Jump to content

aerogate2

fortenick

Recommended Posts

Χαιρετω το forum.Αγορασα το aerogate2 και εχω δυο ερωτησεις.Σε ποιο σημειο του επεξεργαστη θα τοποθετησω τον σενσορα?Δοκιμασα να το βαλω στο κατω μερος αλλα δεν κουμπωνει καλα στο socket.Προς το παρον το εχω βαλει διπλα απο τον πυρηνα.ΕΙναι ασφαλες εκει η:rip: ?Και δευτερο,που θα τοποθετησω τον σενσορα σε καρτα γραφικων με τοποθετημενο το vga silenser?Ολες οι απαντησεις ευπροσδεκτες

Δεν εχει φωτογραφιες στο manual?Τον σενσορα τον βαζεις πανω στοκεντρο του πυρηνα του επεεξεργαστη,τον κολλας με την θερμοαγωγιμη ταινια που εχει μεσα η συσκευασια κ τα καλλωδιακια του σενσορα τα περνας προσεχτικα κ με ταξη αναμεσα απο τα ποδαρακια του επεξεργαστη.....αν τα κανεις ολα αυτα με προσοχη θα πρεπει ο επεξεργαστης να κουμπωνει μια χαρα κ να εισαι οκ!

οπως βλέπεις το καλώδιο είναι εκτός του επεξεργαστή δεν τον ακουμποάει καθόλου (σχεδον). Και επειδή μέσα στο δικόμου κουτί του AEROGATE δεν είχε θερμοεπαγωγική ταινία την έπιασα με λιγιο σελοτειπ εκτός πυρήνα γαι να είναι σταθερό μόνο το καλώδιο και να μπει η ψύκτρα. μόλις στερέοσα την ψύκτρα το καλώδιο ήταν σταθερό και έβγαλα το ζελοτειπ. Για να καταλάβεις καλύτερα έβαλα και μια φωτο για το που ήταν το ζελοτειπ. Με τον ίδιο τρόπο θα βάλεις και τον σενσορα στην κάρτα γραφικών ή όσο ποιο κοντα στο τσιπάκι της κάρτας γραφικών

post-668-1416071085,2596_thumb.jpg

Επειδή κι εγω έχω Aerogate 2 αλλα δεν ξέρω που να βάλω τους Sensors... Εναν στο CPU, 1 στη RAΜ (αλλα που ακριβως ;) έναν στο Northbirdge (να ακουμπάει στο chipset?) , και στην κάρτα γραφικών ...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.