Jump to content

Recommended Posts

(edited)

Δεν σας έχω πετύχει ποτέ.Warbie Fraya zerker

Btw screenshots για το blade and soul στο αντίστοιχο θέμα.

Έγινε επεξεργασία από nucleus

Τι παιχνίδια να παίξουμε ρε παίδες?

Δεν υπάρχει τίποτα..

Το BF4 δεν τον ευχαριστιέσαι..

Το WoW μου τελείωσε η Game Card αλλά οκ είναι χαλαρά πραγματάκια..

DOTA 2 / LOL / HON και αυτά δεν έχω όρεξη καθόλου..

Δεν ξέρω τι να κάνω με το PC παρά μόνο ταίνίες σειρές..

Και BF4 αλλά με τα Disconnect τις Buggies τα FPS και όλα αυτά ούτε που έχω όρεξη..

παίξε path of exile

Οχι μωρέ δεν τα μπορώ αυτά..

Είναι και αυτό το θέμα ότι δεν ξέρω τι να παίξω..

Racing τίποτα καλό

FPS τίποτα καλό..

Σκεφτόμουν κάτι (Δεν ξέρω)

Παιχνίδια υπάρχουν πολλά..

θα ήθελα και τύπου Saints Row GTA sleeping Dogs..

Αλλα δεν υπάρχει κάτι

Strategy τα βαριέμαι.. Για να έπαιζα κάτι σε Rome κτλπ..

Role Playing δεν ξέρω τώρα τι και πώς..

Έλεγα για Dark Souls αλλα δεν μου γεμίζει το μάτι..

Just Cause 2 multiplayer; (αφού λες για free-roam)

Hearthstone; (για κάτι διαφορετικό)

Cookie clicker; :rofl:

Δεν ξέρω μωρέ δεν ξέρω..

The cat lady.

Horror adventure που κατ'ουσία καταπιάνεται με το πρόβλημα της κατάθλιψης. Παιχνίδι με σεναριακό βάθος και καλλιτεχνική άποψη. Πολύ ασυνήθιστος τίτλος. Προτείνεται για τους λάτρεις των movie-games.

the incredible adventures of van helsing

ηθελα να παιξω κατι που να μοιαζει με το titan quest ...

splinter cell blacklist (realistic) προσπαθώ για ghost. Splinter cell και assault είναι ασύμβατα μεταξύ τους....αλλά είναι υπερβολικά δύσκολο για μένα και τον χρόνο που μπορώ να αφιερώσω στα παιχνίδια..

Εβαλα το civilazition 5.

Χωρις να εχω ξαναπαιξει κανενα της σειράς, ολοκληρωντας το tytorial ακομα δε καταλαβαινω πολλα πραματα.

Τελείωσα το Contrast. Εκπληκτική ιδέα, μοναδική, ο τρόπος που ο χαρακτήρας "έπαιζε" με τις σκιές πραγματικά με εντυπωσίασε. Όμορφα και κατανοητά puzzle, έδεναν με την ιστορία η οποία ήταν αρκετά συγκινητική και αφήνει υπονοούμενο για sequel.

Δυστυχώς δεν ήταν καλή η κίνηση του χαρακτήρα, κολούσε σε γωνίες, σε αντικείμενα, γενικά είχε πολλά bugs που σε συνδυασμό του autosave με εκνεύρισαν. Ειδικά το πειρατικό πλοίο μου πήρε όσο όλο το υπόλοιπο παιχνίδι, 4 φορές το έκανα.

Στα 15€ δεν θα το συνιστούσα, αλλά αν πέσει κάτω από τα 10€ αξίζει να το δοκιμάσετε.

Ενω σαν ιδεα ηταν αριστο και περιμενα κατι πραγματικα για τα γουστα μου, η ξενερα ξεκιναει με το πρωτο bug που ριχνεις ενα σαλτο και ...βρισκεσαι εκτος πραγματικοτητας... Με τοσα bugs σε κανουν να νοιωθεις μαλ...κας να το αγορασεις και να γινεις beta tester (γιατι οταν ενα παιχνιδι η προγραμμα εχει τοσα bugs και μαλιστα εμφανεστατα δε μπορει να θεωρηθει ουτε καν pre-rc αλλα ξεκαθαρη beta).

Ελπιζω το 2 να ειναι και στο τεχνικο κομματι ενταξει (μοιαζει να γινει σειρα μαλλον) ωστε να το εκτιμησουμε καλυτερα

BF4 και λίγο PvP στο WoW μέχρι να τελειώσει η συνδρομή μιας και ουσιαστικά δεν έχω να κάνω κάτι άλλο της προκοπής

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

srsly? είναι απο τα fps που έκλεισα σχεδόν αμέσως

Και εγώ στην αρχή ξενέρωσα όμως μετά αποκτά ενδιαφέρον και αξίζει να ασχοληθείς για να περάσει η ώρα σου.

Γιατί; Θες να του ζητήσεις να βγείτε ραντεβού; ;)

Strike Suit Zero. Ενδιαφέρουσα ιδέα, κακή υλοποίηση. Τεράστια χαμένη ευκαιρία, θα μπορούσε να ήταν εξαιρετικό. Πάντως ελπίζω ότι θα το πάω μέχρι τέλους.

Μόνος;

-Tom Clancy's Splinter Cell Blacklist

-Tomb Raider 2013

-Hitman Absolution

-Bioshock infinite

Παρέα;

-Path of Exile

-Hearthstone

-DayZ SA

Τί έγινε;

Τελείωσε η εξεταστική :beer::suicide: