ΛΑΜΠΡΟΣ Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2, 2012 δειτε τι εφτιαξαν!το wipeout σε πραγματικο παιχνιδι!!πως ειναι τα slot cars αλλα τα οχηματα δεν ακουμπουν το εδαφος οπως στο wipeout..! [ame=http://www.youtube.com/watch?v=Zqmdv5iyIOY&feature=player_embedded]Controlled Quantum Levitation on a Wipe'Out Track - YouTube[/ame] και εδω πως το φτιαξανε :p Wipeout Quantum Levitation Track: Secrets Revealed ! - YouTube Link to comment Share on other sites More sharing options...
chrkon Φεβρουάριος 2, 2012 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2012 :nada::nada:Απίστευτο!!!Αν και δε κατάλαβα πως γίνεται αυτό.Να υποθέσω με μαγνητικά πεδία και nitro για καύσιμο?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΛΑΜΠΡΟΣ Φεβρουάριος 2, 2012 Author #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2012 δες και το δευτερο λινκ που εβαλα!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pitogiros Φεβρουάριος 2, 2012 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2012 Καλά εντάξη αυτό ήταν fake , αλλά το παρακάτω είναι πραγματικό και υπάρχουν και δημοσιευσεις..[ame=http://www.youtube.com/watch?v=VyOtIsnG71U&feature=related]QuantumLevitation - YouTube[/ame]Quantum_Levitation Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom7 Φεβρουάριος 2, 2012 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2012 Εμένα μου κάνει για real με μαγνήτες φάση κι έτσι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Φεβρουάριος 2, 2012 #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2012 τι real ρε παιδια....3d ειναι , το εξηγει το 2ο βιντεο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maverick22 Φεβρουάριος 3, 2012 #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2012 Τα maglev δε τα έχει ακούσει κανείς. Τρένα που ουσιαστικά λειτουργούν στον αέρα(no τριβές). Καλά δε γυρνάν και 90 μοίρες όπως στο video αλλά είναι παρόμοια φάση. Στην Ιαπωνία υπάρχουν αρκετά παραδείγματα(το vid το ξέρω οτι είναι fake) Link to comment Share on other sites More sharing options...
pitogiros Φεβρουάριος 3, 2012 #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2012 Το maglev σε σχέση με το quantum Levitation , δεν ταυτίζονται. Στο Maglev ασκείς με ηλεκτομαγνήτες τρομερά μαγνητικά πεδία ικανά να σηκώσουν το τρένο στον αέρα.Στο quantum levitation , η υπερψυγμένος υπεραγωγός αποθεί δεν επιτρέπει στις μαγνητικές γραμμές να το διαπεράσουν και αυτές κάμπτοτε γύρω του ,πλην κάποιον σημειακών ατελειών. Αυτό οδηγεί στο να κινείται το σωμα ελεύθερα εντός του πεδίου , χωρίς να χρειάζεται να ασκείς συνέχεια ενέργεια για να απωθειθεί. Το φαινόμενο λέγεται Meissner .Οι γνώσεις φυσικής μου ειναι περιορισμένες οπότε μπορεί να μην το εξήγησα εντελώς ορθά ας με διορθώσει κάποιος φυσικός αν κάτι έχω λανθασμένο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maverick22 Φεβρουάριος 3, 2012 #9 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2012 Ναι δεν είπα οτι έχουμε το ίδιο φυσικό φαινόμενο. Είπα οτι έχουμε δει παρόμοιο αποτέλεσμα στον πραγματικό κόσμο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.