!@C-MoS@! Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 9, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 9, 2004 Ποιος ξερει αυτην την καρτα?Ειναι Usb Και εχει οτι και η audigy 2 zs.Πως την βρισκετε?Αξιζει?ενα λινκ...http://www.creative.com/products/product.asp?prodid=9103 Link to comment Share on other sites More sharing options...
saxon_747 Ιούλιος 9, 2004 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 9, 2004 Εχει ιδια χαρακτηριστικα με την audigy2. Δεν θα την προτεινα για desktop συστημα εκτος αν υπαρχει ιδιαιτερος λογος. Γιατι να βαλεις usb καρτα ηχου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bleo8onhs Ιούλιος 9, 2004 #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 9, 2004 Ακριβώς. Θέλεις να τη βάλεις σε laptop, γιατί μόνο εκεί αξίζει. Για τι χρήση την θες αν επιτρέπεται? Εγώ την βρίσκω λίγο ακριβή, έχω τη zalman του πλαισίου και είναι μια χαρά! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tyxeros Ιούλιος 10, 2004 #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 10, 2004 Η καρτα ειναι μια χαρα και τα αξιζει τα λεφτα της. Το μονο μειονεκτημα ειναι οτι θα σου κοψει μερικα frames απο τα παιχνιδια ,καθως σαν usb τραβαει καποιους πορους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
!@C-MoS@! Ιούλιος 10, 2004 Author #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 10, 2004 Moυ αρεσει σαν καρτα γιατι εχει παραπανω απο την απλη audigy 2 zs.Οπως οπτικη εσοδο/εξοδο.Κατι που χρειαζομαι.Επησεις αργοτερα θα την βαλω στο laptop.Οσο για τα παιχνιδια.........πολλα που παιζω αλλα και παλι ακομα και με αυτη που εχω παλι κοβει fps αν χρησιμοποιω hardware sound ,EAX πχ.Aρα?Βαζω με software και ειμαι οκ.Τι λετε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bleo8onhs Ιούλιος 10, 2004 #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 10, 2004 Έχει και η zalman οπτική έξοδο και κοστίζει τα μισα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
!@C-MoS@! Ιούλιος 11, 2004 Author #7 Κοινοποίηση Ιούλιος 11, 2004 Εισοδο?Τι σιχνοτιτες παει?Στα ποσα bit?μαχ dB ?Αυτα ολα τα θελω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
saxon_747 Ιούλιος 11, 2004 #8 Κοινοποίηση Ιούλιος 11, 2004 Μαλλον για αυτην λεμε...http://www.zalmanusa.com/usa/product/view.asp?idx=112&code=023 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.