Jump to content



Τι παίζετε αυτόν τον καιρό;


fantacid

Recommended Posts

Super Adventure Box @ Guild Wars 2 :p

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=T0xaxfjmx_Y]Guild Wars 2 - The Origin of Super Adventure Box - YouTube[/ame]

https://www.guildwars2.com/en/news/video-the-origin-of-super-adventure-box/

https://www.guildwars2.com/en/news/the-music-of-super-adventure-box/

Link to comment
Share on other sites

Τελείωσα το Dead Space 3. Περίμενα μία από τα ίδια, αλλά με εξέπληξε ευχάριστα. Καταρχήν, επιτέλους sidemissions και μάλιστα πολύ σημαντικές που εξιστορούν λεπτομέρειες της ιστορίας! Πολύ καλό το σενάριο αλλά και σκιαγράφηση χαρακτήρων! Όλα όσα έλειπαν δηλαδή από το Mass Effect 3.

Βρήκα καλή ιδέα, αν και όχι καλά εκτελεσμένο, να μαζεύεις resources και να φτιάχνεις νέα όπλα. Ήταν αναγκαίο καθώς τα necromorphs έρχονται κατά κύματα και το line gun δεν προλάβαινε να πετσοκόβει.

Εν κατακλείδι, πιστέυω ότι ήταν το καλυτερο της σειράς. Ήταν όλα όσα έπρεπε να είναι το 2ο, ένα βήμα προς τα εμπρός.

Link to comment
Share on other sites

Τελείωσα το-σχετικά μικρό-bioshock infinite. Σαν fps αρκετά ενδιαφέρον όπως και τα δύο πρώτα. Πάνω που άρχιζε η ασταμάτητη δράση δυστυχώς τελείωσε.

Σαν σενάριο τώρα, το πρώτο bioshock ήταν ό,τι πιο καινοτόμο έχω δει. Ήταν ο ευρηματικότερος τρόπος για να περάσεις μηνύματα μέσα από ένα παιχνίδι. Χώρια το απαράμιλλο πάντρεμα του φανταστικού του κόσμου με τα gameplay στοιχεία(π.χ. plasmids). Όμως το "κατσάρωσαν", ειδικά προς το τέλος, με sci-fi κουλαμάρες/φαιδρότητες για να τραβήξουν την προσοχή των μικρότερων ηλικιών.

Το τελευταίο της σειράς είναι σεναριακά ένας αχταρμάς των δύο πρώτων με κλεμμένες ιδέες από την cult ταινία Ντόνι Ντάρκο. Από τα πρώτα λεπτά πάνω στη βάρκα, όπου αναφέρεται κάτι για "thought experiment" καταλαβαίνεις ότι το σενάριο θα είναι αλλοπρόσαλλο. Δυστυχώς, δεν μου αρέσουν τα mindf*ck σενάρια που γράφονται μόνο για να σε μπερδέψουν χωρίς να καταλήγουν κάπου.

Μετά τα περιορισμένα bossfights, τα λίγα καλά battles και το τραβηγμένο από τα μαλλιά σενάριο η σειρά αυτή, για μένα, σταμάτησε στο πρώτο.

Link to comment
Share on other sites

Δοκίμασα το Omerta City of Gangsters. Δεν με κέρδισε, αισθανόμουν ότι έκανα τα ίδια και τα ίδια. Οι μάχες ήταν βαρετές και σαν κάτι να μην λειτουργούσε σωστά. Ή μπορεί να φταίει το XCOM που πήγε τα tbs σε άλλο επίπεδο.

Sent from HTC Desire running ICS

Link to comment
Share on other sites

...μετα το αχαρακτηριστο Crysis 3, ξεκινησα το Bioshock Infinite.

Εντυπωσεις στο αντιστοιχο τοπικ....

ΥΓ. Μηπως θα ταν καλη ιδεα εκει στην Crytek, απο το να βγαζουν μ.....ιες, να κανουν τα Bioshock 1,2,Infinite να τρεχουν σε CryEngine 3.0? :upside:

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.