Jump to content



Τι παίζετε αυτόν τον καιρό;


fantacid

Recommended Posts

Sniper Elite, πορώθηκα και παράτησα το CoD2, που μόλις είχα αρχίσει. είσαι αμερικάνος sniper , ντυμένος Γερμανός στο Βερολίνο το 45 και καθαρίζεις Γερμανους και Ρώσους, χαμός...!! Η σφαίρα κάνει παραβολική τροχιά, επηρεάζεται από τον αέρα και πρέπει να μην είσαι λαχανιασμένος για να σταθεροποιήσεις την βολή. έχει bullet time με την κάμερα να ακολουθεί τη σφαίρα στις επιτυχημένες μακρινές βολές, και αρκετό gore ιδιαίτερα στα head shots. μέχρι τώρα καλύτερη βολή στα 193 μέτρα . το μόνο αρνητικό μέχρι στιγμής δεύτερη πίστα είναι πως η κίνηση γίνεται στους δρόμους και δεν έχεις πρόσβαση σε ψηλά κτίρια, βέβαια έτσι θα γινόταν αρκετά στατικό

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από Snips

BF2 Special Forces

A continuous sniping in the dark.....

ρε snips τι παιζει με το bf2??

παιζω την 1η πιστα ,κςρδιζει η δικη μου ομαδα και αντε παλι τα ιδια..single player με αποστολες κτλ δεν εχει οπως ειναι το call of duty??

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.