pettakos Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31, 2012 Μπορειτε σας παρακαλω να μου συστησετε 4 dimms των 4gb εκαστο για μια Asus P8Z68V-PROASUSTeK Computer Inc. - Motherboards- ASUS P8Z68-V PRO Link to comment Share on other sites More sharing options...
ison Ιανουάριος 31, 2012 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2012 Corsair Vengeance 8GB DDR3-1600 Kit* - Μνήμες - plaisio.gr x2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narzul Ιανουάριος 31, 2012 #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2012 2 ζευγαρια απ αυτεςΕχω 5 ζευγαρια και κανενα προβλημα απολυτως. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pettakos Ιανουάριος 31, 2012 Author #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2012 Ευχαριστω για τις πολυτιμες πληροφοριες, αλλα αν θελω να κινηθω σε χαμηλοτερες τιμες τι θα λεγατε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narzul Ιανουάριος 31, 2012 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2012 Οταν λες χαμηλοτερες τιμες... εννοεις να πας σε 1333mhz ?Κατι σαν αυτο δλδ?Κοιτα γλιτωνεις 10 και 10 , 20 ευρω δλδ.Αλλα αν ο επεξεργαστης σου ειναι ο 2600κ οπως ο δικος μου και χρειαζεται οι μνημες να τρεχουν στα 1600 , δε ξερω κατα ποσο χαμηλονωντας τα timings θα τα καταφερουν να το επιτυχουν αυτο οι 1333αρες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pettakos Ιανουάριος 31, 2012 Author #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2012 Ειναι ο 2500Κ Link to comment Share on other sites More sharing options...
pettakos Ιανουάριος 31, 2012 Author #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2012 Επισης αναφερομουν κυριως σε χαμηλοτερες χρηματικες τιμες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narzul Ιανουάριος 31, 2012 #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2012 E ναι το καταλαβα οτι εννοουσες χρηματικες τιμες.Απλα σε 1600 οι πιο φτηνες ειναι αυτες που σου δειξα εγω κι ο ισον , σε κατεβασα σε τιμη και σε συχνοτητα.Λοιπον μιας και τυχαινει τωρα να καθομαι στο pc του μαγαζιου που εχει 2500κ,βλεπω οτι οι μνημες default τρεχουν στα 1333.Οποτε δε θα εχεις κανενα απολυτως προβλημα και με φτηνοτερες μνημες που θα τρεχουν στα 1333 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narzul Ιανουάριος 31, 2012 #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2012 Yπαρχουν βεβαια κι αυτες που ειναι τερατα αξιοπιστιας και 1600 (τωρα μου ρθαν στο μυαλο) και βγαινουν και πολυ οικονομικες.Τεσπα κακως το συζηταμε τοσο το θεμα.Οι μνημες εχουν φτασει σε τιμες τοσο χωμα οσο ποτε αλλοτε.Πριν 1 χρονο πηρα g.skill trident 3*2gb 150 euro Μεταχειρησμενες κιολας.Και τωρα παιρνεις 8 γιγα με 40-50 ευρω και παραπονιεσαι και για την τιμη?ΛΟΛ δλδ.Αποψη μου ειναι οτι οταν δεν θες να σπαταλησεις 5- 10 ευρο παραπανω για να παρεις κατι πιο αξιολογο και παλι σε τιμη χωμα γι αυτα που προσφερει , μεινε με 8 γιγα.Μεινε με 4 γιγα. Τα 16 τι τα θες?Κρατα τα λεφτα που θα γλιτωσεις και παρε 3 hamburger με μια κοκακολα δωρο δλδ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
anonymous-root Ιανουάριος 31, 2012 #10 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2012 Αυτές του Narzul έχω κι εγώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manios Φεβρουάριος 16, 2012 #11 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2012 2 ζευγαρια απ αυτεςΕχω 5 ζευγαρια και κανενα προβλημα απολυτως.και εγω τις εχω και ειναι αψογες ..... ενω με τις dominator της corsair ειχα προβληματα συμβατοτητας .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jordanis Φεβρουάριος 16, 2012 #12 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2012 G.Skill F3-16000CL9D-4GBRH (2Gx2) | Skroutz.gr συγνώμη για το σπαμ αλλά γιατί ρε παιδιά οι παραπάνω μνήμες που έχω , δεν πέφτει η τιμή τους? τόσο τις είχα πάρει πριν 2 χρόνια... τόσο καλές είναι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
psyber Μάρτιος 3, 2012 #13 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2012 Yπαρχουν βεβαια κι αυτες που ειναι τερατα αξιοπιστιας και 1600 (τωρα μου ρθαν στο μυαλο) και βγαινουν και πολυ οικονομικες.Τεσπα κακως το συζηταμε τοσο το θεμα.Οι μνημες εχουν φτασει σε τιμες τοσο χωμα οσο ποτε αλλοτε.Πριν 1 χρονο πηρα g.skill trident 3*2gb 150 euro Μεταχειρησμενες κιολας.Και τωρα παιρνεις 8 γιγα με 40-50 ευρω και παραπονιεσαι και για την τιμη?ΛΟΛ δλδ.Αποψη μου ειναι οτι οταν δεν θες να σπαταλησεις 5- 10 ευρο παραπανω για να παρεις κατι πιο αξιολογο και παλι σε τιμη χωμα γι αυτα που προσφερει , μεινε με 8 γιγα.Μεινε με 4 γιγα. Τα 16 τι τα θες?Κρατα τα λεφτα που θα γλιτωσεις και παρε 3 hamburger με μια κοκακολα δωρο δλδ.narzul θεωρείς ότι θα έχω τεράστιο όφελος αν αντικαταστήσω τις μνήμες της υπογραφής μου με 6 dimmakia από τις kingston που προτείνεις, ή στα 24 γκίγκα χάνει το νόημα του; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narzul Μάρτιος 3, 2012 #14 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2012 Oυτε θα τη δεις , ουτε θα τη καταλαβεις τη διαφορα.Εγω απλα πηρα τοσα γιγα μνημης , γιατι να ξαναπανε οι μνημες σε τοσο εξευτελιστικες τιμες ξανα δεν προκειτε.Ηθελα και να τεσταρω το πως ειναι να εχεις σκληρο δισκο φτιαγμενο εξ ολοκληρου απο ραμ , και για να δω λιγο αν αλλαζουν τα loadings κυριως. (και γιατι την ειχα πατησει πριν 2 χρονια που πηρα 3*2 γιγα μνημης 150 ευρω μεταχειρησμενες - οτι φτηνοτερο υπηρχε τοτε - οι τιμες ειχαν φτασει στο θεο)Το χα δωσει και στο zomg να το δοκιμασει στο photoshop μιας και ειναι γραφιστας , και μου ειπε οτι στο photoshop ειδε μεγαλη διαφορα , κυριως στο μεγεθος του αρχειου που μπορουσε να διαχειριστει.(οταν λεμε μεγαλο αρχειο , μιλαμε για εικονα που θα εμπαινε σε τοιχο 5μ * 10μ).Οποτε ειδικα αν δεν δουλευεις σαν επαγγελματιας photoshop , διαφορα δεν προκειτε να δεις με παραπανω μνημη.Αλλα αν το παρεις ως επενδυση , οτι θα βαλεις αργοτερα τις μισες απ τις μνημες αυτες σε επομενο pc κλπ , γιατι απλα τωρα ειναι φτηνες καντο.Αν πιστευεις οτι δε θα σου χρειαστουν στο μελον αστο.Αλλα διαφορα δεν προκειτε να δεις (δυστηχως). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ταμτάκος Μάρτιος 5, 2012 #15 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2012 Πήγα κι εγώ στα 4x4GB με την λογική να ξεφορτωθώ τα 4x2GB που έχω τώρα στα 2 PC αλλά και για να μην την πατήσω όπως με τους σκληρούς που ακρίβυναν ξαφνικά. Πήρα τις Patriot 8GB PC3-12800 | Skroutz.gr Link to comment Share on other sites More sharing options...
LOR Μάρτιος 5, 2012 #16 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2012 παιδες να ρωτησω και εγω κατι.θα μπορει κανεις να παρει 2Χ4GB σε Χ79 αρχικα και μετα να παρει αλλα 2Χ4gb για quad configuration?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nucleus Μάρτιος 5, 2012 #17 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2012 παιδες να ρωτησω και εγω κατι.θα μπορει κανεις να παρει 2Χ4GB σε Χ79 αρχικα και μετα να παρει αλλα 2Χ4gb για quad configuration??Δες την λίστα των συμβατών μνημών για την μητρική σου.Αναφέρει και σε πόσα dimms υποστηρίζονται Link to comment Share on other sites More sharing options...
miltiadis Μάρτιος 18, 2012 #18 Κοινοποίηση Μάρτιος 18, 2012 Γιατί δεν κοιτάς και από ebay Αγγλίας να δεις τι παίζει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
CrazyAnt1416003257 Μάρτιος 21, 2012 #19 Κοινοποίηση Μάρτιος 21, 2012 Corsair Vengeance 8GB DDR3-1600 Kit* - Μνήμες - plaisio.gr x2οι συγκεκριμενες σε αλλα μαγαζια παιζουν στο 50ρικο...narzul θεωρείς ότι θα έχω τεράστιο όφελος αν αντικαταστήσω τις μνήμες της υπογραφής μου με 6 dimmakia από τις kingston που προτείνεις, ή στα 24 γκίγκα χάνει το νόημα του;απο τα 6γιγα να πας στα 12, θα δεις διαφορα (Στο λεω εκ πηρας)τα 24 ομως εναι παρα πολλακαι θελει και προσοχη γιατι ζοριζεις τον memory controller με 6 banks γεματα + οτι το x58 δεν τα παει παντα καλα με τα 24γιαimho 12 ειναι υπεραρκετα:magic: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narzul Μάρτιος 21, 2012 #20 Κοινοποίηση Μάρτιος 21, 2012 οι συγκεκριμενες σε αλλα μαγαζια παιζουν στο 50ρικο...απο τα 6γιγα να πας στα 12, θα δεις διαφορα (Στο λεω εκ πηρας)τα 24 ομως εναι παρα πολλαΓια πες αρχηγε μου , που ακριβως την ειδες τη διαφορα , γιατι εγω στο ενα pc μου πηγα απ τα 8 στα 16και στο αλλο pc μου πηγα απ τα 6 στα 24 , και διαφορα δεν ειδα καμια.Πες μπας και τη δω κι εγω τη διαφορα , και μπορεσω να απαντησω (και να δικαιολογησω την αγορα μου) σ'αυτους που με ρωρανε , ''τι τι θες τοση μνημη''. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.