harharias Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3, 2012 Καλησπέρα, είχα αγοράσει πριν 2-3 χρόνια εναν σκληρό WD 640GB απο το e-shop. Παρουσίασε πρόβλημα και τον πήγα για αλλαγή μιας και ήταν μεσα στην εγγύηση. Τελικά μου δίνουν πιστωτικό 65 ευρω(τιμή αγοράς τοτε). Το ερωτημά μου είναι αμα είναι λογικό αυτό ή λόγο των χαρακτηριστικών πρεπει να ζητήσω για αντικαταστασή με εναν παραπλήσιων δυνατοτήτων μιας και ο εν λόγο σκληρός οπώς βλέπω και στο site δεν διατήθειται πλέον. Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Φεβρουάριος 3, 2012 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2012 Eναν με ιδιων δυνατοτήτων ή λιγακι καλυτερων ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
harharias Φεβρουάριος 3, 2012 Author #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2012 Λογικό μου φαίνεται. Έχουν αλλαξεί οι τιμές και εγώ χάνω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Φεβρουάριος 3, 2012 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2012 Xάνεις επειδή είναι λαμόγια. Πριν τις πλημμύρες έδιναν πιστωτικά στην τρέχουσα τιμη ή την τελευταία τιμή του προϊόντος που ήτνα συνήθως αρκετά έως πολύ χαμηλότερη από την τιμή αγοράς. Τώρα όμως που ανέβηκαν οι τιμές αποφάσισαν να κόβουν πιστωτικά στην τιμή αγοράς. Συμφωνώ κι εγώ με [MENTION=376]YDinopoulos[/MENTION] . Link to comment Share on other sites More sharing options...
τακης Φεβρουάριος 3, 2012 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2012 Εσυ σκληρό χρειαζόσουν....σκληρό πήρες...σκληρός χαλασε.....σκληρό να ζητήσεις....τουλάχιστον παρόμοιο....πιστωτικά και π@π@ριες....μόνο και μόνο για να τσοντάρεις και το κατιτίς και να παρεις κάτι αλλο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volrath Φεβρουάριος 3, 2012 #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2012 Xάνεις επειδή είναι λαμόγια. Πριν τις πλημμύρες έδιναν πιστωτικά στην τρέχουσα τιμη ή την τελευταία τιμή του προϊόντος που ήτνα συνήθως αρκετά έως πολύ χαμηλότερη από την τιμή αγοράς. Τώρα όμως που ανέβηκαν οι τιμές αποφάσισαν να κόβουν πιστωτικά στην τιμή αγοράς. Συμφωνώ κι εγώ με [MENTION=376]YDinopoulos[/MENTION] .Έχω κάτι crucial ddr μνήμες, τις είχα πάρει 3 κατοστάρικα τότε. Έχουν lifetime εγγύηση και τα έχουν παίξει. Να τις στείλω για RMA να γελάσει και το παρδαλό κατσίκι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
harharias Φεβρουάριος 3, 2012 Author #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2012 Κατάλαβα θα πάρω το πιστωτικό και δεν θα μιλήσω καν. Δεν υπάρχει και το ίδιο κομμάτι ουτε κατι στα ίδια λεφτά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpolal Φεβρουάριος 4, 2012 #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2012 Να πάρεις τον δίσκο πίσω, να ανοίξεις online rma στην WD και να τον στείλεις με απλό ταχυδρομείο...Θα λάβεις ίδιο ή καλύτερο δίσκο πίσω μετά από 7-10 μέρες και θα κάνεις την δουλειά σου.(ενδέχεται να λάβεις δίσκο refurbished ή recerftified αντί για καινούργιο) Link to comment Share on other sites More sharing options...
alex_tl Φεβρουάριος 7, 2012 #9 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2012 Να πάρεις τον δίσκο πίσω, να ανοίξεις online rma στην WD και να τον στείλεις με απλό ταχυδρομείο...Θα λάβεις ίδιο ή καλύτερο δίσκο πίσω μετά από 7-10 μέρες και θα κάνεις την δουλειά σου.(ενδέχεται να λάβεις δίσκο refurbished ή recerftified αντί για καινούργιο)Αν ο δίσκος είναι refurbished ή recerftified υπάρχει κάποιος τρόπος να το καταλάβω; Επίσης αν αγοράσω έναν καινούριο δίσκο υπάρχει περίπτωση να ειναι refurbished ή recerftified χωρίς να το γνωρίζω; Link to comment Share on other sites More sharing options...
vagsk Φεβρουάριος 7, 2012 #10 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2012 Δύσκολο.Έχω καιρό να κάνω rma στην μαμά WD αλλά όταν γίνεται αυτό πάνω στην επιφάνεια του δίσκου, εκεί που είναι τυπωμένα serial numbers κτλ κτλ, βλέπεις ένα κατακόκκινο τεράστιο διαγώνιο refurbished και ξέρεις αμέσως ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
alex_tl Φεβρουάριος 7, 2012 #11 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2012 Δύσκολο.Έχω καιρό να κάνω rma στην μαμά WD αλλά όταν γίνεται αυτό πάνω στην επιφάνεια του δίσκου, εκεί που είναι τυπωμένα serial numbers κτλ κτλ, βλέπεις ένα κατακόκκινο τεράστιο διαγώνιο refurbished και ξέρεις αμέσως ...Η εγγύηση αλλάζει σε αυτές τις περιπτώσεις; Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpolal Φεβρουάριος 7, 2012 #12 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2012 Η εγγύηση του δίσκου που θα λάβεις ισχύει μέχρι την λήξη της εγγύησης του αρχικού χαλασμένου δίσκου που τους έστειλες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.