Jump to content

Μετα το G15 τι;

LevelOne

Recommended Posts

WASD Keyboards: Cherry MX Switch Sound Comparison - YouTube

Σου κοβει ποσοστα η roccat ρε νουμπα ? :p

Ασε τον φανμποισμο στην ακρη και σκεψου λιγο αντι να πεσεις ξανα θυμα του καπιλατισμου (ατςςςς )

" Αυτο το πραγμα που μου πουλανε ποσο το αγοραζω ? ποσο ΣΤΟΙΧΙΖΕΙ σε αυτους που το πουλανε η παραγωγη του ? "

Γιατί το λες αυτό???

Ούτε θύμα καπιταλισμού θεωρώ ότι πέφτω ούτε τπτ!!!

Δοκιμασμένα πράγματα και απόψεις είναι!Δε μπορώ να καταλάβω γιατί είσαι\γίνεσαι ιριστικός!

Τι παραπάνω προσφέρουν αυτά τα πληκτρολόγια από τα συνηθισμένα; Τα κουμπιά που φωτίζουν και τα λιγότερα db; (πολλά δηλαδή που κάνουν τα συνηθισμένα αλλά εντάξει)

κυρίως πληρώνεις ποιότητα υλικού και κατασκευής:T:.

Σκέφτομαι και εγώ να κάνω την πρώτη μου αγορά μηχανικού πληκτρολογίου, και μάλλον θα πάρω το Leopold με cherry blue switches. Θα ήθελα όμως πρώτα να δοκιμάσω ένα πληκτρολόγιο με blue και ένα με brown, να δω την διαφορά. Υπάρχει κάποιο μαγαζί στην Αθήνα που μπορώ να το κάνω αυτό;

Στο Πλαισιο(δεν κανω διαφημιση) Βουλιαγμενης εχουν κομμάτια με το razer blackwidow,τα 4 βελακια πανω κατω αριστερα δεξια ειναι open να τα δοκιμασεις.

Προσοχη και να λιωσεις με το που τα ακουμπησεις , μην σπαταλησεις τα λεφτα σου σε razer , εκτος και αν σου αρεσει να παιζεις με τις πιθανοτητες ή να τα κλαις...

Παιζεις / γράφεις αργά τα βράδια?αβν δεν σε ενοχλει εσενα η το ταιρι το κλικ κλακ κλοκ οπου θα ειναι και ακουστικα πολύ πιο έντονο το βραδυ,απέφυγε τα!

Browns all the way , αν αυτες οι δυο είναι οι μοναδικές επιλογές σου.

Εγω έχω καφε και κοκκινάκια...

Αν δεν είχα κοκκινα θα λετρευα τα καφέ,με τα κόκκινα είμαι απλα ερωτευμένος :p, :fun:

Shamanako , μήπως έχεις να μας δείξεις κανένα νεο-αποκτηθεν θαυματακι οπου ακούει στο ονομα Shine?

Κάνω κάθε μέρα refresh εδώ, αλλά τίποτα ακόμα (βλ. έκδοση με τα english keycaps)...

Δε με ενόχλησε τόσο η ακύρωση όταν είδα ότι βγαίνει και με λευκό φωτισμό πλέον (λευκός φωτισμός ftw, ως γνωστόν :p), αλλά το παραχ3σανε με την αναμονή...

Έχει βγει και σε ροζάκι άμα ενδιαφέρεται κανείς. :kiss3:

Στο Πλαισιο(δεν κανω διαφημιση) Βουλιαγμενης εχουν κομμάτια με το razer blackwidow,τα 4 βελακια πανω κατω αριστερα δεξια ειναι open να τα δοκιμασεις.

Προσοχη και να λιωσεις με το που τα ακουμπησεις , μην σπαταλησεις τα λεφτα σου σε razer , εκτος και αν σου αρεσει να παιζεις με τις πιθανοτητες ή να τα κλαις...

Παιζεις / γράφεις αργά τα βράδια?αβν δεν σε ενοχλει εσενα η το ταιρι το κλικ κλακ κλοκ οπου θα ειναι και ακουστικα πολύ πιο έντονο το βραδυ,απέφυγε τα!

Browns all the way , αν αυτες οι δυο είναι οι μοναδικές επιλογές σου.

Εγω έχω καφε και κοκκινάκια...

Αν δεν είχα κοκκινα θα λετρευα τα καφέ,με τα κόκκινα είμαι απλα ερωτευμένος :p, :fun:

Γιατι τι εχουν τα razer προιοντα και πρεπει να τα αποφυγεις?

Εχω το Blackwidow και DeathAdder και φιλος το ultimate και mamba και μας εχουν αφησει απολυτα ευχαριστημενους χωρις να εχουμε αντιμετωπισει κανενα θεμα.

Καλοριζικο κιολας το blackwidow στον LevelOne που ανοιξε το θεμα,σιγουρα θα το ευχαριστηθει.

• 1 month later...

Ειδα/δοκίμασα λίγο το razer blackwidow που είχε στο πλαισιο. Μου άφησε την αίσθηση του φτηνιάρικου, πολυ πλαστικούρα... Anyway, μιας και το G15 αρχίζει και κάνει νερά (τρεμοπαίζει το backlight, πολλα πλήκτρα πλέον δεν έχουν γραμματα πάνω, εχει φύγει όλη η μπογια) αρχίζω να ψάχνω για keyboard. Δεν είχα υπόψιν μου για τα mechanical. Το θέμα είναι ότι η οθόνη του G15 μου είχε φανεί χρήσιμη να βλέπω τα FPS μέσω FRAPS στα παιχνίδια. Οχι κάτι τρομερό βέβαια αλλά είναι κάτι.

Κανένα δοκιμασμένο έχουμε να προτείνουμε?

δεν εχει μικρη οθονουλα αυτο?? η τουλαχιστον μικροτερη απο το G15?

εγω θα προτεινα το G19 αλλα ειναι πανακρυβο ρε γμτ :(

Όχι φίλε ίδια οθόνη έχουν g15 με g510, απλά το τελευταίο είναι μεγαλύτερο σε μέγεθος και έχει καλύτερη αίσθηση στα πλήκτρα!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.