auditt Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2, 2012 καλησπερα παιδια εχω ενα προβλημα με ενα iphone 4s μιας φιλης μου Σημερα πηγα να της περασω το itunes και να της δειξω μερικα πραγματα στο iphone αλλα δεν μπορεσα να της κανω apple id account ωστε να μπορει να περναει free εφαρμογες καθως δεν ενδιαφερεται για jailbreak Το προβλημα ειναι πως οταν βαζω τα στοιχεια και ερχετε η σειρα να επιλεξω μεθοδος πληρωμης δεν εχει την επιλογη none εχει μονο επιλογες με πιστοτικες καρτες και η κοπελια δεν εχει Εγω οταν ειχα κανει το δικο μου iphone αλλα και φιλων δεν ειχα τετοιο προβλημα Nα πω πως ειναι η τελευταια εκδοση itunes και μετα που δοκιμασα να περασω να διαγραψω την καινουρια και να περασω την την 9 εκδοση δεν γινοταν να ανοιξει Οποτε ξανα περασα την νεα εκδοση itune προς το παρον περασε εφαρμογες με το δικο μου apple id μεχρι να οι labites να με βοηθησουνε και να βρω λυση Mε ενα γρηγορο ψαξιμο ειδα παντως αρκετοι οι χρηστες ειχαν -εχουν αυτο το προβμημα Ευχαριστω προκαταβολικα αναμενω απαντηση Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexisgt Φεβρουάριος 2, 2012 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2012 Δεν είναι πρόβλημα της έκδοσης του iTunes.Για να σου βγάλει την επιλογή "none" στη μέθοδο πληρωμής πρέπει να δημιουργήσεις account στο US Store. Link to comment Share on other sites More sharing options...
auditt Φεβρουάριος 2, 2012 Author #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2012 Δεν είναι πρόβλημα της έκδοσης του iTunes.Για να σου βγάλει την επιλογή "none" στη μέθοδο πληρωμής πρέπει να δημιουργήσεις account στο US Store. Nα σαι καλα αγορινα αυριο θα παω στην φιλη μου να το δοκιμασω και θα ενημερωσω να σαι καλα και καλο βραδυ Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexisgt Φεβρουάριος 2, 2012 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2012 Επειδή μπορεί με τη δ/νση που υπάρχει στο link να σου βγάλει error (αν θυμάμαι καλά η συγκεκριμένη είχε "μπλοκαριστεί" απο την apple), χρησιμοποίησε την παρακάτω (είναι της ίδιας της apple): 1 Infinite Loop Cupertino CA 95014 Number: 408 996 1010 iTunes/App Store Invalid Address Error? Here’s a quick fix! | iPhoneZA | For the South African Apple Enthusiast! | iPhone, iPod Touch, iPad and more| News, Tutorials, Reviews, Forums Αν συναντήσεις οποιοδήποτε πρόβλημα, εδώ είμαστε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Φεβρουάριος 2, 2012 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2012 Δεν χρειαζεται να κανεις στο American Apple store account, απλα πατας να αγορασεις την εφαρμογη που θελεις (φρι ή πληρωμη) και θα σου πει να εισαγεις τα στοιχεια σου, εκει περα βρησκεται και η επιλογη None.αν δεν το βρεις κανε ενα google search Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volrath Φεβρουάριος 3, 2012 #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2012 Χμ, μου είχε φέρει και εμένα ένας φίλος να του στείσω το 4, από ότι θυμάμαι απλά πήγα να κατεβάσω μία τσαμπέ εφαρμογή, και απλά έφτιαξα κατ'ευθείαν account μέσω του κινητου του όταν μου εβγαλε το notice, με επιλογή none στο τρόπο πληρωμής. Το αστείο της υπόθεσης είναι, ότι από εκεί που το πήρε δεν ήξεραν να του το κάνουν αυτό.Το 2ρο αστείο της υπόθεσης είναι ότι του λέγαν, για οτιδήποτε ρυθμίσεις για internet (ακόμα και wifi) του είπαν ότι πρέπει να περιμένει για "ρυθμίσεις" από την apple...Ά, ρε κάτι αστέρια που δουλεύουν στα καταστήματα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
auditt Φεβρουάριος 3, 2012 Author #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2012 Tελικα βρε παιδια πριν δοκιμασω ολα αυτα που προτεινετε βασικα δεν καταλαβα τι θα κανω φιλε sirdiman αυτο που ειπες το αλλο το καταλαβα δοκιμασα να κανω apple id απο το δικο μου το κινητο apple id και ειχε την επιλογη none Ενω απο το δικο της το κινητο δεν ειχε την επιλογη none Τελος καλο ολα καλα αυτο εχει σημασια σιγουρα θα εχω στο νου μου για μελλοντικα τον τροπο με το us account Link to comment Share on other sites More sharing options...
Artist_ Φεβρουάριος 3, 2012 #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2012 Από το κινητό θα μπεις στο App Store και θα κατεβάσεις μια free εφαρμογή.Θα σου ζητήσει κωδικό, δεν έχεις και θα πατήσεις να φτιάξεις.Στα επόμενα βήματα θα έχεις επιλογή πληρωμής, θα βάλεις non και θα συνεχίσεις.Θα πας στα email σου και θα επιβεβαιώσεις την απάντηση από την apple και αυτό ήταν όλο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
auditt Φεβρουάριος 3, 2012 Author #9 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2012 Από το κινητό θα μπεις στο App Store και θα κατεβάσεις μια free εφαρμογή.Θα σου ζητήσει κωδικό, δεν έχεις και θα πατήσεις να φτιάξεις. Στα επόμενα βήματα θα έχεις επιλογή πληρωμής, θα βάλεις non και θα συνεχίσεις. Θα πας στα email σου και θα επιβεβαιώσεις την απάντηση από την apple και αυτό ήταν όλο. απο το κινητο μου το εκανα οπως ειπα γιατι απο το κινητο της παλυ δεν μου εβγαζε την επιλογη none αλλα εφοσον εκανα apple id απο το δικο μου iphone ολα μια χαρα Ευχαριστω ολα τα παιδια για τις απαντησεις Να στε καλα και καλη σας ημερα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.