Jump to content

Apple TV 2...

YDinopoulos

Recommended Posts

Καλησπερα !

Φιλος μου εχει το εν λογω gadget. Ομορφουλι σιγουρα, Εχει τσι πουτ@νας τα προγραμματα/ταινιες, αλλα φυσικα επι πληρωμη....

Η απορια μου ειναι...Το εχει κανεις Εδω jailbreaked? Αξιζει η αγορα του με την προυποθεση οτι θα γινει jailbreaked (με οτι συνεπαγεται...)???

Εχω καποια ακρη κ μπορει να μου το αφησει για κατω απο 80€ και ειναι αγορασμενο πριν απο 1 μηνα εδω στο Ελλαντα...

• 1 month later...

Σκέτο Apple TV φτάνει. Έχεις τις ταινίες στο PC και τις στριμάρεις μέσω δικτύου ή Ethernet. Αλλιώς αν κάποια ταινία έχει υψηλό bitrate, την αντιγράφεις σε ένα φορητό σκληρό και τον συνδέεις στο Apple TV.

Σκέτο Apple TV φτάνει. Έχεις τις ταινίες στο PC και τις στριμάρεις μέσω δικτύου ή Ethernet. Αλλιώς αν κάποια ταινία έχει υψηλό bitrate, την αντιγράφεις σε ένα φορητό σκληρό και τον συνδέεις στο Apple TV.

για μισο.. εναν usb δισκο 1-2ΤΒ μπορεις να τον συνδεσεις στο apple tv και να παιξει ταινιες απο εκει? Θελει jailbreak γι αυτο? (αμα ειναι να εχω pc ανοιχτο, δε λεει)

NTFS παιζει ή πρεπει να ειναι hfs?

Δεν ξέρω τι παίζει από τη μάνα του, αλλά έχω την εντύπωση ότι με jailbreak παίζει ότι θα έπαιζε το XBMC σε ένα PC. With a pinch of salt, αυτά που λέω. Δεν είμαι 100% σίγουρος.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.