Jump to content

Τι παίζετε αυτόν τον καιρό;

fantacid

Recommended Posts

CSS :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship:

τελευταια μου ειχε κατεβασει και ενα γαματο pachaκι απο steam το οποιο πρεπει να βελτιωσε σημαντικα το συστημα στοχευσης (αν και πιστευω αυτο ηθελαν να κανουν εξαρχης να δωσουν αρχικα μια εκδοση και καλα μουφα που θα την επαιρνε σπασμενη οποιος δεν ηθελε να τα σκασει για hl2 λεφτα και μετα να το στηνανε γαματα το παιχνιδι μεσα απο τη steam που για να εχεις access πρεπει να εχεις και το παιχνιδι original ΟΛΑ ΠΡΟΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΑ να μη χαρουμε

κανα LAN PARTY :mad: :mad: :mad: :mad: πρεπει ολοι να το εχουμε γνησιο μη χ.σω!!!!

Αρχική απάντηση από unstoppable [27-12-2004 19:49]

COD MP σκοτωνοντας noobs(αραγε δεν θα μαθουν ποτε??:hehe: :hehe: )

Μια ζωη μικροψυχος ησουνα...

Εκμεταλλευτης των αδυνατων

Εγω παιζω.... full throttle + the Dig. Ειδκα αμα ξυπνας με hangover απο τις μπομπες ειναι οτι πρεπει ενα adventure...

με την savage 2000 που ειμαι δεν πρεπει να τρεχει και τιποτα αλλο..

Αρχική απάντηση από SLN

Μια ζωη μικροψυχος ησουνα...

Εκμεταλλευτης των αδυνατων...

Προσωπικη επιθεση προς mod, εισαι ενα βημα πριν το ban !!!!! !!!!! :devil: :devil: :devil: :devil:

1) Τέλειωσα το Moh PA το οποίο είναι κορυφαίο σε όλα, μία κλάση ανώτερο από το Call of Duty αν και δεν έχω δοκιμάσει το Multiplayer. Πάντως είναι το καλύτερο World War II FPS, το προτείνω ανεπιφύλακτα σε όποιον δεν έχει ασχοληθεί ακόμη.

2) Το Pirates είναι και αυτό μεγάλο κόλλημα, αν και δεν ξέρω μέχρι που μπορείς να φτάσεις ακόμα. Πολύ ενδιαφέρον και όσο προχωράς πιο δύσκολο. ’σε που θυμίζει και εποχές Amiga (με πολύ καλύτερα γραφικά βέβαια).

Αρχική απάντηση από Tsunami [28-12-2004 12:07]

Μπορεί κάποιος να μου προτείνει τα τρία καλύτερα παιχνίδια που κυκλοφορούν αυτήν την περίοδο???

1) Half Life II :worship: :worship: :worship: :worship: :worship:

2)LOTR Battle for middle earth:worship: :worship: :worship: :worship:

3)Chronicles of Riddick :worship: :worship: :worship: :worship:

- Sid Meiers Pirates

- Codename Panzers PHASE 1

και...

- C&C Generals Zero-Hour

σε ανευ προηγουμενου lan λιωσιμο με το αδερφι....

ολα αυτα εν αναμονη του GTA San Andreas:jump:

οποτε και ολες οι περιττες ασχολειες παυουν....μεχρι νεωτερας

(γυναικες-παιδια-δουλεια-γονεις-φαι τον πεουλο)