LevelOne Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3, 2012 Ο έμπιστος μεχρι στιγμής συνοδοιπόρος μου, το Logitech G15, επευσε τα λησθοια...Τι πληκτρολογιο παιρνω τωρα; Δεν υπαρχει χρηματικο θέμα, απλα εχω δυο απαιτησεις:α. Να αγοραστεί άμεσα (ακα δεν περιμενω 10 μερες για να παραγγειλω απο αμερικη-ευρωπη) και,β. Να εχει οπωσδηποτε πληκτρα ελεγχου εντασης ηχου χωρις να απαιτει καποιον εξειδικευμένο driver.Γλυκοκοιταζω το Corsair K90 Mechanical... Μαλλον θα δωσω βαρυτητα στο να ειναι μηχανικο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chrisnitro2000 Φεβρουάριος 3, 2012 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2012 Έχει 1 μήνα που πήρα το 7g της steelseries, συμμαζεμένο και με τα βασικά πλήκτρα για τον ήχο. Μηχανικό εννοείτε με black cherry switches , μου άφησε πολύ καλή εντύπωση στη χρήση στο παιχνίδι.SteelSeries - Gaming Keyboards - SteelSeries 7G Link to comment Share on other sites More sharing options...
sstav Φεβρουάριος 3, 2012 #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2012 Εγω κοιτάζω εδώ...θελω να είναι και ήσυχο στο κλικάρισμα ...Razer BlackWidow Ultimate Stealth Edition - Mechanical Gaming Keyboard | Razer Online StoreΑν τελικά αποφασίσεις και σύ να πάρεις ένα μηχανικό για το κατά δυνατόν ήσυχη πληκτρολόγηση πες από που και πόσο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ison Φεβρουάριος 3, 2012 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2012 Τo razer επειδη το εψαχα και εγω αν και στα χαρτια φαινονται μια χαρα...εχουν βγαλει αρκετα προβληματα...κανε ενα γουγλοσερτσ και θα δεις... Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Φεβρουάριος 3, 2012 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2012 Πάρε το Corsair Μήτσε. Είναι το πιο κοντινό σε αίσθηση με το G15 και με το layout του. Link to comment Share on other sites More sharing options...
crmaris Φεβρουάριος 3, 2012 #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2012 K90. Εγώ το έχω βολευτεί αφάνταστα και ας μη παίζω games. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsunami Φεβρουάριος 3, 2012 #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2012 Logi G510.Μετά την οθόνη του G15 δύσκολα θα πήγαινα σε πληκτρολόγιο χωρίς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gbak Φεβρουάριος 3, 2012 #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2012 [ame] [/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom7 Φεβρουάριος 3, 2012 #9 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2012 Είχα και razer lycossa αλλά και έχω δοκιμάσει και μηχανικό. Το μηχανικό πολύ θόρυβο ρε παιδί μου! Το razer μια χαρά αλλά σαν φαν της roccat πήρα και σου προτείνω και εσένα το roccat isku.Το είδαν και φιλαράκια μου και ο ένας ήδη ψήνεται! Και με τα κουμπιά που θέλεις αλλά και με φωτιζόμενα πλήκτρα αλλά και πολλά άλλα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shaman Φεβρουάριος 3, 2012 #10 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2012 Το μηχανικό πολύ θόρυβο ρε παιδί μου!Εξαρτάται τι διακόπτες φοράει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GruntGR Φεβρουάριος 3, 2012 #11 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2012 Το μηχανικό πολύ θόρυβο ρε παιδί μου! Το razer μια χαρά αλλά σαν φαν της roccat πήρα και σου προτείνω και εσένα το roccat isku. WASD Keyboards: Cherry MX Switch Sound Comparison - YouTube Σου κοβει ποσοστα η roccat ρε νουμπα ? Ασε τον φανμποισμο στην ακρη και σκεψου λιγο αντι να πεσεις ξανα θυμα του καπιλατισμου (ατςςςς ) " Αυτο το πραγμα που μου πουλανε ποσο το αγοραζω ? ποσο ΣΤΟΙΧΙΖΕΙ σε αυτους που το πουλανε η παραγωγη του ? " Link to comment Share on other sites More sharing options...
LevelOne Φεβρουάριος 3, 2012 Author #12 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2012 Ολα καλά και ολα ωραία... SteelSeries δεν πουλάει κανένας στην Ελλάδα, οπότε έρχεται σε συγκρουση με τον πρωτο κανόνα και το ίδιο μάλλον ισχύει και με το K90. Το είχα βρεί απο αγγελία αλλα ο πωλητής ειναι στην κοσμάρα του.Πφφ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
BloodMage Φεβρουάριος 3, 2012 #13 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2012 Logi G510.Μετά την οθόνη του G15 δύσκολα θα πήγαινα σε πληκτρολόγιο χωρίς.[MENTION=4482]LevelOne[/MENTION] οντος μετα το G15 πως θα πας σε πληκτρολογιο χωρις οθονη?? εγω δεν θα την παλευα παντος Link to comment Share on other sites More sharing options...
LevelOne Φεβρουάριος 3, 2012 Author #14 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2012 Δεν την χρησιμοποιούσα και ποτέ οποτε δεν νομίζω να μου κακοφανεί... Αυτο που μου σπάει τα νεύρα ειναι οτι δεν υπάρχει ουτε ενα μηχανικό αξιοπρεπές που να μην ειναι καγκούρικο (βλ. Razer) Link to comment Share on other sites More sharing options...
gbak Φεβρουάριος 3, 2012 #15 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2012 γιατι ρε? σου δειξα το Steelseries 6GV2,παρτο απο αμαζον.co.ukσε δυο μερες το χα σπιτι,πιο γρηγορα και απο ελλαδα..το θεμα ειναι αν σου κανει,εχεις συνηθισει εκει και με το macbook,μην σου κακοφανει το mechanic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volrath Φεβρουάριος 3, 2012 #16 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2012 Δεν την χρησιμοποιούσα και ποτέ οποτε δεν νομίζω να μου κακοφανεί... Αυτο που μου σπάει τα νεύρα ειναι οτι δεν υπάρχει ουτε ενα μηχανικό αξιοπρεπές που να μην ειναι καγκούρικο (βλ. Razer) Κερασάκι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
LevelOne Φεβρουάριος 3, 2012 Author #17 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2012 Κανενα αξιοπρεπές μηχανικό δεν ειναι ετοιμοπαράδοτο Ουτε το steel, ουτε κανενα WASD κλπ. Βαρέθηκα, παω μια τσαρκα και θα παρω το πρωτο που θα μου κανει κλικ (get it?) Link to comment Share on other sites More sharing options...
LevelOne Φεβρουάριος 3, 2012 Author #18 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2012 Τελικά πήρα το Razer Black Widow... Θορυβώδες! Αλλα ωραία αίσθηση, ας ελπίσουμε οτι δεν θα ψοφήσει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Φεβρουάριος 3, 2012 #19 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2012 Instant No Button! Star Wars funnies FTW! Link to comment Share on other sites More sharing options...
juno12 Φεβρουάριος 3, 2012 #20 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2012 να κάνω μία χαζή ερώτηση; το είχες ψάξει από εγγύηση; πολλές φορές η logitech σου αλλάζει προϊόντα ακόμα κι εκτός εγγύησης. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.