mikem1 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2, 2012 Καλημερα στο εργαστηρι!!!!Εχω μια giagabyte 6870 oc και χτες προσπαθησα να συνδεσω 2η οθονη στην κατω dvi θυρα και ανακαληψα οτι δεν λειτουργει.Ειτε ειναι μονο η μια οθονη ειτε και οι 2 η κατω dvi δεν βλεπει οθονη.Η συνδεση γινεται με ανταπτορα dvi.Η πανω θυρα δουλευει μια χαρα η καρτα να επισημανω ειναι ενος μηνα.Παρακαλω την βοηθεια σαςΕυχαριστω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
evolution Φεβρουάριος 2, 2012 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2012 Καλημερα στο εργαστηρι!!!!Εχω μια giagabyte 6870 oc και χτες προσπαθησα να συνδεσω 2η οθονη στην κατω dvi θυρα και ανακαληψα οτι δεν λειτουργει.Ειτε ειναι μονο η μια οθονη ειτε και οι 2 η κατω dvi δεν βλεπει οθονη.Η συνδεση γινεται με ανταπτορα dvi.Η πανω θυρα δουλευει μια χαρα η καρτα να επισημανω ειναι ενος μηνα.Παρακαλω την βοηθεια σαςΕυχαριστω.Δεν νομιζω να μπορεις να δωσεις σημα σε 2 διαφορετικες οθονες απο τις 2 dvi χωρις να ειμαι 100% σιγουρος δοκιμασε αν δουλευουν η καθεμια χωριστα και δοκιμασε να συνδεσεις την οθονη με αλλο τροπο (ΗDMI DP/MINIDP) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volrath Φεβρουάριος 2, 2012 #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2012 Δίνουν σήμα κανονικα. Άη-φινιτι με 3 οθόνες εκ των οποίων 2 σε dvi δε παίζει. Για adaptor πρόβλημα το κόβω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mikem1 Φεβρουάριος 2, 2012 Author #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2012 Εχω δοκιμασει, η κατω θυρα δεν δουλευει ουτε μονη της λογικα εστω μονη επρεπε να δουλευει.Δοκιμασα και σε αλλο pc με μια απλη 512 passive καρτα δουλευουν και οι 2 dvi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volrath Φεβρουάριος 2, 2012 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2012 Την διαβάζει ο catalyst καθόλου; Link to comment Share on other sites More sharing options...
mikem1 Φεβρουάριος 2, 2012 Author #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2012 οχι Link to comment Share on other sites More sharing options...
evolution Φεβρουάριος 2, 2012 #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2012 Εχω δοκιμασει, η κατω θυρα δεν δουλευει ουτε μονη της λογικα εστω μονη επρεπε να δουλευει.Δοκιμασα και σε αλλο pc με μια απλη 512 passive καρτα δουλευουν και οι 2 dviΕφοσον δεν δουλευει ουτε μονη τις τοτε μαλλον η καρτα παει για RMA Link to comment Share on other sites More sharing options...
mikem1 Φεβρουάριος 2, 2012 Author #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2012 Την εχω κανενα 2μηνο και δεν την πειραξα καθολου.Οχι παλι καρτα!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Φεβρουάριος 2, 2012 #9 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2012 Eιναι γνωστο θεμα που παρουσιασαν οι 6870.....Εχω διαβασει αρκετες φορες γι αυτο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
evolution Φεβρουάριος 2, 2012 #10 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2012 Την εχω κανενα 2μηνο και δεν την πειραξα καθολου.Οχι παλι καρτα!!!!Eπιστροφη εκει που την αγορασες και θα στην αντικαταστησουν Link to comment Share on other sites More sharing options...
mikem1 Φεβρουάριος 3, 2012 Author #11 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2012 Τους καλεσα και ειπαν να την στειλω.Ευχαριστω για τη βοηθεια σας Link to comment Share on other sites More sharing options...
mikem1 Φεβρουάριος 10, 2012 Author #12 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2012 Τελικα ηταν θεμα μονιτορ.Εβαλα ενα dvi ανταπτορα σε hdmi συνδεσα samsung tv που εχω και ολα μια χαρα.Ηταν και τα 2 μονιτορ analog και ευτηχως δεν την εστειλα για rma.Ευχαριστω για τα φωτα σας Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.