Jump to content

Τι παίζετε αυτόν τον καιρό;

fantacid

Recommended Posts

Τελιωσε εξεταστική. Προπονούμαι στο unreal γιατι μπορει σύντομα να δω και εγω multiplayer game...

Ακομα παιζω επίσης το san andreas , και το COD που και που μαζεύομαστε σε κανα νετ καφέ.

1) DiabloII Expansion (πολύ κόλλημα) και μάλλον θα αγοράσω και το Warcraft διότι έχω και το Starcraft οπότε να κλείσει η σειρά.

2) AgeOfEmpires-AgeOfMythology Titans

Πάντως γενικότερα δεν τρελένομαι και για καινούρια games. Περισσότερο διότι δεν έχω χρόνο παρά διάθεση.

Από shoot'em ups το Far Cry μου άρεσε πάρα πολύ αν και το έπαιξα σε demo.

Το doom3 κορυφαίο σαν γραφικά αλλά σαν gameplay είναι όποιος προλάβει πρώτος τη σκανδάλη να τραβήξει.

3) HL2 τώρα και είναι το κάτι άλλο. Μετά θα συνεχίσω με το CounterStrike Source στο ίδιο DVD.

4) Και φυσικά Quake ΙΙΙ Arena.

Μετά από ενάμιση χρόνο σε battlenet(diabloII expansion)

Δεν έχω ρεί τπτ αντοίστοιχο και τόσο ωραίο....

Τέλειωσαν και τα call of duty και το half life 2 και το gothic2 και γενικά περιμένω και περιμένω και περιμένω να βγει κάτι καλό και βεβαίως το wow της μαμας blizz

Γεια σας παιδιά, είμαι καινούριος στο forum. Αυτή τη στιγμή παίζω το Star Wars KotOR II

Απίστευτο παιχνίδι. Αφού με το που κυκλοφόρησε σταμάτισα να παίζω το Half-Life 2 για χαρη του. Τι να πω είμαι πορωμένος με το κόσμο του Star Wars.....

post-2540-1416071682,586_thumb.jpg