Jump to content

Μετα το G15 τι;

LevelOne

Recommended Posts

Ο έμπιστος μεχρι στιγμής συνοδοιπόρος μου, το Logitech G15, επευσε τα λησθοια...

Τι πληκτρολογιο παιρνω τωρα; Δεν υπαρχει χρηματικο θέμα, απλα εχω δυο απαιτησεις:

α. Να αγοραστεί άμεσα (ακα δεν περιμενω 10 μερες για να παραγγειλω απο αμερικη-ευρωπη) και,

β. Να εχει οπωσδηποτε πληκτρα ελεγχου εντασης ηχου χωρις να απαιτει καποιον εξειδικευμένο driver.

Γλυκοκοιταζω το Corsair K90 Mechanical... Μαλλον θα δωσω βαρυτητα στο να ειναι μηχανικο.

Έχει 1 μήνα που πήρα το 7g της steelseries, συμμαζεμένο και με τα βασικά πλήκτρα για τον ήχο. Μηχανικό εννοείτε με black cherry switches , μου άφησε πολύ καλή εντύπωση στη χρήση στο παιχνίδι.

SteelSeries - Gaming Keyboards - SteelSeries 7G

Εγω κοιτάζω εδώ...θελω να είναι και ήσυχο στο κλικάρισμα ...

Razer BlackWidow Ultimate Stealth Edition - Mechanical Gaming Keyboard | Razer Online Store

Αν τελικά αποφασίσεις και σύ να πάρεις ένα μηχανικό για το κατά δυνατόν ήσυχη πληκτρολόγηση πες από που και πόσο...

Είχα και razer lycossa αλλά και έχω δοκιμάσει και μηχανικό.

Το μηχανικό πολύ θόρυβο ρε παιδί μου!

Το razer μια χαρά αλλά σαν φαν της roccat πήρα και σου προτείνω και εσένα το roccat isku.Το είδαν και φιλαράκια μου και ο ένας ήδη ψήνεται! :p

Και με τα κουμπιά που θέλεις αλλά και με φωτιζόμενα πλήκτρα αλλά και πολλά άλλα.

Το μηχανικό πολύ θόρυβο ρε παιδί μου!

Το razer μια χαρά αλλά σαν φαν της roccat πήρα και σου προτείνω και εσένα το roccat isku.

WASD Keyboards: Cherry MX Switch Sound Comparison - YouTube

Σου κοβει ποσοστα η roccat ρε νουμπα ? :p

Ασε τον φανμποισμο στην ακρη και σκεψου λιγο αντι να πεσεις ξανα θυμα του καπιλατισμου (ατςςςς )

" Αυτο το πραγμα που μου πουλανε ποσο το αγοραζω ? ποσο ΣΤΟΙΧΙΖΕΙ σε αυτους που το πουλανε η παραγωγη του ? "

Ολα καλά και ολα ωραία... SteelSeries δεν πουλάει κανένας στην Ελλάδα, οπότε έρχεται σε συγκρουση με τον πρωτο κανόνα και το ίδιο μάλλον ισχύει και με το K90. Το είχα βρεί απο αγγελία αλλα ο πωλητής ειναι στην κοσμάρα του.

Πφφ...

Logi G510.Μετά την οθόνη του G15 δύσκολα θα πήγαινα σε πληκτρολόγιο χωρίς.

[MENTION=4482]LevelOne[/MENTION] οντος μετα το G15 πως θα πας σε πληκτρολογιο χωρις οθονη?? εγω δεν θα την παλευα παντος

Δεν την χρησιμοποιούσα και ποτέ οποτε δεν νομίζω να μου κακοφανεί... Αυτο που μου σπάει τα νεύρα ειναι οτι δεν υπάρχει ουτε ενα μηχανικό αξιοπρεπές που να μην ειναι καγκούρικο (βλ. Razer) :p

γιατι ρε? σου δειξα το Steelseries 6GV2,παρτο απο αμαζον.co.uk

σε δυο μερες το χα σπιτι,πιο γρηγορα και απο ελλαδα..το θεμα ειναι αν σου κανει,εχεις συνηθισει εκει και με το macbook,μην σου κακοφανει το mechanic

Δεν την χρησιμοποιούσα και ποτέ οποτε δεν νομίζω να μου κακοφανεί... Αυτο που μου σπάει τα νεύρα ειναι οτι δεν υπάρχει ουτε ενα μηχανικό αξιοπρεπές που να μην ειναι καγκούρικο (βλ. Razer) :p

Κερασάκι;

Κανενα αξιοπρεπές μηχανικό δεν ειναι ετοιμοπαράδοτο :( Ουτε το steel, ουτε κανενα WASD κλπ.

Βαρέθηκα, παω μια τσαρκα και θα παρω το πρωτο που θα μου κανει κλικ (get it?) :p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.