mikem1 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2, 2012 #1 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2, 2012 Καλημερα στο εργαστηρι!!!!Εχω μια giagabyte 6870 oc και χτες προσπαθησα να συνδεσω 2η οθονη στην κατω dvi θυρα και ανακαληψα οτι δεν λειτουργει.Ειτε ειναι μονο η μια οθονη ειτε και οι 2 η κατω dvi δεν βλεπει οθονη.Η συνδεση γινεται με ανταπτορα dvi.Η πανω θυρα δουλευει μια χαρα η καρτα να επισημανω ειναι ενος μηνα.Παρακαλω την βοηθεια σαςΕυχαριστω.
evolution Φεβρουάριος 2, 2012 #2 Φεβρουάριος 2, 2012 Καλημερα στο εργαστηρι!!!!Εχω μια giagabyte 6870 oc και χτες προσπαθησα να συνδεσω 2η οθονη στην κατω dvi θυρα και ανακαληψα οτι δεν λειτουργει.Ειτε ειναι μονο η μια οθονη ειτε και οι 2 η κατω dvi δεν βλεπει οθονη.Η συνδεση γινεται με ανταπτορα dvi.Η πανω θυρα δουλευει μια χαρα η καρτα να επισημανω ειναι ενος μηνα.Παρακαλω την βοηθεια σαςΕυχαριστω.Δεν νομιζω να μπορεις να δωσεις σημα σε 2 διαφορετικες οθονες απο τις 2 dvi χωρις να ειμαι 100% σιγουρος δοκιμασε αν δουλευουν η καθεμια χωριστα και δοκιμασε να συνδεσεις την οθονη με αλλο τροπο (ΗDMI DP/MINIDP)
Volrath Φεβρουάριος 2, 2012 #3 Φεβρουάριος 2, 2012 Δίνουν σήμα κανονικα. Άη-φινιτι με 3 οθόνες εκ των οποίων 2 σε dvi δε παίζει. Για adaptor πρόβλημα το κόβω.
mikem1 Φεβρουάριος 2, 2012 Author #4 Φεβρουάριος 2, 2012 Εχω δοκιμασει, η κατω θυρα δεν δουλευει ουτε μονη της λογικα εστω μονη επρεπε να δουλευει.Δοκιμασα και σε αλλο pc με μια απλη 512 passive καρτα δουλευουν και οι 2 dvi
evolution Φεβρουάριος 2, 2012 #7 Φεβρουάριος 2, 2012 Εχω δοκιμασει, η κατω θυρα δεν δουλευει ουτε μονη της λογικα εστω μονη επρεπε να δουλευει.Δοκιμασα και σε αλλο pc με μια απλη 512 passive καρτα δουλευουν και οι 2 dviΕφοσον δεν δουλευει ουτε μονη τις τοτε μαλλον η καρτα παει για RMA
mikem1 Φεβρουάριος 2, 2012 Author #8 Φεβρουάριος 2, 2012 Την εχω κανενα 2μηνο και δεν την πειραξα καθολου.Οχι παλι καρτα!!!!
Nephiλiμ Φεβρουάριος 2, 2012 #9 Φεβρουάριος 2, 2012 Eιναι γνωστο θεμα που παρουσιασαν οι 6870.....Εχω διαβασει αρκετες φορες γι αυτο.
evolution Φεβρουάριος 2, 2012 #10 Φεβρουάριος 2, 2012 Την εχω κανενα 2μηνο και δεν την πειραξα καθολου.Οχι παλι καρτα!!!!Eπιστροφη εκει που την αγορασες και θα στην αντικαταστησουν
mikem1 Φεβρουάριος 3, 2012 Author #11 Φεβρουάριος 3, 2012 Τους καλεσα και ειπαν να την στειλω.Ευχαριστω για τη βοηθεια σας
mikem1 Φεβρουάριος 10, 2012 Author #12 Φεβρουάριος 10, 2012 Τελικα ηταν θεμα μονιτορ.Εβαλα ενα dvi ανταπτορα σε hdmi συνδεσα samsung tv που εχω και ολα μια χαρα.Ηταν και τα 2 μονιτορ analog και ευτηχως δεν την εστειλα για rma.Ευχαριστω για τα φωτα σας
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.