koufou Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31, 2012 δεν ξερω αν ειμαι στην σωστη ενοτητα (πολυ φοβαμαι πως δεν ειμαι) αλλα θα ηθελα μια βοηθειαψαχνω εδω και μερες ενα προγραμα παρομοιο του Virtual DJ για Windows 98 και δεν βρησκω τιποτα μεχρι στιγμης νιωθω οτι ψαχνω βελονα στ'αχυρα!! Το ξερω οτι τα 98 ειναι αρκετα ξεπερασμενα αλλα δεν πιστευα οτι ειναι ΤΟΣΟ δυσκολο να βρεθει ενα προγραμματακι γι αυτα Παρεμπιπτοντως το virtual DJ λεει οτι ειναι συμβατο με τα 98 αλλα οταν εβαλα το setup να τρεξει μου λεει οτι χρειαζεται να αναβαθμησω την εκδοση των Windows Εσεις εχετε καποιο παρεμφερη προγραμμα να προτεινετε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Ιανουάριος 31, 2012 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2012 Μηπως σου λεει να βαλεις καποιο Service Pack ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
BloodMage Ιανουάριος 31, 2012 #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2012 νομιζω ειναι πιο ευκολο το να ξηλωσεις τα 98 και να βαλεις 7ριακαι οχι μονο για το Virtual DJ Link to comment Share on other sites More sharing options...
pitogiros Ιανουάριος 31, 2012 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2012 To virtual dj το 7 δεν ειναι συμβατο με 9x windows Και λεει ξεκαθαρα στο site.Τώρα μπορεις να βρεις το 4 η το 5 που είναι συμβατα με 9x . Link to comment Share on other sites More sharing options...
koufou Φεβρουάριος 1, 2012 Author #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2012 [MENTION=14427]BloodMage[/MENTION] δεν το θελω το Pc για βαριες δουλειες μονο για να δουλεψω με virtual dj τιποτα παραπανω δεν χρειαζεται να περασω 7 ετσι και αλλιως και να θελω δεν μορω ο υπολογιστης ειναι αρκετα παλιος για να τα αντεξει εδω σκευτομουν να περασω XP αλλα και παλι εχω τους φοβους μου για το αν θα τα αντεξει πιο ευκολο ειναι να βρω ενα προγραμματακι για 98 και να καθαρησω[MENTION=12837]pitogiros[/MENTION] το Virtual DJ 7 τουλαχιστον στο site που το βρηκα εγω ελεγε οτι ειναι συμβατο με ολα τα windows απο 95 μεχρι 7 αλλα προφανως δεν ισχυει αμα ειναι θα δοκοιμασω το 4, παντως ευχαριστω για το ενδιαφερον Link to comment Share on other sites More sharing options...
pitogiros Φεβρουάριος 1, 2012 #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2012 Δεν ξέρω σε ποιo site το έλεγε, αλλα προφανως ήταν παραβλεψη διότι το επίσημο Site λέει τα εξής VIRTUAL DJ SOFTWARE - FeaturesSupported Operating System:MINIMUM: Microsoft® Windows XP SP3 or newerRECOMMENDED: Microsoft® Windows 7 Professional 32-bitMicrosoft® Windows 95, 98, ME, or older are not supportedΟσο για το να περάσεις Xp μπορείς να παρεις μια Lite Εκδοχή , ή μια Gamer Xp τα οποία έχουν Memory Usage της τάξης των 30-40Mb.Τα Xp σε σχέση με τα 98 σε ίδιο μηχάνημα (900mhz 128mb) πήγαιναν σφαιράτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpolal Φεβρουάριος 1, 2012 #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2012 Μάλλον θέλει τα win98 se (second edition) αφού σου λέει για αναβάθμιση.Τί specs έχει το μηχάνημα σου btw;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
koufou Φεβρουάριος 1, 2012 Author #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2012 Μάλλον θέλει τα win98 se (second edition) αφού σου λέει γι ααναβάθμιση.Τί specs έχει το μηχάνημα σου ;;; second edition ειναι τα 98 αλλα εγω δοκοιμασα το virtual DJ 7 που οπως αναφερει ο [MENTION=12837]pitogiros[/MENTION] δεν θυποστιριζεται απο τα 98 Link to comment Share on other sites More sharing options...
koufou Φεβρουάριος 1, 2012 Author #9 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2012 Δεν ξέρω σε ποιo site το έλεγε, αλλα προφανως ήταν παραβλεψη διότι το επίσημο Site λέει τα εξής VIRTUAL DJ SOFTWARE - FeaturesSupported Operating System:MINIMUM: Microsoft® Windows XP SP3 or newerRECOMMENDED: Microsoft® Windows 7 Professional 32-bitMicrosoft® Windows 95, 98, ME, or older are not supportedΟσο για το να περάσεις Xp μπορείς να παρεις μια Lite Εκδοχή , ή μια Gamer Xp τα οποία έχουν Memory Usage της τάξης των 30-40Mb.Τα Xp σε σχέση με τα 98 σε ίδιο μηχάνημα (900mhz 128mb) πήγαιναν σφαιράταΓια να πω την αληθεια δεν εψαξα στο official site να δω τι λεει παντως το μηχανημα εχει Pentium III στα 900MHz με 380 Mb ram και με τα 98 δεν κολλαει πουθενα και σκευτηκα να μην τα πειραξω...τωρα κατι cd των XP μαλλον εχει ο πατερας μου καπου αλλα αμα του πω να τα βρει δεν θα τα βρει ποτε...εγω πως μπορω να βρω καποια εκδοση lite των XP? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pitogiros Φεβρουάριος 1, 2012 #10 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2012 Εχεις πμ Link to comment Share on other sites More sharing options...
koufou Φεβρουάριος 1, 2012 Author #11 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2012 ευχαριστω πολυ θα δοκοιμασω το πειραμα και θα σας πω Link to comment Share on other sites More sharing options...
koufou Φεβρουάριος 1, 2012 Author #12 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2012 [MENTION=12837]pitogiros[/MENTION] αμα μπορω και εγω να βοηθησω σε κατι θα το κανω μετα χαρας Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.