Jump to content

16 GB DDR3 Ram

pettakos

Recommended Posts

Για πες αρχηγε μου , που ακριβως την ειδες τη διαφορα , γιατι εγω στο ενα pc μου πηγα απ τα 8 στα 16

και στο αλλο pc μου πηγα απ τα 6 στα 24 , και διαφορα δεν ειδα καμια.

Πες μπας και τη δω κι εγω τη διαφορα , και μπορεσω να απαντησω (και να δικαιολογησω την αγορα μου) σ'αυτους που με ρωρανε , ''τι τι θες τοση μνημη''.

Καλα για να μην παρεξηγηθω, δεν ειπα ποτε πως τα 6, ποσο μαλλον τα 8, ειναι λιγα, οκ?

απο τα 6 στα 12 ειδα διαφορα του τυπου, ανοιγω 7 browsers με 15 tabs το καθενα και παραλληλα κανω και κατι δουλιτσες στο Office και παιζω και το Manager μου

φαντασου πως με τα 6 γιγα, πολυ συχνα το συστημα χρησημοποιουσε πανω απο το 80% της μνημης, ενω με τα 12 ποτε δεν ξεπερνουσε το 60%-70%

Με τα 6 αυτο δεν γινοταν γιατι "βαραινε" πολυ το συστημα

ο FF μονος του, αν εχεις καμια 3-4 sessions ανοιχτα, τραβαει καμια 2-3 γιγα μετα απο αρκετη ωρα :tomato:

απο τα 8 στα 16, ξαναλεω, δεν νομιζω να δει καποιος ακομα και αυτην την διαφορα και επειδη εχω 8 και θα βαλω 16, θα σου πω αν δω την παραμικρη διαφορα με αυτην την αλλαγη

Πιθο πολυ θεμα αισθησης ειναι παρα ουσιαστικο

Και τα 6 γιγα φτανουν οπως και τα 8

Απλα

1. οτι οι τιμες στις μνημες ειναι πολυ χαμηλες εδω και μερικους μηνες ,

2. οτι η μνημη ειναι κατι που ποτεδεν ειναι κακο να εχεις σε περισσια ,

3. αν πας καποια στιγμη σε Quad channel, θα τις εχεις ετοιμες ,

συντελουν στο να λεω πως, δεν εγινε και κατι αν κανεις την υπερβολη και βαλλεις 16 αντι για 8, αφου κοστιζουν 40-50 ευρω...:hm:

Σιγουρα και τα 8 θα καλυψουν τον οποιονδηποτε δεν κανει συγκεκριμενες εργασιες που απαιτουν πολυυυ RAM :)

δεν ξέρω τι ανάγκες έχει ο καθένας αλλά εγώ πήγα από τα 4 στα 8 και περιμένω αλλά 8 να βάλω δλδ σύνολο 16 ήδη τα 8gb μου φαίνονται λίγα.... και πριν από λίγο έκλεισα το photoshop γιατί το used memory σχεδόν έφτασε στα 8gb και άρχιζε να κολλάει κάπως το Pc...

• 3 weeks later...

απο τα 6 στα 12 ειδα διαφορα του τυπου, ανοιγω 7 browsers με 15 tabs το καθενα και παραλληλα κανω και κατι δουλιτσες στο Office και παιζω και το Manager μου

φαντασου πως με τα 6 γιγα, πολυ συχνα το συστημα χρησημοποιουσε πανω απο το 80% της μνημης, ενω με τα 12 ποτε δεν ξεπερνουσε το 60%-70%

:)

Ποιός εισαι μαν? Ο Μέγας Ναπολέων? Nice! :fun::T:

Ποιός εισαι μαν? Ο Μέγας Ναπολέων? Nice! :fun::T:

:hehe:

δεν χρειαζεται να εισαι Ναπολεοντας για να κανεις multitasking μωρε

Σκεψου οτι το μανατζερ σαν παιχνιδι γενικοτερα, ενδεικνυται για multitasking εαν ΔΕΝ θελεις να καεις, κατι που εχω ξεπερασει απο το cm4 :p

Συν το γεγονος οτι για καθε τι που βλεπεις η θελεις να διαβασεις, ανοιγεις και ενα καινουριο ταμπ και το διαβαζεις και πιο μετα αμα λαχει

Οποτε προτιμω να εχω μπολικη μνημη και να μην με απασχολει το αν θα κρεμασει και ποτε, οταν αυτη τη στιγμη η ddr3 ειναι παρα πολυ φθηνες...

Σκεψου μονο οτι σημερα αφοραζεις 2*4γιγα με 40 ευρω, οταν στο τελος του '09-αρχες '10 ειχα δωσει 200+ για 3*2 και σε εποχες ddr2 ειχα δωσει 320 για τις G.SKill HZ 2gb...

Σαν βρηκαμε παππα, να θαψουμε 5-6 ας πουμε :tomato:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.