Jump to content



Τι παίζετε αυτόν τον καιρό;


fantacid

Recommended Posts

Τέλος το Splinter Cell Blacklist. Μέτριο, με προβλήματα στον χειρισμό, στο stealth και στο ΑΙ των αντιπάλων. Κλασσική αμερικανιά το σενάριο, σε σημείο να ενοχλεί. Πολλά ψιψιψίνια και κοκοκόψαρια για να σε διευκολύνουν, αλλά μάλλον αχρείαστα στη πλειονότητά τους. Ενδιαφέρουσα προσθήκη της ομάδας σε στυλ Mass Effect, χωρίς όμως καμιά επιλογή διαλόγων και σημασία.

Να δούμε και το Brothers - A Tale of Two Sons που το εκθειάζει ο Totalbiscuit.

Link to comment
Share on other sites

Τελείωσα το gears of war judgement

Ίδιος τεχνικός τομέας με το προηγούμενο της σειράς. Εντυπωσιακό ώρες ώρες και όμορφο να το βλέπεις. Ενδιαφέρον storytelling για ποικιλία και ωραία ιδέα και το Aftemath (που διαρκεί όσο το 1/3 ή το μισό κανονικό campaign), αν και μάλλον πήγαινε για DLC. To άσχημο της υπόθεσης είναι ότι οι People Can Fly πήραν το

Gears franchise και έφτιαξαν ένα χειρότερο παιχνίδι απ' το άγνωστο δικό τους (Bulletstorm). Έχει το απαραίτητο fun factor ως Gears, αλλά ο τρόπος που χειρίστηκαν το campaign θα ταίριαζε περισσότερο για κάποιο επιμέρους mode και όχι για το κανονικό. Είπαμε arcade αλλά τοGears πάντα είχε κι ένα σενάριο κι ένα exploration factor που σε ωθούσε να πας απ' τη μία μάχη στην επόμενη. Εδώ είναι απλά πίστες.Συγκεκριμένα λες και παίζεις τη κάθε πίστα σε horde mode φάση.

Ωραία όπλα (νέα), ωραίος ο νέος εχθρός, καλές οι πίστες, γαμάτα γραφικά και χειρισμός αλλά τελικά όλα αυτά συνθέτουν ένα απλώς άνω του μετρίου παιχνίδι. Δεν μπορεί να μπει πλάι στη βασική τριλογία.

Yγ.Την αλλαγή όπλου την έχουν κάνει πιο γρήγορη και από του CoD.

Υγ2. Πλέον μπορείς ασπίδα με οποιοδήποτε όπλο. :D

Yγ3. Το feeling που δίνει το πριόνιασμα στον αντίπαλο, ειναι απίστευτο.Ανέκαθεν ήταν βσκ στα gears.

Yγ4. Η ιδέα του active reload με ammo boost ειναι ισως απτίς καλύτερες ιδέες που υπάρχει σε 3rd person.

Έγινε επεξεργασία από artyom
Link to comment
Share on other sites

το επαιξα αλλα δεν με ενθουσιασε ιδιαιτερα

Δεν έχεις άδικο. Καλό παιχνιδί, με ωραίους γρίφους και συγκινητικό σενάριο και όμορφα γραφικά. Υπερβόλικο το hype από τον Totalbiscuit (εκτός και αν του άγγιξε κάποια ευαίσθητη χορδή).

Αξίζει να το παίξετε, π χειρισμός είναι απίστευτα εφευρετικός, και ας με πονάνε τα χέρια μου από το gamepad (το F510 έχει πολύ σκληρές "σκανδάλες").

Έχω παίξει όλα τα Dead Space, να δω το Lost Planet 3, ή θα ξενερώσω?

Link to comment
Share on other sites

Δεν είναι μόνο ο totalbiscuit. :D

Σταμάτησα να παίζω κι ήρθα να γράψω γιατί βίωσα κάτι που δεν περίμενα. Emotional gaming.

Αchievement: A Sad Tune

Το παιχνίδι είναι στα επίπεδα του υπερεκτιμημένου (αλλά λαμπρού παρόλα αυτά) Journey και του υποτιμημένου Papo Παρόλα αυτά είναι διαμάντι. Ένα απ' τα καλύτερα του είδους, αν όχι το καλύτερο. Πιο εύκολο απ' το Limbo, αλλά με περισσότερα να πει σαν παιχνίδι, πανέμορφο και πολύ καλύτερο gameplay απ' όλα τα υπόλοιπα του είδους (ειδικά απ' το Journey...). Χωρίς ίχνος επανάληψης ιδεών, διατηρεί φρεσκάδα μέχρι και το τελευταίο δευτερόλεπτο. Μοναδική ατμόσφαιρα και υπέροχο παραμύθι. Μακάρι να βγαίνουν 50 τέτοια παιχνίδια το χρόνο. 9/10 Θεωρώ ότι η διάρκεια είναι το μόνο μείον. Πολύ καλύτερο απ' ό,τι περίμενα.

Link to comment
Share on other sites

οντως πολυ καλο το παιχνιδακι και ελαφρυ !!! 2Χ 4850 CF

αυτο με τα 2 χερια που παιζω με ψιλομπερδευει λιγο !!:D

yq3w.png

Έγινε επεξεργασία από ultraex2005
Link to comment
Share on other sites

Τελείωσα το Brothers: A tale of two sons. Το έπαιξα όλο με την μία, βοήθησε και το μικρό μήκος(2-3 ωρίτσες). Είναι συγκινητικό αλλά όχι τόσο "θρυλικό" όπως το είχε εκθιάσει ο Totalbiscuit. Πιο πολύ με συγκίνησε το Bastion και το ME 3 παρά αυτό. Κατά τ' άλλα, ωραίο παιχνίδι με μέτρια γραφικά και πολύ ενδιαφέρον χειρισμό(αν έχετε χειριστήριο τότε ήρθε η ώρα να το χρησιμοποιήσετε ;) ).

Link to comment
Share on other sites

Είπα να ξεκινήσω bioshock 2 αλλά οι τρελοί βγάλαν gamepad support (ίσως λόγω multi?) και τώρα αναγκαστηκά με mouse με το οποίο έχω να στοχεύσω πάνω από 3 χρόνια. :p

xpadder βάλε

Link to comment
Share on other sites

απότι διάβασα δε θα έχει δόνηση και θα έχει αναλογικό περπάτημα.

Μάλλον θα αναγκαστώ σε ποντίκι.

Και εγώ που το ξανάρχισα τώρα παίζω με mouse γιατι δεν ξέρω πως τα καταφέρνουν στις κονσόλες αλλά εγώ το προσπάθησα και με gamepad και απλά δεν γίνεται να παίξεις...

Link to comment
Share on other sites

Είπα να ξεκινήσω bioshock 2 αλλά οι τρελοί βγάλαν gamepad support (ίσως λόγω multi?) και τώρα αναγκαστηκά με mouse με το οποίο έχω να στοχεύσω πάνω από 3 χρόνια. :p

Μα ποιος παίζει FPS με gamepad μαμώτη μου????

Link to comment
Share on other sites

Οπωσδήποτε στα σκοτεινά με ακουστικά και το κωλόχαρτο δίπλα σου....

άσε πήγα για μπάνιο ... εδώ που έπεσε λίγο το σκοτάδι και το έπαιξα και βγήκαν κάτι παιδάκια στα ξαφνικά και φωνάζανε Pappa ,Pappa ... και άνοιξα την πόρτα ταυτόχρονα το σκατό στον κώλο πήγε γαμώ την 50" άρα μου γαμώ ...

Τι ήθελα και έβαλα και ακουστικά;Καρδιά ...

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.