Jump to content

The Darkness II

Nephiλiμ

Recommended Posts

Ουτε και για αυτο θεμα ?

Θα φαω το καπελο μου!

Λοιπον προκειται για τη συνεχεια του Darkness (2007) που ηταν βασισμενο στο

ομώνυμο κομικ.

Το 2 χρησιμοποιει διαφορετικη μηχανη γραφικων απο το πρωτο μερος

(Starbreeze Engine το 1, Evolution Engine το 2) ενω προσφερει αρκετα καλα

γραφικα με παλεττες που θυμιζουν Bioshock ενω ειναι cellshaded.

Το πρωτο ξεπερασε το 1 μυριο πωλησεις και θεωρειτε απο τα underground παιχνιδακια που θα

αποκτησουν το κοινο τους.

Οσοι γουσταρουν μαφιοζους/ΝΥ/πιστολιδι και φαντασια combined θα το ευχαριστηθουν.

Η αποψη μου για το demo ειναι mixed γιατι δεν εχεις πολλες γραφικες επιλογες.

Ειναι τελειως 1:1 port απο κονσολα.

Το FOV ειναι Modern Warfail και νομιζεις οτι εισαι σε γυαλα μεσα.

Εννοειται οτι ΘΕΟΘΕΟΣ Mike Patton κανει παλι τη φωνη του πρωταγωνιστη και δεν θα ηθελα ΤΙΠΟΤΑ λιγοτερο

Κυκλοφορει 10 Φεβρουαριου για κονσολες και PC.

Official Site:The Darkness II

DEMO:

Save 25% on The Darkness II on Steam

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=2quaj3iTSyY]The Darkness 2 E3 2011 Trailer [HD] - YouTube[/ame]

Playthrough του demo απο thanoolhs

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=m1HBtfg-bRs]The Darkness II Demo Gameplay (PC HD) - YouTube[/ame]

• 2 weeks later...

Λοιπόν παίδες το παιχνίδι είναι φοβερό!

Μόλις το τερματισα ΜΟΝΟΚΟΠΑΝΙΑ, χτες το ξεκίνησα....

Έχει πολύ ωραία mehanics, και τα καρτουνιστικά γραφικά του έτρεχαν 720p High με πάνω από 50 fps σε ι3-370 + hd 6530!

To Συστήνω ανεπιφύλακτα απλά είναι λίγο μικρό!

EDIT

αυτό με το FOV δεν το κατάλαβα ούτε με ενόχλησε καθόλου

Εγω δοκιμασα το demo. Ωραια γραφικα, ιδιομορφο gameplay μεχρι να το συνηθίσεις κ ωραια ατμοσφαιρα αλλα επειδη μαλλον μεγαλωσα, δε μου αρεσε ολο το κονσεπτ.

Το βρηκα λιγο ''παιδικο''.

παντως εχει καλα γραφικα,ωραια μουσικη και εφφε,αν δεν ηταν και τερας και ηταν θνητος ηρωας θα μου αρεσε πιο πολυ.

δλδ διχως πλοκαμια και τετοια,σκετο fps με story αναλογο και ιδια οπλα,θα κανε θραυση το game.

τρελο σημειο,μπαινεις σε μπαρ αρχιζει η σφαγη και ταυτοχρονα βαραει μουσικη Tone-Loc - Wild Thing :hehe:

[ame]

[/ame]

παντως εχει καλα γραφικα,ωραια μουσικη και εφφε,αν δεν ηταν και τερας και ηταν θνητος ηρωας θα μου αρεσε πιο πολυ.

δλδ διχως πλοκαμια και τετοια,σκετο fps με story αναλογο και ιδια οπλα,θα κανε θραυση το game.

τρελο σημειο,μπαινεις σε μπαρ αρχιζει η σφαγη και ταυτοχρονα βαραει μουσικη Tone-Loc - Wild Thing :hehe:

Είναι αντι-ήρωας, εγώ το γουσταρα γιατί η υπόθεση του ΛΕΥΚΟΥ ΙΠΠΟΤΗ έχει καταντήσει κουραστική!

Ασε που με τα φίδια έχει πολύ καλά κόλπα και διαφορετικό gameplay, σκέφτομαι να το ξαναπαίξω σε πιο δύσκολο level.

Είναι χαζό και γρήγορο αλλά είναι πολύ διαφορετικό από το κλασσικό shooter!

P.S. Μου θύμησε πολύ SPAWN, αν έχεις διαβάσει το κομικ είναι υπερήρωας - Δαιμονας που προσπαθεί να αποδεσμευτεί από την κόλαση, αλλά είναι πολύ βίαιος και σκληρός με τους εχθρούς του.

• 1 month later...
  • 3 weeks later...
  • 1 month later...

You can totally get The Darkness 2 for $12 at Best Buy today

The Darkness 2 is Best Buy's deal of the day, on sale for $12 for Xbox 360, PS3 and PC. If you're into juicy, demonic mutilations, psychotic episodes of extreme violence and solid voice acting, this may be the best $12 you spend all year.

The sale extends to in-store purchases only, meaning while you can gaze longingly at the low price point &pu=defaultusr&pt=133"]online – you can't have it unless you get up and grab it.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.