Jump to content

Τι παίζετε αυτόν τον καιρό;

fantacid

Recommended Posts

Ειναι  πολλα τα παιχνιδια που πρεπει να κυκλοφορισουν ξανα. Δεν ξερω για remake, τεινω περισσοτερο σε κατι καινουργιο με βαση αυτα. Δυστυχως οι ΑΑΑ devs εχουν κολλησει σε γνωστα franchise και ολοι βλεπουμε που εχει καταντησει αυτο. Οποιος κανει κατι διαφορετικο ετσι και δεν του βγει με την πρωτη τον θαψανε (cyberpunk) και τα ΑΑ δεν μας κανουν because standards. Κουνια που μας κουναγε...

• Like 1

30 λεπτά πριν, το μέλος fatalara έγραψε:

Ειναι  πολλα τα παιχνιδια που πρεπει να κυκλοφορισουν ξανα. Δεν ξερω για remake, τεινω περισσοτερο σε κατι καινουργιο με βαση αυτα. Δυστυχως οι ΑΑΑ devs εχουν κολλησει σε γνωστα franchise και ολοι βλεπουμε που εχει καταντησει αυτο. Οποιος κανει κατι διαφορετικο ετσι και δεν του βγει με την πρωτη τον θαψανε (cyberpunk) και τα ΑΑ δεν μας κανουν because standards. Κουνια που μας κουναγε...

Υπάρχουν (και συνεχώς κυκλοφορούν) χιλιάδες τίτλοι που δεν είναι "γνωστοί", αλλά πρόκειται για διαμάντια και συνήθως πολύ οικονομικά να τα αγοράσεις. Με ένα προσεκτικό ψάξιμο είμαι σίγουρος ότι θα βρεις άπειρο περιεχόμενο σε κάθε κατηγορία παιχνιδιών που σε ενδιαφέρει. Δεν είναι ανάγκη να κοιτάς μόνο καινούργια/πρόσφατα. Σε βάθος πενταετίας, τα παιχνίδια είναι άπειρα.

9 λεπτά πριν, το μέλος gdp77 έγραψε:

Υπάρχουν (και συνεχώς κυκλοφορούν) χιλιάδες τίτλοι που δεν είναι "γνωστοί", αλλά πρόκειται για διαμάντια και συνήθως πολύ οικονομικά να τα αγοράσεις. Με ένα προσεκτικό ψάξιμο είμαι σίγουρος ότι θα βρεις άπειρο περιεχόμενο σε κάθε κατηγορία παιχνιδιών που σε ενδιαφέρει. Δεν είναι ανάγκη να κοιτάς μόνο καινούργια/πρόσφατα. Σε βάθος πενταετίας, τα παιχνίδια είναι άπειρα.

Τα ιδια και τα ιδια ειναι ολα. Οι developers πρεπει να τολμησουν.

• Agree 1

Remake, remastered, enhanced, πες το όπως θέλεις αδερφέ @fatalara , ότι θα απαιτούσε το μικρότερο budget (για να μην παει άπατο το project) για να έχουμε μια έκδοση του παιχνιδιού που από άποψη γραφικών να στέκεται εν έτη 2022.

Αλλο ένα παιχνίδι που (ξανά)έπαιξα πολύ πρόσφατα είναι το Wolfenstein: The New Order, 8 χρόνια παιχνιδάκι αλλά το ευχαριστήθηκα παρόλο που είμαι πολύ του eye-candy και κατά καιρούς ξενέρωνα με τα textures. Αλλά επειδή είμαι 100% campaign τύπος, αν το παιχνίδι δεν έχει ιστορία/πλοκή που να με συναρπάζει, δεν πα να κάνει και παπάδες, δεν θα ασχοληθώ.

Το Cyberpunk και να θέλω δεν γίνεται να το παίξω, όχι με το σύστημα που έχω αυτή την στιγμή (i5-7600 και 1060 3Gb, αν δεν μου τα φάνε οι ιατροι ελπίζω να αναβαθμίσω την καρτα γραφικων τουλαχιστον συντομα) οπότε δεν ξέρω τι "δουλειά" έχει γίνει.

Αλλά "παλιά" παιχνίδια παίζω γενικά, αν έχουν concept που με συναρπάζει, π.χ. μετά το Prey σειρά έχουν τα Metro ή όλα τα Bioshock (ενώ ταυτόχρονα είναι ήδη στημένο το Call of Duty: Ghosts που θυμάμαι οτι η ιστορία/concepts - τηρουμένων των αναλογιών - με ειχε συναρπασει, γή, διάστημα, ο σκυλάκος κοκ).

Το δε Max Payne 3 πρέπει να το παίζω τουλάχιστον μια φορά τον χρόνο, απλά το λατεύω, μαζί με τα Alan Wake (το Remastered δεν παίζεται όπως θέλω από το σύστημα μου, η 1060 3Gb δε μπιστάει) είναι και τα μόνα 3rd person που δεν με ξενερώνουν...

Α και για να μην ξεχνιομαστε, θα ήμουν διατεθειμένος να πληρώσω αρκετά χρήματα για μία συγχρονη έκδοση του Clive Barker's Undying (αρκεί στην συσκευασία να έχουν και ένα πακέτο παμπερς δώρο ή έστω μερικά κουπόνια)...

• Like 2

8 hours ago, Freedom said:

απορώ πως κανείς δεν το έχει κάνει ένα remake φέρει τα γραφικά στο "τώρα" να τελειώνει η υπόθεση

Αυτό δε σημαίνει ότι δεν προσπάθησαν να το αρμέξουν έτσι κι αλλιώς.

Prey-Epic-Game-Store.jpg
WWW.NME.COM

The creative director of 2017’s 'Prey' has claimed Bethesda forced developers to tie their game to an existing intellectual property

The first-person shooter was billed as a “creative reimagining” of the 2006 game of the same name but, according to Colantonia, that was never the intention of developers.

Speaking to the Academy Of Interactive Arts & Sciences Colantonio said (via TechRadar) “I was a little at odds with some of the management with the decision of calling Prey, Prey. That was very, very hurtful to me. I did not want to call this game Prey, and I had to say I wanted to anyway in front of journalists.”

Και το dlc του new order είναι ωραίο.

Παίξε και το πρώτο dishonored.

Εγώ το mad max έχω στα σκαρια μετά το jedi fallen order.

Εν το μεταξύ, έχω αφήσει ένα σωρό παιχνίδια στην μία ώρα από το τέλος. Zelda links awakening και breath of the wild. Τελευταίο boss στο metroid dread. Ghost of tsusima, far cry 6, death stranding. Δεν θέλω να τα τελειώσω για κάποιο λόγο, δεν ξέρω γιατί.

• Like 1

@acct αμ δεν το ξέρω νομίζεις, όταν είχε βγεί τα είχα κάνει επάνω μου από χαρά νομίζοντάς οτι ανέστησαν τον παλιό τίτλο...μέχρι που κατάλαβα οτι δεν έχει καμία απολύτως σχέση και δεν ασχολήθηκα καν...

@fatalara , ωραιος! Το Dishonored με είχε ξενερώσει όταν το είχα ξεκινήσει και το παράτησα (είμαι και παράξενος στα stories, τα "εποχής" δεν είναι για μένα). Το Far Cry 6 το τελείωσα πρόσφατα, αναμεικτα συναισθήματα όπως και στο 5 εως και βαρεμάρα από ένα σημείο και μετά. Για μένα εδώ πάει το "τα ίδια και τα ίδια".

• Like 2

1 ώρα πριν, το μέλος Freedom έγραψε:

@acct αμ δεν το ξέρω νομίζεις, όταν είχε βγεί τα είχα κάνει επάνω μου από χαρά νομίζοντάς οτι ανέστησαν τον παλιό τίτλο...μέχρι που κατάλαβα οτι δεν έχει καμία απολύτως σχέση και δεν ασχολήθηκα καν...

@fatalara , ωραιος! Το Dishonored με είχε ξενερώσει όταν το είχα ξεκινήσει και το παράτησα (είμαι και παράξενος στα stories, τα "εποχής" δεν είναι για μένα). Το Far Cry 6 το τελείωσα πρόσφατα, αναμεικτα συναισθήματα όπως και στο 5 εως και βαρεμάρα από ένα σημείο και μετά. Για μένα εδώ πάει το "τα ίδια και τα ίδια".

Ισχύει. 4 5 και τα ενδιάμεσα δεν τα ακούμπησα καν. Το 6 το δοκίμασα το καλοκαίρι που το είχε τσάμπα ps και το βρήκα 10 ευρώ. Μου έβγαλε summer vibe και με κράτησε για κάποιο λόγο. Τώρα ετοιμάζομαι για Gow, bayonetta 3, Horizon 2 που δεν το έχω αγγίξει από τότε που το πήρα πέρυσι. Α το darktide ξέχασα... Αυτά θυμάμαι από την λίστα, έχω ένα σωρό jrpg κατεβασμένα, δοκιμασμένα για 2-3 ώρες και στην άκρη για να μπει μια τάξη μπας τελειώσω τπτ.

Κλάμα το shootas blood n teef.

Είναι μεγάλη κουβέντα αυτό με τα "ίδια και τα ίδια". Αυτοί που έχουμε μπλέξει ούτε αντιγραφή δεν μπορούν να κάνουν. Τεσπα.

• Like 1

• 3 weeks later...

Εχω ξεκινήσει εδω και καμία εβδομάδα το Cyberpunk και το Control (τα οποια σταματησαν για τα Resident Evil 3 και 2 αλλά τελείωσαν αυτά)...

Το Control εχει αρχίσει να με ξενερώνει λίγο να πω την μαυρη αλήθεια, ωραια ατμόσφαιρα, ενδιαφέρουσα ιστορία αλλά για κάποιον λόγο (ίσως και λανθασμένα) νιώθω οτι επαναλαμβάνεται και οι μάχες ειναι τις περισσοτερες φορές σαν να παιζω 3d Space Invaders. Πολύ ωραία γραφικά, όλα maxxed (και RT, παντα χωρις DLSS), ο i5-7600 δεν αποτελεί μπουκάλι για την 3060Ti.

Για το Cyberpunk ακομα δεν έχω μπει στο "πετσί" να πω την μαύρη αλήθεια, έχει ωραία "νεα" για μένα concepts ελπίζω να μην μου τα σπάσει η πολυπλοκότητα αυτών. Πολύ ωραία γραφικά, όλα maxxed χωρίς Ray Tracing γιατί δεν μας παιρνει (χωρις DLSS), ο i5-7600 είναι από λιγο μπουκάλι έως "μεγάλε η καρτα σου δουλεύει στο 60%, κάνε αναβάθμιση χθές" για την 3060Ti...δεν φταιει το παιχνίδι προφανώς...

• 3 weeks later...
  • 3 weeks later...
58 λεπτά πριν, το μέλος minast έγραψε:

Περισσότερο από τα Assassin's Creed;

Όχι απαραίτητα. Αλλά επειδή είναι πολύ γραμμικό, νιώθεις ότι μόνιμα σκαρφαλώνεις. Πολύ καλό παιχνίδι όμως, πανέμορφο και ωραίο στόρι.

• Like 1

Μετά το Callisto Protocol (13 ώρες gameplay) , αφού είχα φάει shadowban στο cod (1 week), λεω τι να παίξω, και θυμήθηκα οτι είχα αρχίσει το Hollow Knight και το είχα αφήσει στη μέση.

Το ξανάρχισα από την αρχή και μετά απο 45 ωρες gameplay το τελειώσα. Καταπληκτικό παιχνίδι, αναμένω το sequel που βγαίνει φέτος αν δεν κάνω λάθος.

Next on the list: High on Life

• Like 4

4 ώρες πριν, το μέλος minast έγραψε:

Περισσότερο από τα Assassin's Creed;

3 ώρες πριν, το μέλος apostolis159 έγραψε:

Όχι απαραίτητα. Αλλά επειδή είναι πολύ γραμμικό, νιώθεις ότι μόνιμα σκαρφαλώνεις. Πολύ καλό παιχνίδι όμως, πανέμορφο και ωραίο στόρι.

Δεν ξέρω για ποιο λόγο μου φάνηκε ότι μονίμως σκαρφαλώνεις εσύ ο αδερφός σου η γυναίκα σου και όλος ο κόσμος, αλλά αυτό που λέει ο Αποστόλης μάλλον είναι το πιο λογικό. 

Ωραίο πάντως. 

• Haha 2

• 4 weeks later...

Metro Exodus - on track για να το τελειωσω

Shadow of the Tomb Raider - κολλημα σε ενα σημειο - μαλλον gameplay bug

Mafia III* - Σκεφτομαι να το τελειωσω σε fast forward mode

Star Wars Squadrons* - ειναι μικρο και σκεφτομαι να το τελειωσω και αυτο

A Plague Tale Requiem - Δοκιμασα μονο πως τρεχει με την 2080Ti

*μπορει να μη τα παιξω καθολου αν δε με τραβανε.

Θελω να τελειωσω οτι παιζει καλα με την 2080Ti για να εχω δικαιολογια να αναβαθμισω...