Jump to content

Αγορά Nitendo wii

Alexgk

Recommended Posts

Βασικά φίλοι μου έχω μαύρα και άραχνα μεσάνυχτα για την παιχνιδομηχανή. Είδα να παίζουν (σε βίντεο τα είδα) μποουλινγκ, 4χ4 monster, tenis, box κλπ με τη χρήση μια συσκευής στο χέρι. Με την κίνηση του χεριού υπήρχε αντίστοιχη κίνηση στην οθόνη. Μου άρεσε πολύ αυτή η λειτουργεία και σκέφταμαι αν αξίζει να το αγοράσω.

Αν ναι, ποια έκδοση να πάρω που να έχει τα ειδικά αυτά χειριστήρια. Τα φώτα σας παρακαλώ :) :) :):nothing:

Αν καταλαβαινω καλα μιλας για τα stock χειριστηρια...σχεδον ολα τα παιχνιδια στο wii εχουν motion detection οποτε απλα περνεις την κονσολα και 2-3 εχτρα χειρηστηρια και καθαρισες.

Προσοχη μην φυγει κανα χειρηστηριο πανω στην οθονη :p

Πήγαινε σε κανένα MediaMarkt που τα έχουν απλωμένα να δείς/δοκιμάσεις από κοντά και μετά αποφασίζεις.

ΟΛΕΣ οι συσκευασίες περιέχουν ένα τέτοιο χειριστήριο και εσύ αν θες αγοράζεις και 2ο ξεχωριστά αν υπάρχει πρόσωπο, σε κόβω να μην υπάρχει...:p

Αν είσαι solo τότε ανάλογα με τα παιχνίδια που θα πάρεις μπορείς να προμηθευτείς και τιμονέριες κλπ (το χειριστήριο κουμπώνει επάνω) για καλύτερη εμπειρία.

Επίσης, ανάλογα με το πακέτο και το κατάστημα μπορείς να βρείς προσφορές κονσόλας μαζί με παιχνίδι δώρο κλπ. (προτίμησε το wii sports)

Καλή φάση είναι, πήρα για τα παιδιά μου πριν από ένα 2χρονο και είναι ωραία ασχολία, μερικές φορές που το δοκίμασα και εγώ ξεπατώθηκα πάντως.:getlost:

Εναλλακτικά η MS έβγαλε το cinect για την δική της κονσόλα, που είναι κάτι παρόμοιο αλλά χωρίς το χειριστήριο, διαβάζει απλά τις κινήσεις του σώματος αυτό.

Δέστο και αυτό αν και δεν ξέρω τί παίζει από παιχνίδια/τιμές.

Πρώτον, έχεις χώρο μπροστά στη τηλεόραση; Θέλει τουλάχιστον 2-3 τετραγωνικά ελεύθερο χώρο εμπρός από την τηλεόραση. Επίσης βοηθάει να έχεις μεγάλη tv. Με 32ρα π.χ. δε θα το ευχαριστηθείς.

Το wii είναι "party" machine. Αν και έχει μερικούς τίτλους για single player καλούς, ο χαβαλές γίνεται στα 2+ άτομα. 'Αμα το θες για single player θα το βαρεθέις γρήγορα.

Για τον κάθε παίχτη έχει 2 χειρiστήρια. Το nanchuck και το wii remote. Tα 2 αυτά εννώνονται. Συνήθως οι κονσόλες πωλούνται με 1 wii remote και 1 nanchuck = ένας παίχτης.

Άμα το πάρεις, ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ και ΠΑΝΤΑ να φοράς το λουρί που έχει το χειριστήριο. Αλλιώς θα κλαις την tv σου.

Σου συστήνω το wii για: παιχνίδια με τα φιλαράκια σου + μπύρες με μεγάλη tv/προτζεκτορα και χώρο.

Δε σου συστήνω το wii για single player, μιας και θα το βαρεθείς πολύ γρήγορα. Έχει μερικά καλά παιχνίδια, αλλά οι άλλες κονσόλες είναι κλάσεις καλύτερες σε αυτό το θέμα. Και έχουν πλέον όλες κάποιου είδους motion sensor (xbox=kinect, ps3=move).

Και γιατι δεν παιρνεις xbox360 + kinect ?

αλλη φαση το kinect , εντοπιζει την κινηση σου σε ολο το σωμα και οχι μονο χερια

και το hardware του wii ειναι για κλαματα μπροστα σ αυτο του xbox360 ή ps3

η τιμη του xbox360 ιναι περιπου ιδια με του wii ,20-30 ευρω ακριβοτερο

[ame]http://www.youtube.com/watch?v=Mf44bWQr3jc[/ame]

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.