Jump to content

Τι παίζετε αυτόν τον καιρό;

fantacid

Recommended Posts

Τελέιωσα το WARP. Ωραίο παιχνιδάκι με έξυπνα puzzle, δυστυχώς όμως τις καλές εντυπώσεις που μου άφησε τις εξάλειψε ο τελικός κακός και το τέλος γενικότερα. Ήμουν στο τσακ να το παρατήσω αφού ήταν σαδιστικά δύσκολο! Από τις 7,5 ώρες που μου πήρε να το τερματίσω, τις 3 ώρες ασχολιόμουν με τον κακό!

Σειρά του Skyrim τώρα που βγήκαν τα καλά γραφικά και mods.

Αγορια για πειτε παιχνιδακια που να παιζονται στο ιδιο pc,ειτε coop ειτε split screen (κανα ραλακι δλδ).

Τωρα λιωνουμε rayman+lara croft and the guardian of light.

Λοιπόν για split screen ραλάκι να λιώσεις και για άπειρο γέλιο προτείνω "Split Second Velocity". Δυστυχώς όμως λόγω κακού port δεν παίζει με δύο χειριστήρια. Φυσικά λύση υπάρχει με το "x360ce" όπως και με τα περισσότερα παιχνίδια που μας παιδεύουν με τα χειριστήρια (ειδικά με αυτά που δεν υποστηρίζονται).

Βάλτο και αν μπορείς να το συνδέσεις και σε μεγάλη τηλεόραση είναι απόλαυση...

Retro gaming πιστά αυτό τον καιρό μάγκες για να θυμηθούμε λίγο και την παιδική ηλικία.

Μετράει για τους παλιότερους το παρακάτω site nintendo8.com - play Nintendo 8-bit games online (no download required)

Επίσης και λίγο CS 1.6 κλασσικά :dance3:

Cool αν και δε τογκόβω πολύ σόι. Το Dynasty Warriors btw μαμάτο με φάνηκε

αλλά στο 2πλό που χωρίζει η οθόνη οριζόντια απλά unplayable. (εκτός και άμα

παίζεις σε 60''+ TV κάτι γίνεται) Βρήκα πως είχε βγει και Contra για PS2 ή κάτι

τέτχοιο, αλλά πάντα μου φαινόταν απίστευτο παλούκι το εν λόγω game οπότε

έφαγε ψόφο. Τελικά ο φίλος τσίμπησε Guitar Hero sto Wii και αυτή την εποχή

ψάχνω πως να περάσω LP/Disturbed/InFlames/Rammstein κτλ (κι άμα γίνεται)

Είναι κάτι δωρεάν αυτό ή beta? Δεν φαντάζομαι να είναι serial για εμπορικό παιχνίδι;

Oταν το ειχα ανεβασει εδω δεν υπηρχε στο steam(στα διαθέσιμα) ωστε να το κατεβάσεις,οποτε εβαζες αυτο το κωδικο και κατέβαινε...

Πριν 3 μερες εγινε διαθεσιμο για ολους:)