Jump to content

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από X-kyramas

Έχω χάσει τον ύπνο μου, αργώ στη δουλειά, η δικιά μου με κοιτάει λοξά...

Πολύ κόλημα το oblivion...χειρότερα από το Morrowind !

:worship:

τελικά στα συστατικά αυτού του παιχνιδιού μήπως λέω τώρα μήπως έβαλαν και ναρκωτικά;

commandos strike force, μαλλον πηγανε ανεπιτυχως να αντιγραψουνε το call of duty,απο εβδομαδα θα παρει φωτια η λαρα(επαθα πλακα με την κινηση της στο demo)

Αρχική απάντηση από Κωστάκης

Παιδία ξέρει κανείς πώς μπαίνουν οι κωδικοί στο far cry? εισάγω τους κωδικούς που θέλω αλλα δέν γίνεται κατι!

Μ'αρεσεις γιατι απαντας ακριβως σε αυτο που λεει ο τιτλος......λοολ

Αρχική απάντηση από Fireknight

Heroes Of Might And Magic III

όχι άλλο κάρβουνο... το pcmaster φταίει που μου το ξαναθύμησε! Ευτυχώς ξαναξεκόλλησα!

Όλη η σειρά ήταν φοβερή, το ΙV έπρεπε να είναι καλύτερο όμως. Περιμένω το 5

Πάω για Battle for Middle earth2, αυτοί οι νάνοι ψοφάνε δύσκολα

Γεια σας παιδια, πρωτο post λοιπον αφιερωμενο στο oblivion. Για οποιον θελει να αφιερωσει πολλες εργατοωρες ειναι ιδανικο. Παλι εκανε το θαυμα της η Bethesda :worship:

Εδω και καιρο ολο με αγωνες pro evolution την βγαζω.Ελευθερος χρονος μηδεν για κατι πιο μεγαλο.

Περιμενω πως και πως τις διακοπες του Πασχα που θα φυγει και το ετερον ημισυ, να λιωσω με την lara croft!

Αρχική απάντηση από Κωστάκης

’πάντηση όμως δέν μου έδωσες! :p

ΠΑτα το κουμπι πανω απο το TAB να ανοιξει η κοσνολα...

Αρχική απάντηση από GoriLLakoS

ΠΑτα το κουμπι πανω απο το TAB να ανοιξει η κοσνολα...

:confused: ok είπαμε δεν ειμαι τοσο βλακας! :p γραφω τουσ κωδικους αλλα δεν γινεται κατι... πρέπει να ωγάλει κάποα ένδειξη οτι ενεργοποιήθηκαν ή όχι?

LOTR middle earth II μας τελειωσε, βαρεθηκα...

Prince of Percia SOT αρκετα..

Kai λιωσιμο με Lara Lara (!) OEO OEO...:bigsmile:

To καλο για το τελος ....Oblivion

Homeworld 2 της Sierra. Μαρέσει η λεπτομέρεια που έχει στις μονάδες και γενικά το gameplay του. Ως γνωστών η Sierra σε αυτά δίνει ρέστα :T:

Μακρια απο το καβουρδιστηρι (που λεει κι ο ξαδερφος, τον οπτερον) και τωρα που εχει τεθει υπο ελεγχο η πυρκαγια του oblivion, παιζουμε με Word (2003), Origin (7), Acrobat (7) + ChemOffice (v9).

καλο gameplay γενικα, ευκολα στον χειρισμο, λιγο δυσκολο να τα ... τερματισεις :D