Jump to content

Esata και Haf 932

jimyst

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλους.Θα ήθελα να ρωτήσω αν έχει κάποιος το Haf 932,πως έχει συνδέσει τη θύρα esata (οκτάπινο) του haf με τη μητρική. Γιατί όποιες κι'αν έχω δει με socket am3+ δεν έχουν εσωτερική esata για να συνδεθεί το haf. Εκτός κι'αν υπάρχει κάνα καλώδιο προσαρμογής.

Καλησπέρα σε όλους.Θα ήθελα να ρωτήσω αν έχει κάποιος το Haf 932,πως έχει συνδέσει τη θύρα esata (οκτάπινο) του haf με τη μητρική. Γιατί όποιες κι'αν έχω δει με socket am3+ δεν έχουν εσωτερική esata για να συνδεθεί το haf. Εκτός κι'αν υπάρχει κάνα καλώδιο προσαρμογής.

To δικο μου haf παντως στην esata ειχε ενα κανονικο καλωδιο sata που το βαζεις στη μητρικη δεν ειχε κατι αλλο

Μηπως το μπερδευεις με κανα Usb/firewire ? Οσα κουτια εχω δει με τετοια καλωδιoση, εχουν το κλασικο sata καλωδιο για να κουμπωνει κατευθειαν στις sata ports της μητρικης η σε controllers...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.