Jump to content

Τι παίζετε αυτόν τον καιρό;

fantacid

Recommended Posts

Καιρό είχα να κάτσω βράδυ στο PC να ξεκινήσω παιχνίδι και να σηκώσω κάποια στιγμή τα μάτια, να δώ ότι έξω ξημέρωσε, και να ρίξω ματιά στο ρολόι να δώ ότι κοντέυει 7 το πρωί και ότι έχω κλείσει 8ωρο....

diablo II (δύο), ActI & ActII done

Καιρό είχα να κάτσω βράδυ στο PC να ξεκινήσω παιχνίδι και να σηκώσω κάποια στιγμή τα μάτια, να δώ ότι έξω ξημέρωσε, και να ρίξω ματιά στο ρολόι να δώ ότι κοντέυει 7 το πρωί και ότι έχω κλείσει 8ωρο....

diablo II (δύο), ActI & ActII done

δεν εχεις τα civilizations?

ο sid meier εχει κανει περισσοτερες αγρυπνιες και απο τους αγιους αναργυρους (βοηθεια μας...) :p

The Legend of Zelda: The Minish Cap

Μέχρι και το website είναι έποC :D

Σε gameboy η emulator?

Δεν μπορω να βρω την κασέτα πουθενα να την παρω. Και δεν την έχει και κανενας φίλος να τη δανειστω.

Οπως και να χει, επος το παιχνίδι!:)

όπως και το μέγα έπος Link to the past για το GBA:D

Αυτό το έχω εδω και χρόνια (το χα πάρει μαζι με το 1ο μου advance), πλέον το χω τερματίσει τόσες φορές που το 'χω μάθει απ' έξω όλο!

Μέγα έπος!:T:

Είχα παίξει το ένα από τα 2 (νομίζω το seasons, αλλά δεν είμαι και σίγουρος) σε gameboy color φίλου, και πάλι όχι όλο. Ωστόσο είναι καταπληκτικό!

Υποθέτω ότι κάτι αντίστοιχο ισχύει και για το άλλο. :)

Για τα Oracle of Ages/Seasons έχει κανείς άποψη;

Μεγάλη βλακεία από αυτή που είχα κάνει να πετάξω το NES με Zelda/Super Mario.. :(

Πριν από χρόνια που τα είχα παίξει, ήταν πολύ καλά. Μάλιστα το κάθε Oracle έδινε από έναν unique κωδικό. Όταν έβρισκες και τους δύο, μπορούσες να συνεχίσεις με ένα final ending.

Διάβασα ότι μόλις τελειώσεις ένα από τα δύο, σου δίνει ένα κωδικό για να συνεχίσεις το άλλο, κάτι τέτοιο.

Τα νέα Zelda δεν με ψήνουν καθόλου με το 3D χειρισμό ρε γμτ, μπορούσαν να κάνουν απίστευτα πράγματα με 3/4 οπτική.

Διάβασα ότι μόλις τελειώσεις ένα από τα δύο, σου δίνει ένα κωδικό για να συνεχίσεις το άλλο, κάτι τέτοιο.

Linked ending

If one game is played as a sequel to the other by a linked password, Twinrova captures Princess Zelda, lighting the Flame of Despair.[13] Link enters a warp point by the Maku Tree and faces Twinrova, who is attempting to use the three Flames to revive Ganon, the primary antagonist in the Zelda series. Link defeats both Twinrova and a mindless, poorly resurrected Ganon.[14] He frees Zelda, whose sacrifice would have been the full resurrection of Ganon; together, they exit the crumbling castle. After the credits, Link is seen waving to a crowd from a sailboat off the shore of a land with a castle in the background.

wiki

F1 2011 by Codemasters

Δε περιμενα να μου αρεσει τοσο, ναι τρελο κολλημα ομως το Career mode τελικα!

Παω για τιμονιερα asap!

Πολυ κολλημα οντως..4η σεζον(με mods πανω) τωρα με την Mc Laren..στην 5η σεζον νομιζω τερματιζει το παιχνιδι..:T:

τελείωσα το deus ex human revolution (πολύ ατμοσφαιρικό), ας είναι καλά ο PAYNEMAX που μου χάρισε το προμο .

και μόλις πήρα μεταχείρο το bf3. online δεν παίζω..

και λίγο dark souls ps3 που θέλει γερά νεύρα:hang3::wall::p