Guest Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 9, 2004 #1 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 9, 2004 Μου έστειλαν ένα DVD-r μάρκας general that's white (αυτό γράφει απάνω) με κάτι videakia μέσα αλλά όταν πάω να τα τρέξω ή να τα επιλέξω από τον explorer, αρχίζει και καθυστερεί το σύστημα. Τα video είναι σε συμπιεσμένη μορφή .avi (μάλλον divx) και το DVD-rom είναι ένα pioneer της κακιάς ώρας (dvd-500Μ αν θυμάμαι καλά). Μήπως έχει να κάνει με codecs ή θέλει κανένα firmware update το drive?
Manu_Dhthen1 Ιούλιος 9, 2004 #2 Ιούλιος 9, 2004 Καταρχην η μαρκα αυτη (το δισκακι εννοω)ειναι λιγο τζαζ...χαχαχα Αλλα παντως παιχτα ενα-ενα..Μπας και το προβλημα ειναι σε κανα-δυο μονο και οχι στο δισκακι καθεαυτο...Το dvd σου αν και παλιο αφου παιζει γενικα μαλλον ειναι αθωο... Ενας καλος τροπος ειναι να βαζεις thumbnails view...οτι δεν βγαινει σε thumb=θελεις codecs..Τα υπολοιπα ειναι ΟΚ..
Guest Ιούλιος 9, 2004 #3 Ιούλιος 9, 2004 Αρχική απάντηση από Manu_Dhthen1 Καταρχην η μαρκα αυτη (το δισκακι εννοω)ειναι λιγο τζαζ...χαχαχα Αλλα παντως παιχτα ενα-ενα..Μπας και το προβλημα ειναι σε κανα-δυο μονο και οχι στο δισκακι καθεαυτο...Το dvd σου αν και παλιο αφου παιζει γενικα μαλλον ειναι αθωο... Ενας καλος τροπος ειναι να βαζεις thumbnails view...οτι δεν βγαινει σε thumb=θελεις codecs..Τα υπολοιπα ειναι ΟΚ.. Κανένα δεν βγαίνει σε thumb. Μάλλον θα ξαναζητήσω να μου το γράψουν σε άλλη μάρκα και να μου το ξαναστείλουν.
Guest Ιούλιος 27, 2004 #4 Ιούλιος 27, 2004 Τελικά το dvd-rom είναι πολύ τζαζ. Σε ενός φίλου μου το dvd+rw μια χαρά έπαιζε το παραπάνω dvd και το ίδιο dvd που μου ξανάστειλαν σε διαφορετική μάρκα (ούτε αυτό έπαιζε στο δικό μου). Μάλλον θα πάρω ένα dvd+rw μου φαίνεται.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.