YDinopoulos Ιούλιος 9, 2004 #41 Ιούλιος 9, 2004 Budweiser - εμφιάλωμενη στην Βουλγαρια! Απίθανη γευση και βαριά...Η Erdinger ειναι lager ?
DJD Ιούλιος 9, 2004 #42 Ιούλιος 9, 2004 Αρχική απάντηση από LL_NEO [Σήμερα, στις 16:01] du demon είναι και όχι du duvel.12 βαθμοί αν θυμάμαι καλά αλκοολ ’λλη λες εσύ, η Duvel έχει 8%.Edit: Kαι αυτή την Demon την έχω πιει, 14% περιεκτικότητα αλκοόλ, και 17ευρώ το μπουκαλάκι :cry: :cry: (και βαράει άσχημα η ρημάδα)
naz Ιούλιος 9, 2004 #43 Ιούλιος 9, 2004 yeap confirmed. πολυ ιδιαιτερη μπυρα.σου μενει αξεχαστη και αυτο με τις μπυρες ειναι δυσκολο να συμβει.....στα αλλα αλκοολουχα δινω εναν ψηφο στο southern και στο αμοργιανο ρακομελο......καμια σχεση αλλα στη φαση που ειμαι τα θεωρω τοπ
YDinopoulos Ιούλιος 9, 2004 #45 Ιούλιος 9, 2004 Αρχική απάντηση από nazαμοργιανο ρακομελο..... Νομιζα οτι ηταν Κρητικό αυτο !
Samael Ιούλιος 9, 2004 #46 Ιούλιος 9, 2004 H πιο παραξενη γευση που εχω πιει μεχρι τωρα παντος ηταν της Chimay Η μπλε ηταν αν θυμαμαι καλα,κ δε ξερω αν χαρακτηριζετε "μπυρα" αλλα ετσι μου ειπαν...
naz Ιούλιος 9, 2004 #47 Ιούλιος 9, 2004 ρακομελο:worship: :worship: :worship: να δουμε τι θα γινει με το συκκωτι.......θα μας βγαλει φετος? ελα ντε?
naz Ιούλιος 9, 2004 #48 Ιούλιος 9, 2004 ρακομελο βγαζει ολη η ελλαδα εχω πιει πολλες εκδοχες του αλλα το αμοργιανο με τρελανε,εχωνε κατι μπαχαρια εκει ενας βλαχουρας στο αιγιαλι,κατι ντοπια που φυτρωνανε εκει στους λοφους και ειχε μια απιθανη γευση...εβαζε και ντοπιο μελι....το μελι παιζει τον μεγαλυτερο ρολο να ξερεις
DJD Ιούλιος 9, 2004 #50 Ιούλιος 9, 2004 Ενημερωτικά πολύ καλό ρακόμελο φτιάχνει ένα μαγαζάκι στο Θησείο το οποίο είναι λίγο πιο κάτω από εκεί που είναι όλες οι καφετέριες μαζεμένες στον πεζόδρομο.
Manu_Dhthen1 Ιούλιος 9, 2004 #51 Ιούλιος 9, 2004 Αρχική απάντηση από DJD [Σήμερα, στις 16:17] Ενημερωτικά πολύ καλό ρακόμελο φτιάχνει ένα μαγαζάκι στο Θησείο το οποίο είναι λίγο πιο κάτω από εκεί που είναι όλες οι καφετέριες μαζεμένες στον πεζόδρομο. Αμαν ρε φιλε...Ασε και δεν εχει και πολλα τραπεζακια,χαχαχαχα Αληθεια αυτο το τυρι που δινει μεζε μαζι με το μελι σου αρεσει?????
JiMk Ιούλιος 9, 2004 Author #53 Ιούλιος 9, 2004 Τι είναι αυτό το ροκομέλο ρε παιδιά... εμένα τσοκορέλο που θυμίζει.... για ρίξτε τα φώτα σας.
DJD Ιούλιος 9, 2004 #55 Ιούλιος 9, 2004 Και συνήθως βάζουν και "κλαράκι" από κανέλα μέσα, εξαρτάται από τα κέφια του μαγαζάτορα ή της συνταγής ...
Manu_Dhthen1 Ιούλιος 9, 2004 #56 Ιούλιος 9, 2004 Το περιεργο ειναι οτι αν θες να κανεις "overclock" το αλκοολ στο ρακομελο,απλως βαζεις περισοτερο μελι...!!!!! Το μελι ανεβαζει την περιεκτικοτητα σε αλκοολ,οχι η ρακι καθευατη...
RootX Ιούλιος 9, 2004 #57 Ιούλιος 9, 2004 Αρχική απάντηση από JiMk Τι είναι αυτό το ροκομέλο ρε παιδιά... εμένα τσοκορέλο που θυμίζει.... για ρίξτε τα φώτα σας. Ίδιο πράγμα είναι... απλά την ακούς λίγο παραπάνω με το ρακόμελο....
ea6gka Ιούλιος 11, 2004 #60 Ιούλιος 11, 2004 Αγνο καλο Τσιπουρο μακεδονιας 2πλης αποσταξης, αντε γεια....:devil:
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.