fortenick Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 9, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 9, 2004 Χαιρετω το forum.Αγορασα το aerogate2 και εχω δυο ερωτησεις.Σε ποιο σημειο του επεξεργαστη θα τοποθετησω τον σενσορα?Δοκιμασα να το βαλω στο κατω μερος αλλα δεν κουμπωνει καλα στο socket.Προς το παρον το εχω βαλει διπλα απο τον πυρηνα.ΕΙναι ασφαλες εκει η ?Και δευτερο,που θα τοποθετησω τον σενσορα σε καρτα γραφικων με τοποθετημενο το vga silenser?Ολες οι απαντησεις ευπροσδεκτες Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Ιούλιος 9, 2004 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 9, 2004 Δεν εχει φωτογραφιες στο manual?Τον σενσορα τον βαζεις πανω στοκεντρο του πυρηνα του επεεξεργαστη,τον κολλας με την θερμοαγωγιμη ταινια που εχει μεσα η συσκευασια κ τα καλλωδιακια του σενσορα τα περνας προσεχτικα κ με ταξη αναμεσα απο τα ποδαρακια του επεξεργαστη.....αν τα κανεις ολα αυτα με προσοχη θα πρεπει ο επεξεργαστης να κουμπωνει μια χαρα κ να εισαι οκ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
fortenick Ιούλιος 9, 2004 Author #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 9, 2004 To manual ειναι ολο κι ολο δυο σελιδες.Το δοκιμασα αυτο που ειπες,αλλα τα καλωδια ειναι χοντρα.Μπαινουν στα ποδαρακια αλλα δεν κουμπωνει σωστα στο socket. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsompanos Ιούλιος 10, 2004 #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 10, 2004 δεν πρέπει να είναι επάνω στον πυρήνα κανένα καλώδιο. . κοιτά εδώ http://www.coolermaster.com/index.php?LT=english&Language_s=2&url_place=faq&ftype=1&xs=1&serial=1 ή την φώτο Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsompanos Ιούλιος 10, 2004 #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 10, 2004 οπως βλέπεις το καλώδιο είναι εκτός του επεξεργαστή δεν τον ακουμποάει καθόλου (σχεδον). Και επειδή μέσα στο δικόμου κουτί του AEROGATE δεν είχε θερμοεπαγωγική ταινία την έπιασα με λιγιο σελοτειπ εκτός πυρήνα γαι να είναι σταθερό μόνο το καλώδιο και να μπει η ψύκτρα. μόλις στερέοσα την ψύκτρα το καλώδιο ήταν σταθερό και έβγαλα το ζελοτειπ. Για να καταλάβεις καλύτερα έβαλα και μια φωτο για το που ήταν το ζελοτειπ. Με τον ίδιο τρόπο θα βάλεις και τον σενσορα στην κάρτα γραφικών ή όσο ποιο κοντα στο τσιπάκι της κάρτας γραφικών Link to comment Share on other sites More sharing options...
steve_m Ιούλιος 10, 2004 #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 10, 2004 ΜΕ ΤΟ VGA SILENCER KANE ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗ ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΟ SILENCER ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΚΕΝΟ ΣΤΑ ΠΛΑΓΙΑ ΠΟΥ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΕΙ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ Link to comment Share on other sites More sharing options...
fortenick Ιούλιος 10, 2004 Author #7 Κοινοποίηση Ιούλιος 10, 2004 Ευχαριστω παιδια για τις κατατοπιστικοτατες απαντησεις σας :T: :T: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Ιούλιος 12, 2004 #8 Κοινοποίηση Ιούλιος 12, 2004 Εχμ, σβήσε κάνα Post... Το καταλάβαμε οτι ευχαριστείς! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsompanos Ιούλιος 12, 2004 #9 Κοινοποίηση Ιούλιος 12, 2004 Να σε ρωτήσω κάτι για την mobo σου fontenick?Eίναι μήπως MSI K7N2 delta ISLR.????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fortenick Ιούλιος 12, 2004 Author #10 Κοινοποίηση Ιούλιος 12, 2004 Oxi.ειναι η Κ7Ν2 delta-L.Γιατι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsompanos Ιούλιος 12, 2004 #11 Κοινοποίηση Ιούλιος 12, 2004 μου την έχουν σπάσει οι usb 2 δουλεουν και οι άλλες 4 δεν δουλεύουν και θα το :whip: :whip: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Paneas Ιούλιος 16, 2004 #12 Κοινοποίηση Ιούλιος 16, 2004 Επειδή κι εγω έχω Aerogate 2 αλλα δεν ξέρω που να βάλω τους Sensors... Εναν στο CPU, 1 στη RAΜ (αλλα που ακριβως έναν στο Northbirdge (να ακουμπάει στο chipset?) , και στην κάρτα γραφικών ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsompanos Ιούλιος 17, 2004 #13 Κοινοποίηση Ιούλιος 17, 2004 ένα στον επεξεργαστή , ένα στην κάρτα γραφικών ,ένα στους σκληρό δίσκο, και ένα ψηλά στο κουτί. εγώ έτσι τα έχω βάλει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.