάω θέλω ένα παιχνίδι "τσιροτο" σαν το WOW.P.S:1o "τσιροτο" εννοιείται σαν το υποκατάστατο νικοτίνης για να κόψεις το κάπνισμα,στην προκειμένη περίπτωση το WOW.P.S 2o:Όπως καταλαβαίνετε είμαι εξαρτημένος απο το WOW θέλω την βοήθεια σας έχω ήδη πει σε μία απάντηση 5 φορές WOW. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ganastasiou Μάϊος 21, 2007 #1845 Κοινοποίηση Μάϊος 21, 2007 Ναι κορυφή το Oblivion αλλά δεν είναι WOW χωρις αυτό να σημαίνει οτι κανένα παιχνίδι δεν φτάνει το WOW σε θέμα gameplay γιατί κατατάλλα είναι τέλειο το Oblivion απλά επείδη έχω το σύνδρομο εξαρτημένου στο WOW και αν το ξαναρχίσω δεν με βλέπω να ξεκολάω θέλω ένα παιχνίδι "τσιροτο" σαν το WOW.P.S:1o "τσιροτο" εννοιείται σαν το υποκατάστατο νικοτίνης για να κόψεις το κάπνισμα,στην προκειμένη περίπτωση το WOW.P.S 2o:Όπως καταλαβαίνετε είμαι εξαρτημένος απο το WOW θέλω την βοήθεια σας έχω ήδη πει σε μία απάντηση 5 φορές WOW. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FocusX Μάϊος 21, 2007 #1846 Κοινοποίηση Μάϊος 21, 2007 Υπάρχει και το LOTRO... το παίζω εδώ και 5 μέρες ασταμάτητα. Καταπληκτικό :banging: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilmarios Μάϊος 21, 2007 #1847 Κοινοποίηση Μάϊος 21, 2007 Prey Test Drive Unlimited Oblivion F.E.A.R Command_And_Conquer_3_Tiberium_Wars_(KANE_EDITION) Είναι ΤΑ παιχνίδια είναι κορυφή πιστεύω ότι συμφωνείτε :jump1: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ganastasiou Μάϊος 21, 2007 #1848 Κοινοποίηση Μάϊος 21, 2007 focusx το LOTRO ειναι on-line δεν θελω online game ψαχνω για free game.... thnx παντως αν και το συγκεκριμενο επειδη το εχω δει ειναι κορυφη αλλα με τα ιδια συμπτωματα παρενεργειων με το WOW !!!!! !!!!! :whistling Link to comment Share on other sites More sharing options...
gkatsogr Μάϊος 21, 2007 #1849 Κοινοποίηση Μάϊος 21, 2007 Εγώ αυτήν την περίοδο παίζω τα Spiderman 3 / Shrek The Third / Virtua Tennis 3! Link to comment Share on other sites More sharing options...
FocusX Μάϊος 22, 2007 #1850 Κοινοποίηση Μάϊος 22, 2007 Αρχική απάντηση από ganastasiou [Σήμερα, στις 01:48] thnx παντως αν και το συγκεκριμενο επειδη το εχω δει ειναι κορυφη αλλα με τα ιδια συμπτωματα παρενεργειων με το WOW !!!!! !!!!! :whistling Αν και δεν έχω δει το wow (ναι το LOTRO είναι το πρώτο μου online παιχνίδι...:alien: ) μάλλον ισχύει αυτό που λες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoszax Μάϊος 22, 2007 #1851 Κοινοποίηση Μάϊος 22, 2007 Αρχική απάντηση από FocusX sorry double post... Μπορεις να το σβησεις. χεχε Και μετα θα σβησω και το δικο μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gbak Μάϊος 22, 2007 #1852 Κοινοποίηση Μάϊος 22, 2007 καπου πηρε το ματι μου....το halo 2 ... για να δουμε...το θεμα ειναι πως θα το παιξουμε στα xp.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
white_devil Μάϊος 22, 2007 #1853 Κοινοποίηση Μάϊος 22, 2007 Αρχική απάντηση από ilmarios [Χθες, στις 20:56] Prey Test Drive Unlimited Oblivion F.E.A.R Command_And_Conquer_3_Tiberium_Wars_(KANE_EDITION) Είναι ΤΑ παιχνίδια είναι κορυφή πιστεύω ότι συμφωνείτε :jump1: Για τα 3 πρώτα ναι!...για το C&C θα απαντήσω εντός ολίγων ημερών! Link to comment Share on other sites More sharing options...
FocusX Μάϊος 22, 2007 #1854 Κοινοποίηση Μάϊος 22, 2007 Αρχική απάντηση από nikoszax [Χθες, στις 11:57] Μπορεις να το σβησεις. χεχε Και μετα θα σβησω και το δικο μου. [offtopic] done... [/offtopic] Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEOKFIRE7 Μάϊος 23, 2007 #1855 Κοινοποίηση Μάϊος 23, 2007 ξερει κανεις πως στο c&c 3 φτιαχνεις δικια σου πιστα στο σκιρμις??????.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tolis861416003225 Μάϊος 28, 2007 #1856 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2007 σημερα νοικιασα (...) τα: RACE-the WTCC και nfernal και ειναι και τα δυο σουπερ!!!!! καποιος το ειχε αναφερει πριν λιγο καιρο το infernal το race ειναι "συνεχεια" του GTR2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gbak Μάϊος 29, 2007 #1857 Κοινοποίηση Μάϊος 29, 2007 αυτο ρε φιλε το RACE-the WTCC ειναι καλο??προσπαθω να το βρω αλλα τιποτα...ειναι και steam εχω την εντυπωση...αλλα εχω διαβασει καλα σχολια στο νετ..ειναι και απο την simbin Link to comment Share on other sites More sharing options...
tolis861416003225 Μάϊος 31, 2007 #1858 Κοινοποίηση Μάϊος 31, 2007 ειναι παρα πολυ καλο. οσο καλο ειναι το gtr2 ισως και λιγο καλιτερο και εχει και ελαφρος καλυτερα γραφικα χωρις να ειναι βαρυτερο. αν θες να το δοκιμασεις πως ειναι και μετα να το αγορασεις μπορεις να το βρεις στο demonoid.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
gbak Μάϊος 31, 2007 #1859 Κοινοποίηση Μάϊος 31, 2007 οντως αρκετα καλο....αν και με χαλασαν λιγο τα αμαξια που χει...ακου κει daewoo lacetti... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Camouflage Μάϊος 31, 2007 #1860 Κοινοποίηση Μάϊος 31, 2007 flight Simulator X kai lock on forever!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts