Jump to content

Recommended Posts

Παιζω cs 1.6 εδω και καμποσα χρονια.

Επικουρικα trackmania nations, sudoku challenge και ευελπιστω να παιξω gothic 3.

Αρχική απάντηση από ea6gka [Σήμερα, στις 17:24]

δωστε κανα φως , σε ολα τα παιχνιδια μου βγαζει τετοια πολυγωνα η 7900γτ 512ΜΒ μου

untitled2lh1.th.jpg

untitled1et4.th.jpg

η καρτα ειναι με ζαλμαν 900 και ειναι ακλοκαριστη...

τσεκαρε το ποστ μου στο θεμα "7900 GT ελαττωματικες μνημες"(κατηγορια vga overclocking)

Mάλλον ο Conroe φταίει...:D

Πέρα από την πλάκα.... εαν ταυτόχρονα παρατηρείς και παράξενους ήχους ή σπασίματα στον ήχο, μήπως το Chipset άρχισε να τα παίζει από θερμοκρασία ή υψηλό FSB που δεν μπορεί να το διαχειριστεί ?...

Χωρις να θελω να υποβιβασω την ανησυχια και τον προβληματισμο σου, εαν ειχα και εγω τα παραπανω γραφικα και σε αυτη την αναλυση θα πετουσα στα συννεφα.

Αρχική απάντηση από Dagalidis

Mάλλον ο Conroe φταίει...:D

Πέρα από την πλάκα.... εαν ταυτόχρονα παρατηρείς και παράξενους ήχους ή σπασίματα στον ήχο, μήπως το Chipset άρχισε να τα παίζει από θερμοκρασία ή υψηλό FSB που δεν μπορεί να το διαχειριστεί ?...

με προσβαλεις με τετοιες ερωτησεις , αφου ξερεις οτι τετοια συμπτωματα μονα τα τζιπακια 4Χ4 τα παθαινουν :D

. Οχι δεν ειναι αυτο , η καρτα ειναι 100% . και μαλλον οι μνημες . 2η φορα

Neverwinter Nights 2 , το παιχνιδι μετραει αλλα με χαλαει λιγο που βλεπω οτι οι companions αυξηθηκαν σε αριθμο καθως μου χαλαει λιγο το κλιμα του μοναχικου @@ :p .

Αμα παντως ειναι optional μονο εναν συντροφο θα παρω ισα ισα να εχω μια υποστηριξη , θα δειξει μιας και ακομα ειμαι στο chapter 1 και δεν νοιωθω ακομα.

BTW Fighter(10)/Weapon Master(10) δερνει με dual weild greatswords :)

dual weild greatswords με το πέναλτι στο Attack rolls + το πέναλτι απο το Monkey Grip για να κρατήσεις το 2handed weapon με ένα χέρι....+ το πέναλτι απο το off hand που δεν θα είναι small or tiny weapon....φίλε άστο....θα χτυπάς κάθε πανσέληνο:p

Τουλάχιστον γύρνα το σε Katana....1D10 και medium size με ανεκτά τα πεναλτι στο attack roll.:T:

Ρε παιδια, ο προγραμματισμος που εχουν κανει ειναι απαραδεκτος...

Πολυ καλο παιχνιδι το NW2 αλλα απιστευτα βαρυ για αυτα που βλεπεις στην οθονη...:TD:

Αρχική απάντηση από unstoppable

Top spin 2

To καμια βδομαδα αλλα δεν το εχω βαλει ακομα....Τι λεει δυσκολο ειναι?????

Αέγκα παρόμοια πολύγωνα είχα με την 6800 όταν την είχα ξεκλειδώσει και σε κάποια φάση απο δικές μου ******** την άκουσε ο πυρήνας. Και είχα την εντύπωση ότι δεν το έκανε σε όλα τα παιχνίδια

Αρχική απάντηση από knight_77 [Σήμερα, στις 10:23]

Ρε παιδια, ο προγραμματισμος που εχουν κανει ειναι απαραδεκτος...

Πολυ καλο παιχνιδι το NW2 αλλα απιστευτα βαρυ για αυτα που βλεπεις στην οθονη...:TD:

Και δυστυχώς η Obsidian που έκανε τo NW2 θα κάνει και το KOTOR3 μάλλον.Bioware, γύρνα πίσω! :cry:

Αρχική απάντηση από Athens2004

Bασικά Cs-s παιζω και εγώ αλλά με προκάλεσε κάποιος απο εδω μέσα και πήγα 1.6 ξανά να επαληθευσω τα αυτονόητα :p .

Grunt τι λές να το χτυπήσω το 518@logitech η δεν χρειάζεται ? :p

|---------/---------------------------/

Αρχική απάντηση από GruntGR

Μωρε και aimbot να χτυπησεις παλι σε εχω :p

Τσιμπα το μαζι με qck+ ή qck heavy και κλοκαρε το στα 500hz λεμε :cool:

τι κριμα που σας εχω και τους 2 noobidia!!!! παμε κανα στοίχημα

Είπε κάποιος KOTOR 3???? ΘΑ ΒΓΕΙ ΚΟΤΟR 3?????

Edit: Από μια γρήγορη goοglia που έριξα τελικά η Bioware θα το κάνει και όχι η Obsidian...

Αρχική απάντηση από Tsunami [Σήμερα, στις 06:54]

Είπε κάποιος KOTOR 3???? ΘΑ ΒΓΕΙ ΚΟΤΟR 3?????

Edit: Από μια γρήγορη goοglia που έριξα τελικά η Bioware θα το κάνει και όχι η Obsidian...

Τελικά δεν ξέρουμε ποιός θα το κάνει αλλά υπάρχει επιβεβαίωση από την Lucasarts ότι θα γίνει.Το πότε και από ποιόν δεν ξέρουμε ακόμη.Μακάρι να το κάνει η Bioware γιατί είδα βίντεο από το Mass Effect και έμεινα.