Jump to content

Τι σημαινει αυτο? Pls :help: :help:

paschalia

Recommended Posts

Δεν ξερω αν ειναι το καταλληλο φορουμ να ανοιξω θεμα αλλα δεν ειμαι σιγουρη που ανηκει οτι ρωτησω .

Αν δεν ανηκει εδω ας μεταφερθει πλζ στο καταλληλο φορουμ

Μολις πηγα να ανοιξω -και αφου ανοιξε για δευτερολεπτα το μσν μου εκλεισε ξανα μονο του πετωντας μου σε παραθυρακι το εξης μυνημα :

You have signed in to messenger on another computer.

Click here to sign again.

Τι ακριβως εγινε ωστε να μου πεταξει αυτο το μυνημα?

Ειναι ασφαλες να επιχειρησω να ξαναμπω?

Πλακα εκανα......ετσι!

Πιθανον να εχεις εσυ ή καποιος αλλος να εχει μπει στο msn με τον λογαριασμο σου και να μην εχει βγει και πας να μπεις τωρα εσυ και να μην μπορεις......ή μπορει να ειναι οπως λεει ο NOS-DIO.

Αυτό συνήθως συμβαίνει όταν σε κάποιο pc(του γραφείου??) δεν έχεις κάνει exit τον messenger αλλά μόνο sign off. Το msn έχει μία παράξενη τάση να συνδέεται μόνο του, ακόμα και αν του έχεις πει όχι από τις ρυθμίσεις...

Αν το pc στο γραφείο σου ή αυτό από το οποίο πρόσφατα μπήκες στο msn είναι ανοιχτό, πολύ πιθανόν να συμβαίνει κάτι τέτοιο.

Ποτε δεν το κανω exit παρα μονο sign off.

Και ειναι η πρωτη φορα -μεσα σε δυο χρονια που εχω μσν και μπαινω γενικοτερα στο νετ- που μου το κανει αυτο.

Και εγινε σε ωρα που ημουν συνδεδεμενη στο νετ οχι σε καποια ωρα ασχετη που η συνδεση ηταν κλειστη.

Και το θεμα ειναι οτι ειχα μολις μπει στο μσν -οπως γραφω και στο πρωτο ποστ μου- και κλεινει μονο του ξαφνικα και πεταει στο καπακι αυτο το μυνημα.

Απλα ηταν πολυ περιεργη η ολη φαση και δεν μου κατσε καλα

Ειναι κατι σοβαρο η αδικα ανησυχω ?

Το ειχα κι εγω προσφατα παρολο που εχω απενεργοποιημενο τον messenger και μαλιστα μουκανε επανεκινηση. Ετρεξα και το Ad-aware 6, βρηκα κανα δυο ζουζουνια και απο κει και περα τιποτα.

Μα κατι αποριες που εχεις:)

Δεν πολυκαταλαβα τι εννοεις ,δεν νομιζω οτι εχω βαλει παντως τον ενα μεσσεντζερ πανω απο τον αλλον.

:OT: RootX γιατι δεν μπορει να μπει emoticon στον τιτλο του θεματος?

Τωρα θυμηθηκα να ρωτησω ..:o

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.