Jump to content

Αναζητηση drivers για joypad...

Dark Oblivion

Recommended Posts

Καλησπερα σε ολους...

Εχω αυτο το joypad :

NILOX 2.4G WIRELESS PC JOYPAD - GAME CONTROLLER - E-SHOP.GR

Ξερει κανεις που μπορω να βρω drivers γι'αυτο? Στο site της Nilox δεν εχει αγγλικα για να καταλαβω τι και πως και απο την αλλη δεν εχει και καθολου joypads.

Αρα... ???

Σοβαρα γιατι αγοραζετε χειριστηρια "μπαρμπα μητσος" μαρκα απο τη στιγμη που υπαρχει το XBOX 360 με 20€ (26 το Wireless) και 666% compatibility με οσα pc games κυκλοφορουν?

1ον: Παρακαλω λινκ. Δεν ειχα γνωσεις περι τουτου.

2ον: Ποτε δεν συμπαθησα ιδιαιτερα το σχεδιασμο αυτου χειριστηριου. Πολυ 'γκουμουτσα'. Εχει vibration?

3ον: Το ειχε σε προσφορα 13-14 ευρω. Οποτε 10-12 ευρω διαφορα με το wireless xbox ειναι 10-12 ευρω.

Δες το στο skroutz.

Δεν ξερω αν αυτο που δινει ο EBW πχ ειναι 100% original γιατι ο τυπος εχει και μια αλφα ιστορια (ψαξε την ιστορια του Daytime Dreamer και τα "ΑΦΘΑΙΝΤΗΚΑ PS3 controllers"

Θες να μου πεις οτι ο σχεδιασμος αυτου που πραγματος που βλεπω στο plus4u(στο eshop ειναι off) σου αρεσει περισσοτερο απο 360?Ασε την ποιοτητα των πλαστικων που βλεπω αυτα του NILOX και μου θυμιζει φιάλη pet απο εμφιαλωμενο νερο λουτρακι.

XiohG.jpgWoV7e.jpg

Εχει Vibration και οπως ειπα δεν περνας ουτε drivers ουτε τιποτα.

Ολα τα Windows games το "βλεπουν".

Στη θεση σου θα το πηγαινα πισω.

Mε 10-12 € δεν πιστευω οτι "σωθηκε" κανεις.[no offence αλλα ξοδευουμε μεγαλυτερα ποσα για μια βολτα στο Mall πχ]

Δες το στο skroutz.

Δεν ξερω αν αυτο που δινει ο EBW πχ ειναι 100% original γιατι ο τυπος εχει και μια αλφα ιστορια (ψαξε την ιστορια του Daytime Dreamer και τα "ΑΦΘΑΙΝΤΗΚΑ PS3 controllers"

Θες να μου πεις οτι ο σχεδιασμος αυτου που πραγματος που βλεπω στο plus4u(στο eshop ειναι off) σου αρεσει περισσοτερο απο 360?Ασε την ποιοτητα των πλαστικων που βλεπω αυτα του NILOX και μου θυμιζει φιάλη pet απο εμφιαλωμενο νερο λουτρακι.

XiohG.jpgWoV7e.jpg

Εχει Vibration και οπως ειπα δεν περνας ουτε drivers ουτε τιποτα.

Ολα τα Windows games το "βλεπουν".

Στη θεση σου θα το πηγαινα πισω.

Mε 10-12 € δεν πιστευω οτι "σωθηκε" κανεις.[no offence αλλα ξοδευουμε μεγαλυτερα ποσα για μια βολτα στο Mall πχ]

Εχει αγοραστει καιρο πριν για να το πηγαινα πισω.

Και ναι ... δεν ξερω αν θεωρουντε περιεργα τα γουστα μου ,αλλα μου αρεσει απιστευτα το design του Nilox ,οπως ιδιο design ειχαν και τα wireless της Logitech. Απο την πρωτη στιγμη μου ειχαν κατσει 'στραβα' του xbox.

Καλα ναι με τα 12ευρω δεν σωθηκε κανεις...ισχυει. Αλλα οταν εγω ετρωγα μερες ολοκληρες δουλευωντας στο Π - Mall ... δεν παταω ποτε ξανα στο 'χτησμα' αυτο. :p:wall:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.