Jump to content

προβλημα με vista

iro811

Recommended Posts

Καλησπερα... Εχω προβλημα με τα vista.... Μου βγαζει error για τις ενημερωσεις....ακολουθησα ολες τις οδηγιες της microsoft κ τιποτα.... Τελος λεει να βαλω το dvd κ να κανω repair, αλλα εχω κ εδω θεμα.....δε μου το διαβαζει....το εβαλα σε αλλο pc κ ολα ok, οπως επισης εβαλα κ αλλα cds κ dvds στο pc μου....help!!!!!:confused:

Καλησπερα... Εχω προβλημα με τα vista.... Μου βγαζει error για τις ενημερωσεις....ακολουθησα ολες τις οδηγιες της microsoft κ τιποτα.... Τελος λεει να βαλω το dvd κ να κανω repair, αλλα εχω κ εδω θεμα.....δε μου το διαβαζει....το εβαλα σε αλλο pc κ ολα ok, οπως επισης εβαλα κ αλλα cds κ dvds στο pc μου....help!!!!!:confused:

Η ημερομηνία και η ώρα του pc είναι σωστές;

Δεν ξερω αν καταλαβα καλα αλλα η microsoft εχει σταματησει να υποστηριζει updates στα Vista αν δεν εχουν το service pack 2

Το γνωριζω.....Κατεβασμενο εδω κ καιρο....μου κατεβαζει updates, αλλα δε μου τις εγκαθιστα....

Ριξε μια ματια εδώ

Can't Install Updates - Microsoft Windows Vista Community Forums - Vistaheads

Και να σταματήσεις τελείως τις ενημερώσεις των Vista δεν χάθηκε και ο κόσμος :p

αν κατα τα άλλα το σύστημα σου λειτουργεί καλά. Ίσως είναι και ευκαιρία να βαλεις 7

Ριξε μια ματια εδώ

Can't Install Updates - Microsoft Windows Vista Community Forums - Vistaheads

Και να σταματήσεις τελείως τις ενημερώσεις των Vista δεν χάθηκε και ο κόσμος :p

αν κατα τα άλλα το σύστημα σου λειτουργεί καλά. Ίσως είναι και ευκαιρία να βαλεις 7

Βρηκε......κ τι δε βρηκε......Πρεπει να το αγορασω λεει....μολις το κανω θα σε ενημερωσω.....ευχαριστω πολυ...Ελπιζω να λυσει κ το προβλημα με το dvd εγκαταστασης...

ok.....λαθος μου...εγω καταλαβα το booster....μου το ειχαν ξαναπροτεινει....κατεβαζω τωρα το αλλο κ σου λεω....κ παλι ευχαριστω

Windows update agent installer encountered unrecoverable error.....

Επισης διαπιστωσα πως αλλα dvd τα δεχεται κ αλλα οχι.....οπως π.χ. δεν μου δεχεται dvdακια με προγραμματα απο περιοδικο

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.