zeus20 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31, 2012 Καλησπέρα προκειτε τις προσεχείς ημέρες να προβώ σε αγορά 23αρας LED. Μέχρι τώρα είχα μια crt η οποία λειτουργούσε άψογα αλλά τα χρόνια και η πολλή χρήση την έφαγαν (έχει πέσει τόσο πολύ η απόδοση της-φωτεινότητα που δεν βλέπεται πλέον).Η οθόνη θα δουλεύει αρκετές ώρες την ημέρα μιας και είμαι προγραμματιστής αλλά και μερικές φορές σαν τηλεόραση μιας και έχω μια εξωτερική κάρτα τηλεόρασης.Ποια εταιρεία(samsung,lg,acer,philips,dell) η μοντέλο θα μου προτείνατε . Βασικός παράγοντας για μένα είναι η αξιοπιστία.Το budget είναι μεταξύ 140 και 200 ευρώ Ευχαριστώ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
darthtony Ιανουάριος 31, 2012 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2012 εγώ θα σου πρότεινα την dellU2312. είναι μέσα στο budget σου, με IPS πανελ και led, γυρνάει όρθια(που μπορεί να σε βολεύει στον προγραμματισμο). εγώ πριν απο μερικές μέρες πήρα την 2412 και μέχρι τώρα είμαι ικανοποιημένος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ison Φεβρουάριος 1, 2012 #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2012 +1 για dell ...και καλη οθονη αλλα κυριοτερα αψογη εξυπηρετηση πελατων... σε περιπτωση που σου παθει κατι στην αλλαζουν σε μια μερα με courier στο σπιτι σου χωρις πολλα πολλα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zeus20 Φεβρουάριος 1, 2012 Author #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2012 Κοίταξα στον σκρουτζακο και από ότι είδα η τιμή της DELL 2312 είναι κατά μέσο από 188 ευρώ έως 196 αλλά βρίσκω 20 με 30 ευρω (167 ευρώ μέσος όρος τιμής) ποιο κάτω την LG IPS235V IPS5 Series (έχει 2 χρόνια εγγύηση αντί για 3 on-site της dell από ότι είδα).Αν οντως όπως λέτε η dell είναι καλή με βλέπω να καταλήγω σε αυτη! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ison Φεβρουάριος 1, 2012 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2012 Dell με κλειστα ματια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zeus20 Φεβρουάριος 1, 2012 Author #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2012 θα περάσω μάλλον αύριο από τον γείτονα eshop.performance μιας και έχει και την χαμηλότερη τιμή για να την παραγγείλω και να πάρω περισσότερες πληροφορίες. Γενικά διάβασα καλά λόγια για για αυτή κ σε φόρουμ του εξωτερικού. Ευχαριστώ παιδιά!Υ.Γπρέπει να προσέξω τίποτα στην αγορά πx καμένο πιξελ κλπ μιας και αυτή είναι η πρώτη μου lcd γιατί μέχρι τώρα ειμουν κολλημένος με τις crt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ison Φεβρουάριος 2, 2012 #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2012 Οτι προβλημα και αν εχεις (και dead Pixel) περνεις dell support και εχει νεα οθονη στο σπιτι σου την επομενη μερα...οποτε μην σε αγχωνει.Απλα καλο θα ηταν να την δουλεψεις αρκετα τις πρωτες μερες (δες ολες τις ρυθμισεις).. για να εισαι σιγουρος οτι δεν εχει καποιο προβλημα.Απο εκει και περα εισαι οκ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΛΑΜΠΡΟΣ Φεβρουάριος 3, 2012 #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2012 zeus20 μεγειες την dell.αν μπορεις παρε την dell 2412 γιατι επεσε η τιμη της στα 235 ευρω.αξιζει για 40 ευρω διαφορα απο την 2312 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zeus20 Φεβρουάριος 3, 2012 Author #9 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2012 Κάποιες έκτακτες δουλειές με έκαναν να δω από εβδομάδα το θέμα της dell .Προς το παρών δουλεύω με το laptop για την δουλειά μου. Ευχαριστώ Λάμπρο η 2412 πέρα από την μια ίντσα και την διαφορά στην τιμή έχει κάτι άλλο παραπάνω σε σχέση με την 2312? Ελπίζω να μην έχουν ματ υλικό στην οθόνη και στα γύρω πλαστικά γιατί δεν πάω με την καμιά τις αντανακλάσεις ιδίως όταν είμαι κουρασμένος μετά απο πολύωρη πληκτρολόγηση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
evolution Φεβρουάριος 3, 2012 #10 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2012 Κάποιες έκτακτες δουλειές με έκαναν να δω από εβδομάδα το θέμα της dell .Προς το παρών δουλεύω με το laptop για την δουλειά μου. Ευχαριστώ Λάμπρο η 2412 πέρα από την μια ίντσα και την διαφορά στην τιμή έχει κάτι άλλο παραπάνω σε σχέση με την 2312? Ελπίζω να μην έχουν ματ υλικό στην οθόνη και στα γύρω πλαστικά γιατί δεν πάω με την καμιά τις αντανακλάσεις ιδίως όταν είμαι κουρασμένος με την απο πολύωρη πληκτρολόγηση.Αναλυση 1920*1200(16:10) Link to comment Share on other sites More sharing options...
kliro Φεβρουάριος 12, 2012 #11 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2012 η dell ανεβασε τις τιμες... :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.