Jump to content

MSI FX 5700U-TD128-Η ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ

jdrogas

Recommended Posts

Παιδια καλημερα σκεφτομαι να αλλαξω την ti 4200 που εχω.Στην αρχη σκεφτομουνα για μια 9600-pro-xt αλλα εκανα μια αναδρομη σε κατι συγκριτικα τεστακια και ειδα οτι η msi στην κατηγορια της περιπου στα 200 ευρω που θελω εγω να δωσω ειναι κορυφη.Εσεις τι λετε?

Κατσε ρε φιλαρακι μην ανοιξουμε πολεμο ατι-nvidia εγω ισα ισα που ξεκινησα να παρω ατι που δεν ειχα ποτε μου και εχω ακουσει καλα λογια αλλα και το ραμ και το τσιπ που διαβασα φαιρνουν πρωτη στη μεσαια κατηγορια των 200-250 ευρω την msi 5700u μαζι με την χτ asus βεβαια.

Δωσε μου συγκεκριμενα επιχειρηματα που θα με κανουν να την αγορασω γιατι με το μονο που δεν εχω ασχοληθει ειναι οι καρτες.

Δηλαδη εσυ νομιζεις οτι η 5700 ειναι καλυτερη απο την 4200?????

Αν, ναι τοτε μαλλον απατατασθαι.........

Η μονη αναβαθμιση που αξιζει ειναι σε καμια 9800(προ). Την οποια μπορεις να βρεις λιγο πανω απο 200 Ευρω.

Αρχική απάντηση από kallileo [Σήμερα, στις 09:27]

Δηλαδη εσυ νομιζεις οτι η 5700 ειναι καλυτερη απο την 4200?????

Αν, ναι τοτε μαλλον απατατασθαι.........

Η μονη αναβαθμιση που αξιζει ειναι σε καμια 9800(προ). Την οποια μπορεις να βρεις λιγο πανω απο 200 Ευρω.

Αν ηξερα τις διαφορες δεν θα εκανα αυτο το thread απλα και παλι απο οτι διαβασα η msi 5700u εχει clock 475-900 και ddr2 δεν ειναι βασικες διαφορες αυτες απο την ti μου?

Μια απο τα ιδια και για μενα.Αψογη σχεση αποδοσης-τιμης.Χτυπα μια τετοια ή μια ΧΤ (10MHZ ειναι χαμηλοτερα χρονισμενος ο πυρηνας) και εισαι άρχοντας.Τωρα αν θελεις να δωσεις 50 ευρο παραπανω,9800pro!

Αρχική απάντηση από apostglen46 [Χθες, στις 11:11]

msi 5900SP ALL THE WAY ΑΠΛΑ ΚΟΡΥΦΗ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΗΣ 190 ΕΥΡΩ.........

ΤΗΝ ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΧΡΙΑΖΕΣΑΙ

Για δωσε καμια πληροφορια ποια εχεις συγκεκριμενα?

κι εγω με ΤΙ4200 ειμαι κολημενος εδω και καιρο...δοκιμασα καποια στιγμη μια 5700 απλη...δεν μπορω να πω οτι ειδα καμια διαφορα στα παιχνιδια...το μονο που προσεξα ηταν οτι εξαφανιστικε ενα κολημα που ετρωγε στο far cry οταν εριχνα την πρωτη σφαιρα... :p ...αν σε τρωει τοσο πολυ να την αλλαξεις παρε μια 5900χτ ή ακομα καλυτερα 9800προ....αλλιως περιμενε τον σεπτεμβρη μιας και μεχρι τοτε θα εχουν πεσει κατακόρυφα οι τιμες οχι μονο στις καλες τωρινες καρτες αλλα και στης νεας γεννιας...κι εγω τωρα σκεφτομουν να κανω αναβαθμισουλα αλλα θα την κανω τον σεπτεμβρη τελικα μια και καλη...

Η καλυτερη λυση ειναι να περιμενεις εως τον Σεπτεμβρη.Η καινουρια φουρνια προσφερει επιδοσεις 50% και ανω σε σχεση με τις τωρινες καρτες γραφικων.Τωρα αν θελεις οπωσδηποτε nvidia ΜSI 5900ΧΤ/SP all the way(βασικο πλεονεκτημα εναντι της 5700 ειναι ο 256bit memory controller εναντι του 128 bit της 5700.Οι μνημες DDR2 στη 5700 δεν προσφερουν παραπανω επιδοσεις λογω memory controller.Aπλα λειτουργουν σαν κραχτης!)

Για κοιτα εδω:http://www.e-shop.gr/sql/show_per.phtml?id=PER.514072

Kαι με 15 ευρο παραπανω!]http://www.e-shop.gr/sql/show_per.phtml?id=PER.510320 :T:Θα σου προτεινα παντως προσωπικα να μην παρεις 9800se.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.