Vadergr Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29, 2012 Καλησπερα. Προσφατα αναβαθμιστηκα σε 2500κ + GA z68 ap-d3 Ξερω οτι γενικα οι 2500κ τα 4ghz τα εχουν για πλακα οποτε επιθυμω να ειμαι συνεχως εκει καθημερινα (μαμα ψυκτρα προς το παρον). Στις φωτογραφιες που ακολουθουν σας παραθετω τις ρυθμισεις που εχω στο bios. Αυτο που με ανησυχει λιγο ειναι η ταση του επεξεργαστη που ειναι περιπου στα 1.32v by default και δεν αλλαζει με την ρυθμιση που εχω.Εχει και αλλες επιλογες ομως που δεν τις πειραξα γιατι δεν ξερω τι κανουν ακριβως οποτε μαλλον ειναι μια απο αυτες. Η ερωτηση λοιπον ειναι "Απο ποιες επιλογες του bios ρυθμιζω την ταση της cpu?" Θελω να παω στα 4ghz με οσο λιγοτερη ταση γίνεται (δοκιμαζοντας παντα) Μαλλον ειναι καποια ρυθμιση στην τελευταια φωτογραφια.Εχω πειραξει μονο αυτο που λεει "qpi/vtt voltage" .Προφανως κατι κανουν οι προηγουμενες και επομενες επιλογες. Ευχαριστω προκαταβολικά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Ιανουάριος 29, 2012 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2012 Πειραξετα ολα..δε προκειτε να εκραγει τιποτα Aυτο που γραφει dynamic Vcore δε σου κανε καρδια να το πειραξεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gregorisvas Ιανουάριος 29, 2012 #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2012 Το Dynamic vcore πειράζεις..Δές ποιά είναι η default τάση του cpu σου και απο κεί και πέρα δώσε..Δεν δείχνει ακριβώς την τάση που βάζεις όπως σε άλλες mobo (πχ 1.35V) αλλα πόση παραπάνω θα δώσεις απ' τη stock (δλδ +0.05)..Mπούρδες.. Και εγώ ήθελα να ανοίξω ίδιο θέμα Έχω την Z68P-DS3 και δοκιμάζω τον 2500Κ..Έφτασα 4880MHz και θέλω να βρώ το όριο του cpu αλλα φοβάμαι μήπως το VRM της μητρικής ανοίξει σαν μανιτάρι..Λέτε να υπάρχει θέμα? Δε με ενδιαφέρει τόσο το 24/7..Θέλω απλά να δώ πόσο θα φτάσει ο cpus... :| Πάντως για μητρικούλα των 97€ πάει πάρα πολύ καλά... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Ιανουάριος 29, 2012 Author #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2012 Oντως το dynamic αυξομειωνει το vcore.Τωρα τεσταρω στα 4.0 με μαμα ψυκτρα και 1.24vΕπειδη τελικα θα μεινω μαλλον με την μαμα ψυκτρα δεν θελω να παω παραπανω, μια χαρα ισχυ εχω ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
The One Ιανουάριος 29, 2012 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2012 Τι θερμοκρασια ανεβαζει σε 100% load? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Ιανουάριος 29, 2012 Author #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2012 Με μια ωρα prime δεν ξεπερναει τους 80 με την μαμα ψυκτρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Freedom Ιανουάριος 29, 2012 #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2012 Απορίες...1)Το QPI/VTT (VCCIO) γιατί το "πείραξες"? Προσωπικά από τα 3.4 εως και τώρα στα 4.9Ghz που κάνω τεστ σταθερότητας δεν χρειάστηκε να το αλλάξω απο το default 1.05V. Αντιμετώπισες καποιο συγκεκριμένο προβλημα?2)Δεν ειμαι εξοικειωμένος με το bios της μητρικής σου αλλα αν καταλαβαίνω καλά τις μνημες τις εχεις βάλει καρφωτά στα 1333Mhz? Αν κανω λαθος ξέχνα το...αν δεν κάνω να υποθέσω οτι τις έχεις προσωρινά εκει μεχρι να τελειώσεις τα τεστ σταθερότητας του επεξεργαστή σου? (βλέπω στην υπογραφή σου 1600αρες)3)Το EIST και το C1E αν βλέπω καλα τα εχεις disabled...αφου ουτως η αλλως το OC το θελεις για καθημερινη χρηση γιατι δεν τα κανεις enable και αντί να βαζεις καρφωτα fixed συχνότητα να βάλεις ως Turbo Target Frequency (ή οπως λεγεται στην μητρικη σου) τα 4Ghz που θέλεις? Τουλάχιστον οταν ειναι idle θα ειναι στα 1.6Mhz (αν το κανεις αυτο τοτε δεν εχει νοημα να αφησεις Turbo ratios των πυρηνων σε διαφορετικες τιμες, αν μιλαμε για 4Ghz βαλε τα ολα 40)...4)Ομοιως αφου θελεις το OC για καθε μερα γιατι παιζεις με fixed Vcore και οχι με offset? Αν ενεργοποιήσεις το EIST και το C1E τοτε σε idle εκτος απο την συχνοτητα θα πέφτει και το Vcore (αν εχεις αρνητικο offset κατω απο 1V αν εχεις θετικο offset πανω απο 1V αλλα σιγουρα πολυ λιγοτερο απο το Vcore σε full load)...Κατα την ταπεινή μου αποψη μαλλον τα 1.24V ειναι πολλά για τα 4Ghz...θα ξεκιναγα τις δοκιμές μου το πολύ με 1.2V maximum τιμή στο Prime (σορυ παιζω μονο με offset εδω και πολυ καιρο αλλα και με fixed να επαιζα η μαξιμουμ τιμη του Vcore σε full load εξαρτάται και απο το LLC κοκ) και θα ανεβαινα/κατεβαινα με αυτό σαν σημειο αναφοράς...σαν σημειο αναφοράς (οκ, διαφορετικοι επεξεργαστες, διαφορετικα κομμάτια) με 1.208V μαξιμουμ Vcore στο Prime ειμαι στα 4.2Ghz...1.18V αν θυμαμαι καλα για τα 4Ghz...80C για αυτο το Vcore (που σε load θα ειναι σιγουρα λιγοτερο μιας που απο οτι καταλαβαινω εχεις το LLC στην μινιμουμ τιμη) και το Prime ειναι πολλά κατα την ταπεινή μου άποψη...το καλό ειναι οτι αν μπορείς να χαμηλώσεις το Vcore θα χαμηλώσουν και οι θερμοκρασίες...το αλλο το καλο ειναι οτι δεν μπορώ να σκεφτώ καποια περιπτωση που θα πιασεις ποτε αυτές τις θερμοκρασιες με "καθημερινα" προγράμματα...απλα αν χρησιμοποιείς το Lynx AVX προσεχε τις θερμοκρασίες σου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shidokanjohn Ιανουάριος 29, 2012 #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2012 24/7 vcore με H100 τι προτεινετε?2600 Κ Με 1,32 4,4ghz μαξ μετα απο κανα 3 ωρο Bf3 πανε οι πυρηνες 56-58 βαθμους Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Ιανουάριος 29, 2012 Author #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2012 Απορίες...1)Το QPI/VTT (VCCIO) γιατί το "πείραξες"? Προσωπικά από τα 3.4 εως και τώρα στα 4.9Ghz που κάνω τεστ σταθερότητας δεν χρειάστηκε να το αλλάξω απο το default 1.05V. Αντιμετώπισες καποιο συγκεκριμένο προβλημα? 2)Δεν ειμαι εξοικειωμένος με το bios της μητρικής σου αλλα αν καταλαβαίνω καλά τις μνημες τις εχεις βάλει καρφωτά στα 1333Mhz? Αν κανω λαθος ξέχνα το...αν δεν κάνω να υποθέσω οτι τις έχεις προσωρινά εκει μεχρι να τελειώσεις τα τεστ σταθερότητας του επεξεργαστή σου? (βλέπω στην υπογραφή σου 1600αρες) 3)Το EIST και το C1E αν βλέπω καλα τα εχεις disabled...αφου ουτως η αλλως το OC το θελεις για καθημερινη χρηση γιατι δεν τα κανεις enable και αντί να βαζεις καρφωτα fixed συχνότητα να βάλεις ως Turbo Target Frequency (ή οπως λεγεται στην μητρικη σου) τα 4Ghz που θέλεις? Τουλάχιστον οταν ειναι idle θα ειναι στα 1.6Mhz (αν το κανεις αυτο τοτε δεν εχει νοημα να αφησεις Turbo ratios των πυρηνων σε διαφορετικες τιμες, αν μιλαμε για 4Ghz βαλε τα ολα 40)... 4)Ομοιως αφου θελεις το OC για καθε μερα γιατι παιζεις με fixed Vcore και οχι με offset? Αν ενεργοποιήσεις το EIST και το C1E τοτε σε idle εκτος απο την συχνοτητα θα πέφτει και το Vcore (αν εχεις αρνητικο offset κατω απο 1V αν εχεις θετικο offset πανω απο 1V αλλα σιγουρα πολυ λιγοτερο απο το Vcore σε full load)... Κατα την ταπεινή μου αποψη μαλλον τα 1.24V ειναι πολλά για τα 4Ghz...θα ξεκιναγα τις δοκιμές μου το πολύ με 1.2V maximum τιμή στο Prime (σορυ παιζω μονο με offset εδω και πολυ καιρο αλλα και με fixed να επαιζα η μαξιμουμ τιμη του Vcore σε full load εξαρτάται και απο το LLC κοκ) και θα ανεβαινα/κατεβαινα με αυτό σαν σημειο αναφοράς...σαν σημειο αναφοράς (οκ, διαφορετικοι επεξεργαστες, διαφορετικα κομμάτια) με 1.208V μαξιμουμ Vcore στο Prime ειμαι στα 4.2Ghz...1.18V αν θυμαμαι καλα για τα 4Ghz... 80C για αυτο το Vcore (που σε load θα ειναι σιγουρα λιγοτερο μιας που απο οτι καταλαβαινω εχεις το LLC στην μινιμουμ τιμη) και το Prime ειναι πολλά κατα την ταπεινή μου άποψη...το καλό ειναι οτι αν μπορείς να χαμηλώσεις το Vcore θα χαμηλώσουν και οι θερμοκρασίες...το αλλο το καλο ειναι οτι δεν μπορώ να σκεφτώ καποια περιπτωση που θα πιασεις ποτε αυτές τις θερμοκρασιες με "καθημερινα" προγράμματα...απλα αν χρησιμοποιείς το Lynx AVX προσεχε τις θερμοκρασίες σου... Xαιρετω τον μεγαλυτερο φαν του Hendrix 1)To γυρισα στο φυσιολογικο του.Νομιζα οτι αυτο ηταν το vcore 2)Aκριβως αυτο 3)Απλα μερικες φορες ειχα παρατηρησει οτι σε καποιες "εργασιες" τυπου win rar παρεμεναν 1.6.Λογικα θα το παιξω "πρασινος" και θα τα επαναφερω. 4)Δεν το επιασα αυτο.Αν βαλω δλδ παλι eist/c1 οταν θα παιζει σε 1.6 θα χαμηλωνει μονο του το Vcore?Πρεπει να πειραξω αλλη ρυθμιση?Ακομα τεσταρω, λογικα θα πεσω κατω απο τα 1.2v , απλα δεν ηξερα περιπου ποσο πανε με καθε ταση.Για να λες ετσι θα δοκιμασω μια στα 4.0 (δεν θελω να παω παραπανω) με 1.18 και θα δω. Εσυ τι ψυξη εχεις? (edit:ειδα, εχεις το θηριο!) Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Ιανουάριος 29, 2012 #10 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2012 24/7 vcore με H100 τι προτεινετε?2600 Κ Με 1,32 4,4ghz μαξ μετα απο κανα 3 ωρο Bf3 πανε οι πυρηνες 56-58 βαθμους Δεν παίζει εκεί με λιγότερη τάση ? Αν όχι, δεν τον ρίχνεις στα 4.3 ή 4.2 με τάση <1.3V ( υποθέτω πως θες να σου ζήσει στα συγκεκριμένα clocks & Volts καιρό, αν όχι, πιέστου το αίμα ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shidokanjohn Ιανουάριος 29, 2012 #11 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2012 Δεν παίζει εκεί με λιγότερη τάση ?Αν όχι, δεν τον ρίχνεις στα 4.3 ή 4.2 με τάση <1.3V ( υποθέτω πως θες να σου ζήσει στα συγκεκριμένα clocks & Volts καιρό, αν όχι, πιέστου το αίμα ) η κατι βλεπω λαθος εγω τοτε,ή το μαμα vcore ειναι εκει. με 1,38 εβγαλα 4,8 vantage αλλα δεν δοκιμασα παραπανω.Επειδη το ειχα αφησει το αθλημα το μαθαινω απο την αρχη παλι με δαυτους (SB) Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Ιανουάριος 29, 2012 #12 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2012 1.32V νομίζω λίγο πολύ χλωμό να είναι το stock Vcore ( VID ) του.Gigabyte mobo έχεις ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Freedom Ιανουάριος 29, 2012 #13 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2012 Xαιρετω τον μεγαλυτερο φαν του Hendrix Ποιος ειναι αυτός? 2)Aκριβως αυτο Σε αυτή την συχνοτητα δεν θα εχεις προβλημα και στα 1600Mhz και καρφωτά τα ονομαστικά timings (εχουμε τις ιδιες? 9-9-9-24 2Τ 1.5V?), αλλα πολύ καλά κανεις σε πρώτη φαση... 4)Δεν το επιασα αυτο.Αν βαλω δλδ παλι eist/c1 οταν θα παιζει σε 1.6 θα χαμηλωνει μονο του το Vcore?Πρεπει να πειραξω αλλη ρυθμιση?Ακομα τεσταρω, λογικα θα πεσω κατω απο τα 1.2v , απλα δεν ηξερα περιπου ποσο πανε με καθε ταση.Για να λες ετσι θα δοκιμασω μια στα 4.0 (δεν θελω να παω παραπανω) με 1.18 και θα δω. Αν ενεργοποιήσεις το EIST και C1E, και βάλεις turbo συχνοτητα τότε οταν ειναι idle (ή οταν θεωρεί οτι δεν χρειάζεται περισσοτερη ισχυ) θα μένει στα 1.6Ghz. Αν το Vcore το εχεις fixed τοτε είτε στα 1.6 είτε στα 4 θα παιρνεις το ιδιο Vcore (οκ, αν υποθεσουμε οτι απο το bios εχεις βαλει 1.24 και LLC το μικροτερο Normal υποθετω οτι ειναι 0% αρα ουσιαστικα disabled, τοτε idle θα εχεις πανω κατω 1.24, full load θα εχεις λιγοτερο λογω Vdrop. Και επειδη το LLC δεν ειναι ενεργο δεν μπορει να αντισταθμίσει την πτώση). Αν τωρα παιξεις με offset π,χ +0.01V (προσοχη, ειναι παραδειγμα) τοτε σε idle θα εχεις το δυναμικό VID του επεξεργαστη σε idle στα 1.6Ghz, ας πουμε 1.0155V συν (λιγο πολυ) την τιμη του offset 1.0155+0.01=1.025V (πανω κάτω ετσι?)...σε full load θα έχεις το δυναμικό VID του επεξεργαστή σου για την συγκεκριμένη συχνότητα και φορτίο, συν το offset μείον το Vdrop (το οποιο λογω disabled LLC θα ειναι μεγαλο)... Επειδή το fixed ειναι πιο ευκολο θα εκανα το εξής: κανε τα τεστ σταθεροτητας σου στην συχνοτητα που σε ενδιαφερει με fixed. Κατεγραφε συνεχεια με το AIDA64 τις μαξιμουμ τιμές Vcore ανα προγραμμα που τρεχεις για σταθεροτητα. Οταν βρεις την μικρότερη τιμή fixed τιμη που εισαι σταθερος για την συχνοτητα που σε ενδιαφερει τότε θα βρεις ευκολα το offset (trial and error, παλι καταγράφοντας το μαξιμουμ Vcore στα συγκεκριμενα προγραμματα). Παραδειγμα: Μετα απο 4000 ωρες stability test (lol) κατεληξες οτι βαζοντας καρφωτα στο bios 1.21V Vcore εισαι σταθεροτατος. Η μεγιστη τιμή Vcore στα προγραμματα που χρησιμοποιησες για να τεστάρεις την σταθερότητα και κατεγραψε το AIDA σε full load ήταν 1.912V (χαμηλοτερο λογω Vdrop, λογω LLC). Μπαινεις στο bios και βάζεις offset -0.010V (παραδειγμα)...μπες win, βαλε το προγραμμα που τραβηξε το μεγαλυτερο Vcore, βαλε το AIDA να καταγραφει (σεταρε το να logάρει ανα 1sec). Αν σκάσει πριν προλαβεις να κανεις τιποτα σημαινει οτι εισαι πολυ χαμηλα...ας πουμε οτι σκαει...μπαινεις bios βαζεις +0.005V...μπαινεις win, τρεχεις το προγραμμα, καταγραφρεις...πριν ξοδεψεις πολλή ωρα αν δεις οτι τα peak που παιρνεις ειναι κατω απο 1.912V τοτε οι πιθανοτητες ειναι καποια στιγμή να σκασει το προγραμμα...επανελαβε την διαδικασια μεχρι να πιασεις αυτή την τιμή και μεχρι να εισαι σταθερος... Ξερω οτι ειναι μανουρα αλλά αν το κανεις μια φορα (ανα συχνοτητα) και επαναεπιβεβαιώσεις την σταθερότητα σου (για αυτο ασχολουμαι κατευθειαν με offset πλεον, δεν μπορω να διπλοδοκιμαζω ανα συχνοτητα) εισαι τζαμι... Επειδή το δυναμικό VID εξαρτάται και απο το φορτίο βοηθαει πολύ αν μπορεις να τσεκάρεις και με το Linx AVX που ειναι γομάρι...στο Prime (σε ολα τα τεστ) ειναι μικρότερο αλλα το Prime απο την αλλη ειναι πιο "ρεαλιστικο" προγραμμα...anyway, οσο περισσοτερα διαφορετικου τυπου προγραμματα χρησιμοποιήσεις για τα τεστς σταθεροτητας σου ειδικά αν παιξεις με offset τοσο το καλυτερο... Εσυ τι ψυξη εχεις? (edit:ειδα, εχεις το θηριο!) Οχι ενταξει, ανεφερες οτι εισαι με στοκ, δεν θα συγκρινα ποτε με την D14 (5η ωρα Prime στα 4.9Ghz με 1.424-1.440V καποια στιγμή ενας απο τους 4 πυρηνες επιασε μαξιμουμ 80C)... Απλά σκεφτομαι αν ίσως αλλαζες/ξαναέβαζες καποια θερμοαγώγιμη...ή τι να πω, μπορει να ειναι φυσιολογικό για την συγκεκριμένη ψυκτρα, με την δικη μου στοκ δεν ασχοληθηκα καν... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shidokanjohn Ιανουάριος 29, 2012 #14 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2012 1.32V νομίζω λίγο πολύ χλωμό να είναι το stock Vcore ( VID ) του.Gigabyte mobo έχεις ?ναι Gigabyte P67A D3 B3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Ιανουάριος 29, 2012 #15 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2012 ναι Gigabyte P67A D3 B3Κατέβαζε τότες, λογικά το μοντέλο που έχεις δεν έχει Manual Vcore control παρά μόνο με offset ( Dynamic VID Control μπλιαχ ), αυτές ανάλογα με το clock που πας να παίξεις τον CPU ανεβοκατεβάζουνε μόνες τους το Vcore.Λογικά με κάτω από 1.3V τα έχεις τα 4.4 που είσαι τώρα αν όχι έστω τα 4.3GΚάνε δοκιμούλες με 5 loops LinX με Memory Usage 3GB και ρίχνε τάση μέχρι να σκάσει, και ανέβα 2 σκαλοπατάκια πάνω όπου πάνω κάτω θα είσαι έτοιμος για 20 loops LinX. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shidokanjohn Ιανουάριος 29, 2012 #16 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2012 Κατέβαζε τότες, λογικά το μοντέλο που έχεις δεν έχει Manual Vcore control παρά μόνο με offset ( Dynamic VID Control μπλιαχ ), αυτές ανάλογα με το clock που πας να παίξεις τον CPU ανεβοκατεβάζουνε μόνες τους το Vcore.Λογικά με κάτω από 1.3V τα έχεις τα 4.4 που είσαι τώρα αν όχι έστω τα 4.3GΚάνε δοκιμούλες με 5 loops LinX με Memory Usage 3GB και ρίχνε τάση μέχρι να σκάσει, και ανέβα 2 σκαλοπατάκια πάνω όπου πάνω κάτω θα είσαι έτοιμος για 20 loops LinX.κατεβαζοντας αυτο οκ πηγα στο 1,28 αλλα core temp το vid παραμενει το ιδιο 1,3711παιζει ρολο αυτο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Ιανουάριος 29, 2012 #17 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2012 κατεβαζοντας αυτο οκ πηγα στο 1,28 αλλα core temp το vid παραμενει το ιδιο 1,3711παιζει ρολο αυτο? Όχι δεν παίζει ρόλο, παίξε μπάλα Το max VID από την Intel για τους i7-2xxx είναι 1.25V αν θυμάμαι καλά ή 1.275V [ 1.32V πάντως δεν είναι με την καμμία μέσα στα όρια της Intel, δεν παίζει να διώξανε από το εργοστάσιο CPU με τέτοιο VID ] Βάλε και ένα πολυμετράκι να παρακολουθείς τι ρεύμα δίνει στην CPU γιατί η Z68-UD3 ενός φίλου έκανε κάτι κουλά ώρες ώρες ( μάλλον ήταν θέμα BIOS μιας και ήτανε από τα πρώτα πρώτα ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
felix Ιανουάριος 29, 2012 #18 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2012 Δες τι σου γράφει το cpu-z για να εχεις μια ιδέα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shidokanjohn Ιανουάριος 29, 2012 #19 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2012 Όχι δεν παίζει ρόλο, παίξε μπάλα Το max VID από την Intel για τους i7-2xxx είναι 1.25V αν θυμάμαι καλά ή 1.275V [ 1.32V πάντως δεν είναι με την καμμία μέσα στα όρια της Intel, δεν παίζει να διώξανε από το εργοστάσιο CPU με τέτοιο VID ] Βάλε και ένα πολυμετράκι να παρακολουθείς τι ρεύμα δίνει στην CPU γιατί η Z68-UD3 ενός φίλου έκανε κάτι κουλά ώρες ώρες ( μάλλον ήταν θέμα BIOS μιας και ήτανε από τα πρώτα πρώτα ) στα 4,3 φαινεται σταθερος εδω.ειχες δικιο για το dynamic vcore Thanks Bill Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shidokanjohn Ιανουάριος 29, 2012 #20 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2012 Δες τι σου γράφει το cpu-z για να εχεις μια ιδέακουκουρουκου το cpu-z 1.044 δειχνει οτι και να βαλεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.