Jump to content

Πιστωτικό σε σκληρό WD

harharias

Recommended Posts

Καλησπέρα, είχα αγοράσει πριν 2-3 χρόνια εναν σκληρό WD 640GB απο το e-shop. Παρουσίασε πρόβλημα και τον πήγα για αλλαγή μιας και ήταν μεσα στην εγγύηση. Τελικά μου δίνουν πιστωτικό 65 ευρω(τιμή αγοράς τοτε). Το ερωτημά μου είναι αμα είναι λογικό αυτό ή λόγο των χαρακτηριστικών πρεπει να ζητήσω για αντικαταστασή με εναν παραπλήσιων δυνατοτήτων μιας και ο εν λόγο σκληρός οπώς βλέπω και στο site δεν διατήθειται πλέον.

Xάνεις επειδή είναι λαμόγια. Πριν τις πλημμύρες έδιναν πιστωτικά στην τρέχουσα τιμη ή την τελευταία τιμή του προϊόντος που ήτνα συνήθως αρκετά έως πολύ χαμηλότερη από την τιμή αγοράς.

Τώρα όμως που ανέβηκαν οι τιμές αποφάσισαν να κόβουν πιστωτικά στην τιμή αγοράς.

Συμφωνώ κι εγώ με [MENTION=376]YDinopoulos[/MENTION] .

Εσυ σκληρό χρειαζόσουν....σκληρό πήρες...σκληρός χαλασε.....σκληρό να ζητήσεις....τουλάχιστον παρόμοιο....πιστωτικά και π@π@ριες....μόνο και μόνο για να τσοντάρεις και το κατιτίς και να παρεις κάτι αλλο. :angry:

Xάνεις επειδή είναι λαμόγια. Πριν τις πλημμύρες έδιναν πιστωτικά στην τρέχουσα τιμη ή την τελευταία τιμή του προϊόντος που ήτνα συνήθως αρκετά έως πολύ χαμηλότερη από την τιμή αγοράς.

Τώρα όμως που ανέβηκαν οι τιμές αποφάσισαν να κόβουν πιστωτικά στην τιμή αγοράς.

Συμφωνώ κι εγώ με [MENTION=376]YDinopoulos[/MENTION] .

Έχω κάτι crucial ddr μνήμες, τις είχα πάρει 3 κατοστάρικα τότε. Έχουν lifetime εγγύηση και τα έχουν παίξει. Να τις στείλω για RMA να γελάσει και το παρδαλό κατσίκι;

Να πάρεις τον δίσκο πίσω, να ανοίξεις online rma στην WD και να τον στείλεις με απλό ταχυδρομείο...

Θα λάβεις ίδιο ή καλύτερο δίσκο πίσω μετά από 7-10 μέρες και θα κάνεις την δουλειά σου.

(ενδέχεται να λάβεις δίσκο refurbished ή recerftified αντί για καινούργιο)

Να πάρεις τον δίσκο πίσω, να ανοίξεις online rma στην WD και να τον στείλεις με απλό ταχυδρομείο...

Θα λάβεις ίδιο ή καλύτερο δίσκο πίσω μετά από 7-10 μέρες και θα κάνεις την δουλειά σου.

(ενδέχεται να λάβεις δίσκο refurbished ή recerftified αντί για καινούργιο)

Αν ο δίσκος είναι refurbished ή recerftified υπάρχει κάποιος τρόπος να το καταλάβω; Επίσης αν αγοράσω έναν καινούριο δίσκο υπάρχει περίπτωση να ειναι refurbished ή recerftified χωρίς να το γνωρίζω;

Δύσκολο.

Έχω καιρό να κάνω rma στην μαμά WD αλλά όταν γίνεται αυτό πάνω στην επιφάνεια του δίσκου, εκεί που είναι τυπωμένα serial numbers κτλ κτλ, βλέπεις ένα κατακόκκινο τεράστιο διαγώνιο refurbished και ξέρεις αμέσως ...

Δύσκολο.

Έχω καιρό να κάνω rma στην μαμά WD αλλά όταν γίνεται αυτό πάνω στην επιφάνεια του δίσκου, εκεί που είναι τυπωμένα serial numbers κτλ κτλ, βλέπεις ένα κατακόκκινο τεράστιο διαγώνιο refurbished και ξέρεις αμέσως ...

Η εγγύηση αλλάζει σε αυτές τις περιπτώσεις;

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.