Jump to content

Τι παίζετε αυτόν τον καιρό;

fantacid

Recommended Posts

@UltraB το επιασες στην αρχη το εχασες μετα :p

Y6N4JUj.jpg

oDljYXK.jpg

Εχει ηδη ενα σωρο Mods και μπαινουν και άλλα :p

Η 1080 αρχιζει ηδη να ζοριζεται ηδη στα wilds :p Και δεν εχω ασχοληθει ακομα με τη χλωριδα.. :p

Έγινε επεξεργασία από panoc

Δεν το ειχα ξανακουσει μεχρι σημερα και το εβαλε το steam το episode 1 δωρεαν. Το εβαλα και ειναι πολυ ωραιο. Και ας χειριζομαι μια 18χρονη μαθητρια. Ωραιο concept... Σιγουρα θα παρω και τα αλλα επεισοδια. Αλλωστε 9 ευρω εχουν ολα μαζι.

Life is strange λεγεται...

• Like 1

πριν 28 λεπτά, το μέλος icy20 έγραψε:

Δεν το ειχα ξανακουσει μεχρι σημερα και το εβαλε το steam το episode 1 δωρεαν. Το εβαλα και ειναι πολυ ωραιο. Και ας χειριζομαι μια 18χρονη μαθητρια. Ωραιο concept... Σιγουρα θα παρω και τα αλλα επεισοδια. Αλλωστε 9 ευρω εχουν ολα μαζι.

Life is strange λεγεται...

Ειναι πολυ καλο παιχνιδι! Μετα το 3ο επεισοδιο αποκταει ακομη περισσοτερο ενδιαφερον !! 

Μόλις αγόρασα το factorio!

Μου το ζήτησε ένα ανιψάκι (να παίξω το ρόλο του "θείου") και χάζεψα μερικά youtube videos να δω τι παίζει. Το λάτρεψα και το αγόρασα! Γουστάρω να στηρίζω τέτοιες κινήσεις!

Το μοναδικό μου πρόβλημα είναι ότι δεν έχω χρόνο να παίξω.. καθόλου! Τρέχω και δεν φτάνω οπότε δεν το κατέβασα καν.. :p

Σύντομα όμως ΘΑ ΛΙΩΣΩ!

Και γω, και γώ. Διβάζω το ποστ σου, το τσεκάρω.

Ωραία να βλέπεις ΠΩΣ θα επεκταθείς κατεβάζοντας όσο το δυνατόν περισσότερο δάσος γίνεται, σπέρνοντας πανικό στους "natives" etc..

Διδακτικό το παιχνιδάκι... Άντε σε λίγο και σε ημερίδα στο Yale.

• 2 weeks later...
1 minute ago, Petrossortep said:

Ποιό μεσημέρι ρε συ, τί εννοείς; Φρέσκια προσφορά. Υπάρχουν αρκετά θετικά σχόλια, αλλά ελπίζω να τη βελτιώσουν...

χαλάρωσε το έχω πάρει από kinguin εδώ και τέσσερεις μέρες και σήμερα που είμαι στο πισί το κατεβάζω από το μεσιμέρι και είμαι 56%

Αχ... Γιατι να μην βγαζουν πια παιχνιδια σαν το Gabriel Knight 2??? Το παιζω για 3η η τεταρτη φορα με dosbox απο το 1995 η 96 που ειχε βγει και το ειχα αυθεντικο. Τι επος παιχνιδι. Ακομα θυμαμαι σχεδον τα παντα.Μεχρι την 3η ημερα εχω παει χωρις να εχω κολλησει πουθενα. Θα δουμε μετα...

• Like 1

πριν 4 λεπτά, το μέλος icy20 έγραψε:

Αχ... Γιατι να μην βγαζουν πια παιχνιδια σαν το Gabriel Knight 2??? Το παιζω για 3η η τεταρτη φορα με dosbox απο το 1995 η 96 που ειχε βγει και το ειχα αυθεντικο. Τι επος παιχνιδι. Ακομα θυμαμαι σχεδον τα παντα.Μεχρι την 3η ημερα εχω παει χωρις να εχω κολλησει πουθενα. Θα δουμε μετα...

Αρκετα φρεσκο , πιο κοντα σε monkey island θα ελεγα, με αρκετη δοση χιουμορ! 

Πιο σοβαρο game, θελει να εχεις υπομονη για να μπεις στο πετσι του παιχνιδιου. Αξιζει την δοκιμη εστω :) 

To gray matter το ειχα παιξει οταν ειχε πρωτοβγει. Καλο παιχνιδι. Το αλλο που γραφεις θα το κοιταξω. Αν εχει κανεις καμμια προταση για τετοιου ειδους adventure pls say so. Αγορασα τις προαλλες την αλλη παιχνιδαρα που ειχα παιξει πριν απο 12 χρονια το still life... Ανετα στα 10 καλυτερα μου detective games... 

• Like 1

Secret Files : Tunguska. Παιξ'το ;) Δεν ειναι detective κατ'εξοχην, αλλα αξιζει παρα πολυ! 

Ξεχασα και ενα απο αυτα που μου αρεσαν πολυ:

Overclocked! Εξαιρετικο adventure! Εννοειται οτι δε περιμενεις γραφικα ιδιαιτερα... Αλλα απο story μετραει πολυ! 

Επισης η τριλογια των Black Mirror αξιζει πολυ κατα τη γνωμη μου :) 

Έγινε επεξεργασία από tommybertsen

Εχω να παίξω σχεδόν 2.5 μήνες Rainbow Six siege. Το έχω πεθυμήσει !  Ολο Rocket League παίζω βαρέθηκα με onboard :p 

Αφιερωμένο στον φίλο μου το Αλεξ που λατρεύει τον Thermite

@Dj_ALeX 

• Like 1

3 hours ago, SpirosKGR said:

Εχω να παίξω σχεδόν 2.5 μήνες Rainbow Six siege. Το έχω πεθυμήσει !  Ολο Rocket League παίζω βαρέθηκα με onboard :p 

Αφιερωμένο στον φίλο μου το Αλεξ που λατρεύει τον Thermite

@Dj_ALeX 

EXOTHERMIC FTW!!! ;) 

Το αγαπημένο μου Operator ever! 

• Like 1