YDinopoulos Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3, 2012 Καλησπερα ! Φιλος μου εχει το εν λογω gadget. Ομορφουλι σιγουρα, Εχει τσι πουτ@νας τα προγραμματα/ταινιες, αλλα φυσικα επι πληρωμη.... Η απορια μου ειναι...Το εχει κανεις Εδω jailbreaked? Αξιζει η αγορα του με την προυποθεση οτι θα γινει jailbreaked (με οτι συνεπαγεται...)??? Εχω καποια ακρη κ μπορει να μου το αφησει για κατω απο 80€ και ειναι αγορασμενο πριν απο 1 μηνα εδω στο Ελλαντα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vic Φεβρουάριος 3, 2012 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2012 Εγώ προσωπικά θα περίμενα για το επόμενο που θα υποστηρίζει 1080p. Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Φεβρουάριος 3, 2012 Author #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2012 Α, οποτε περιμενω....tks Link to comment Share on other sites More sharing options...
vic Μάρτιος 7, 2012 #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 7, 2012 [MENTION=376]YDinopoulos[/MENTION] http://www.thelab.gr/eidiseis/i-apple-parousiazei-to-diadoxo-tou-ipad-106600.html#post1063212197 Βγήκε το καινούριο Apple TV και υποστηρίζει 1080p. Αυτό τσίμπα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Μάρτιος 7, 2012 Author #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 7, 2012 Κατσε να βγει το πρωτο jb για δαυτο κ το πηρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
gaig Μάρτιος 8, 2012 #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 8, 2012 το jb για το apple tv τί κανει? μπορεις να παιξεις media απο usb drive? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vic Μάρτιος 8, 2012 #7 Κοινοποίηση Μάρτιος 8, 2012 Μπορείς να πετάξεις το XBMC επάνω και να κάνεις ότι θες. Και το πιο σημαντικό να παίξεις ότι αρχείο θες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ison Μάρτιος 8, 2012 #8 Κοινοποίηση Μάρτιος 8, 2012 Προφανως θα θελει και καποιο αποθηκευτικο χωρο ετσι?(κοινως αν το παρουμε και το συνδυασουμε με ενα εξωτερικο σκληρο κανει?) Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Μάρτιος 8, 2012 Author #9 Κοινοποίηση Μάρτιος 8, 2012 -Νομιζω- θελει NAS μονο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gaig Μάρτιος 8, 2012 #10 Κοινοποίηση Μάρτιος 8, 2012 δηλαδη αντι να στησει καποιος ενα htpc, πρεπει να παρει apple tv και nas ταυτοχρονα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vic Μάρτιος 8, 2012 #11 Κοινοποίηση Μάρτιος 8, 2012 Σκέτο Apple TV φτάνει. Έχεις τις ταινίες στο PC και τις στριμάρεις μέσω δικτύου ή Ethernet. Αλλιώς αν κάποια ταινία έχει υψηλό bitrate, την αντιγράφεις σε ένα φορητό σκληρό και τον συνδέεις στο Apple TV. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gaig Μάρτιος 8, 2012 #12 Κοινοποίηση Μάρτιος 8, 2012 Σκέτο Apple TV φτάνει. Έχεις τις ταινίες στο PC και τις στριμάρεις μέσω δικτύου ή Ethernet. Αλλιώς αν κάποια ταινία έχει υψηλό bitrate, την αντιγράφεις σε ένα φορητό σκληρό και τον συνδέεις στο Apple TV.για μισο.. εναν usb δισκο 1-2ΤΒ μπορεις να τον συνδεσεις στο apple tv και να παιξει ταινιες απο εκει? Θελει jailbreak γι αυτο? (αμα ειναι να εχω pc ανοιχτο, δε λεει)NTFS παιζει ή πρεπει να ειναι hfs? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vic Μάρτιος 8, 2012 #13 Κοινοποίηση Μάρτιος 8, 2012 Δεν ξέρω τι παίζει από τη μάνα του, αλλά έχω την εντύπωση ότι με jailbreak παίζει ότι θα έπαιζε το XBMC σε ένα PC. With a pinch of salt, αυτά που λέω. Δεν είμαι 100% σίγουρος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.