Jump to content

ρυθμίσει 2 οθονών

dimitrisOS

Recommended Posts

Καλησπέρα εχω μια κάρτα γραφικών 6850 sapphire 1gb και εχω συνδεση επανω 2 οθονες μια 19" viewsonic DVI 1440x90 και μια philips 17" VGA 1280x1024.

Απο τα win7 x64 στις ρυθμισεις εχω ρυθμισει να τις βλεπω σαν επεκταση και εζω ρυθμισει την 17 σαν κυρια οθονη και την 19 ως δευτερη (θα γελαται με αυτο που βλεπεται αλλα με βολευει ετσι για αν θελω να βλεπω τηλεοραση που εχει η 19αρα μονο και να εχω τον υπολογιστη ανοιχτο και να κανω κατι και σε αυτον δεν βολευει αλλιως για αυτο εχω την 17αρα σαν κυρια).

Το ερωτημαμα μου ειναι αν υπαρχη καποιο ωραιο προγραματακη (το ξερω οτι υπαρχει) που να πειραξε αυτες τις 2 οθονες να εχουν και 2 δυο γραμμή εργαλιων με αλλους φοντους και τετοια διαλοφορα .

Εχω δοκιμασει το ultramoon αλλα δεν εκανε οτι ηθελα , επεισης θα ηθελα ενα που να ειναι ευκολο στην χρηση του .

Οριστε και ενα printscreen .

Ευχαριστω πουλυ !

post-21357-1416075775,0225_thumb.jpg

Multi-Monitor Taskbar | Features | DisplayFusion by Binary Fortress Software

πολυ καλο προγραμματακι, δεν θυμαμαι αν το free κανει για την taskbar αλλα στην free εκδοση σιγουρα μπορεις να εχεις διαφορετικα backgroun

Multi-Monitor Taskbar | Features | DisplayFusion by Binary Fortress Software

πολυ καλο προγραμματακι, δεν θυμαμαι αν το free κανει για την taskbar αλλα στην free εκδοση σιγουρα μπορεις να εχεις διαφορετικα backgroun

μονο αυτο κανει που δειχνη και η φωτογραφια τις εταιριας ;

DemoTaskbar.gif

οχι, μεταφερεις το παραθυρο της εφαρμογης απο την μια οθονη στην αλλη, και μπορεις να ορισεις διαφορετικα background για τη καθε μια,

την μεταφορα την κανεις ετσι και αλλιως δεν θελει ειδικο προγραμμα

Ξερει κανεις αλλος κανενα πιο καλο προγραμμα που να εχει περισσοτερες λειτουργιες ;

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.