Jump to content

mchls

Recommended Posts

Φίλε μάλλον δεν έχεις διαβάσει η δει τα βίντεο πριν κυκλοφορήσει το game. Το παιχνίδι που έχεις στα χέρια σου δεν εχει καμία σχέση με τα παλιά tomb raider, όλη αυτή τη σαβουρα που λες ότι δεν ξέρεις πως θα την δικαιολογήσουν, παίξε λίγο ακόμα και θα καταλάβεις πως μαζεύτηκε. Γενικά το παιχνίδι ειναι παααααρα πολυ καλό και αν ήταν πιο μεγάλο δεν θα ζηταγε κανείς κάτι περισσότερο απο ένα παιχνίδι. Βέβαια πραγματάκια που σηκώνουν συζήτηση υπάρχουν όπως και σε όλα τα games αλλα μην το συγκρίνεις με τα παλιά, το concept ειναι τελείως διαφορετικό. Και κάτι ακόμα, δεν βλέπω γτ ειναι κακό να σου χτυπάνε το κουδούνι οι γειτονισσες για το λόγο που λες !!!

• Replies 216
  • Created
  • Last Reply

Εν μέρει θα συμφωνήσω με τον φίλο πριν.

Το παιχνίδι δεν εχει καθόλου γρίφους, ειναι καθαρά action. Ναι εχει πολυ καλο gameplay, γραφικά, γενικα το στήσιμο ειναι απλά ΑΨΟΓΟ, αλλα και μενα μου λείπει αυτό το feeling από τα παλιά.. Αυτο με τα κουμπιά επίσης δε μ αρεσε το βρηκα λιγο 'χαζο'.

Το τερμάτησα, το κατα ευχαριστήθηκα, και συνεχίζω να το παίζω να το φτάσω στο 100%, οπως και το Multiplayer κομμάτι το βρήκα αρκετά ενδιαφέρον :D

Επαναλαμβανόμενο, γραμμικό, οι τάφοι δεν ειναι τάφοι αλλα μικρές σπηλιές και το δώρο ειναι ενα ΣΕΝΤΟΥΚΙ;;;;

Οι εχθροί ίδιοι οι μηχανισμοί επίσης ίδιοι;

Τα άλματα γελία, δεν υπάρχει περίπτωση να χάσεις άλμα.

Δεν άξιζει καν το όνομα TR, μαγαρίζει τον τίτλο.

Όσοι λένε παιχνιδάρα δεν μπορώ να το καταλάβω. Γέρασα; Οι νεώτεροι δεν ψάχνουν όμως προκλήσεις; Η μόνη πρόκληση του παιχνιδιού είναι να πατήσεις γρήγορα και σωστά Y ή Χ;; (με xbox controller στο pc)

το 40% επίσης ειναι scripted και κινηματογραφικό.

Σαν ιστορία με κεντρίζει λιγάκι ας δούμε που θα το πάει.

Συμπέρασμα; Για ταινία θα ήταν άπαιχτο οχι ομως για παιχνίδι.

Απλα το βρίσκω οκ σαν παιχνίδι οχι ομως κατι ιδιαίτερο. :whip:

Kαλο παιχνιδακι αλλα μεχρι εκει.Απλα στον κοσμο σημερα αρεσει ενα παιχνιδι απλο που τελειωνει το πολυ σε 10 ωρες..Με γρυφους τοσο απλους ωστε ακομα και ενα 8χρονο παιδι να μπορει να τους ξεπερασει.Δεν ξερω ποτε και αν θα βρω ενα παιχνιδι που να αξιζει το 50αρι και να πω πολλα μεν αλλα τα αξιζει...Aς πουμε το crysis 3..Ναι εχει τα καλυτερα γραφικα που εχουμε δει ποτε αλλα 40+ ευρω για 5-6 ωρες παιχνιδιου δν αξιζει..Εχω βαρεθει να παιζω παιχνιδια που σου λενε που θα πας και τι πρεπει να κανεις αντι να το βρεις μονος σου!

Εμένα το μόνο που με ξενέρωσε είναι ότι η μικρή κι αθώα Λάρα δεν κάνει τo κατακόρυφο-κωλοτούμπα που έκανε στα παλαιότερα games της σειράς, (με το πάτημα του shift όταν ανέβαινες..) :p:pleasantry:

Εμένα το μόνο που με ξενέρωσε είναι ότι η μικρή κι αθώα Λάρα δεν κάνει τo κατακόρυφο-κωλοτούμπα που έκανε στα παλαιότερα games της σειράς, (με το πάτημα του shift όταν ανέβαινες..) :p:pleasantry:

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=6P6L7PY4VaE]To Zevgari Ths Xronias - Spaggato - YouTube[/ame]

Αθλια crashes με nvidia στο ultimate μετα το μισαωρο-40 λεπτο αρχιζω και νιωθω οτι νιωθανε οι amd αδες τοσα χρονια με τα Way ιts meant to be played games.Το καλο ειναι οτι αναγνωρισαν στην nvidia και αναμενεται driver το ΣΚ για να fix το προβλημα και καλυτερο framerate.

Tomb Raider NVIDIA Crashes Fix Coming Soon

Ποιο Σαββατοκυρικο ακριβως δεν μας διευκρινησαν..

Μεσα στο μηνα που διανυουμε η τον αλλο μηνα:p

Μπα εβγαλε update η CD και εχει μαζεψει το bug αρκετα με το tesselation και ειδα και slight καλυτερα fps αν και χειροτερο quality μου φαινεται ειδικα στο tressfx.Κλασικα η nvidia τα "ξυνει" ευκαιρια περιμενε.

Μαλλον διαβασανε το Post μου και βγαλανε καινουργιο driver:hehe:

Tρομερο boost performance με τον 314.21!

Bασικα οτι δεν πανε καλα, δεν πανε, αλλωστε εχει γινει ηδη σαφες οτι θα "παιξει" νεος οδηγος για αυτο το παιχνιδι, ο συγκεκριμενος driver δεν ειναι καθολου optimazed...

Tα αποτελεσματα σου ομως, ειναι ακομη χειροτερα απο τα δικο μου:hmm:

Οι καρτες στα μαμα τους και στις 2 περιπτωσεις...

680 sli, 1080p, ultimate, fxaa, vidal sassoon on = 78fps averange

ultrexon.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Με τον νεο driver στα ιδια settings και μαμα οι καρτες.

tombraidertresfxonstock.jpg

680 sli, 1080p, ultimate, fxaa, vidal sassoon off = 110 fps averange

ultrexoff.jpg

Mε τον νεο driver στα ιδια settings και μαμα οι καρτες

tombraidertressfxoffsto.jpg

Bρε Χρηστο, οταν λεω στοκ, εννοω μυριζει μανουλα, εντελως απειραχτες οι καρτες:p

Στα ρολογια που λες εσυ, κοντευω 130fps average σε ultimate settings, αλλα χωρις φρεσκολουσμενο μαλλι :hehe:

tombraideroc.jpg

Στα 1250mhz και στα ιδια settings με τον νεο driver.

tombraidertressfxoffoc.jpg

Ετσι όπως πάνε οι πράσινοι θα δείχνουν χειρότερά στο τέλος και από τους κόκκινους:haha:

BTW το παιχνίδι δεν μπάζει από πουθενά εκτός απο το tressfx που χαλάει τη γέυση:p

Τρελο boost! Ελα μωρη πρασινη ξεσκονισε της κοκκινες μουμουζελες με wash & go και χωρις :p

Χτες βραδυ αλλα ελεγες ομως σπιτι μου Ορεστη !! :rubik:

Μολις ειδες πως το παιζει η κοκκινη κατι επαθες :-O νομιζω. :hehe::hehe:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.