Jump to content

Ερωτηση για ηχεια & ενισχυτη.

YDinopoulos

Recommended Posts

Μου δινει ενας φιλος ενα συστηματακι μεταδοσης ηχου μεσω lan, το οποιο εχει ενσωματωμενο εναν ενισχυτη 2χ55W, 8 Ohms.

Απο την αλλη, εγω εχω ενα ζευγαρι ηχεια 2 δρομων, οπου το καθενα ενα εχει ενα ηχειο 6 Ohm και ενα 8 Ohm :

- Amplifier Specs : Class-D. Rated output 110W RMS (2x55W continuous average power into 8 ohms, THD+N<0.02%) with both channels driven, 22Hz-20KHZ-AES17 measurement bandwidth.

- Speaker Specs: Ceramic type , Impedance 6 ohms/8 ohms , Sensitivity 87 dB/W/m

Ποια ειναι η καλυτερη λυση για να τα συνδεσω ?

τα ηχεία αυτά έχουν ξεχωριστή είσοδο για το "sub" και για το υπόλοιπο φάσμα. για να ακούσεις μουσική σε όλο το φάσμα πρέπει να συνδέσεις και τις δύο εισόδους στα ηχεία. Αυτό μπορείς να το κάνεις συνδέοντας τα είτε σε σειρά είτε παράλληλα τα. το θέμα είναι μάλλον δεν υπάρχει cross και σε γενικές γραμμές δεν θα παίξουν σωστά. Για να λέμε την αλήθεια τα ηχεία είναι φτιαγμένα για συγκεκριμένη πηγή και μόνο. Ενα ζευγάρι KODA θα παίξουν καλύτερα και δεν θα δημιουργήσουν το παραμικρό πρόβλημα στον ενισχυτή.

Βάλε κάνα Heco Victa 200 ή Roister Emphasis 5 να ακούσεις μουσικούλα. για τα λεφτά τους δεν υπάρχουν παράπονα.

edit: πάρε τον ενισχυτή και βουρ σε κάνα κατάστημα να τα ακούσεις live.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.