Jump to content

Red line Water Wetter

raja

Recommended Posts

Γειά χαρά σε όλους....

Μετά απο την επιτυχή εγκατάσταση του ΚΤ03Α/L20 της waterchill, σε διάστημα δεκαπέντε ημερών εμφανίστηκαν "ζουζούνια".... Το Anti-algae fluid της Asetek είναι άχρηστο!!!! (Χρησημοποίησα απιονισμένο νερό)

Στα forums της Asetek κατέληξα πως πρέπει να χρησημοποιήσω απεσταγμένο νερό με Water Wetter...

Μέχρι στιγμής μόνο απιονισμένο νερό βρισκω.

:help: Παρακαλώ ας μου υποδείξει κάποιος που θα βρω απεσταγμένο νερό και που μπορώ να αγοράσω Water Wetter στην Αθήνα.... (Έστω με pm αν φοβάται μην κάνει διαφήμηση):rolleyes:

Παράκληση: Μην αρχίσουμε την κουβέντα τύπου: το water wetter είναι άχρηστο/καλό κλπ. κλπ. αφού έχω καταλήξει στο μίγμα που θέλω να δοκιμάσω,,,,

Ευχαριστώ!

Ελλάδα δεν ξέρω αν θα βρείς...

Έχει πάντως το over-clock.co.uk δυστηχώς out of stock.

Επειδή σκοπεύω να πάρω κάποια πραγματάκια από εκεί, αν δεν βρεις πουθενά, όταν το ξαναφέρουν πες μου να το βάλω στην παραγγελία που θα κάνω.

Με τον όρο απεσταγμένο, εκφράζουμε την καταργημένη πλέον διαδικασία, της απόσταξης.

Το απιονισμενο εκφράζει την ποιότητα του νερού, δηλαδή απαλλαγμένο από άλατα βαριά μέταλλα κλπ . Αυτό μπορεί να επιτευχθεί με ρητίνες και ενεργό άνθρακα. Όπως επίσης και με πέρασμα από φίλτρα (αφαλατωτης).

Ουσιαστικά είναι περίπου το ίδιο.

Λοιπόν,

Water wetter δεν υπάρχει πουθενά και τα ζουζουνια μου πληθαίνουν! :mad:

Επίσης βρήκα σε φαρμακείο WFI (sterilized Water For Injections) και απότι ανακαλυψα πρόκειται για νερό που πέρασε δύο φορές την διαδικασία της αντίστροφης όσμοσης και μετά αυτή της απόσταξης.... Το χρησημοποιεί κανείς?

πάρε απεσταγμένο από αυτό που βάζει η μητέρα σου στην X800 της και δε θα έχεις πρόβλημα. (από τα supermarket, εγώ βάζω τρικαλέξ)

για να μη έχες την ασπρίλα στους σωλήνες βάλε λίγο paraflu και δε θα έχεις πρόβλημα

Αρχική απάντηση από raja

Επίσης βρήκα σε φαρμακείο WFI (sterilized Water For Injections) και απότι ανακαλυψα πρόκειται για νερό που πέρασε δύο φορές την διαδικασία της αντίστροφης όσμοσης και μετά αυτή της απόσταξης.... Το χρησημοποιεί κανείς?

Αυτό ακούγεται ενδιαφέρον! Σε τι συσκευασίες πωλήται όμως και πόσο κοστίζει??

Αρχική απάντηση από georgeadams

Αυτό ακούγεται ενδιαφέρον! Σε τι συσκευασίες πωλήται όμως και πόσο κοστίζει??

Φυσιολογικός ορός είναι αυτό.

Επειδή το χρησιμοποιώ για να καθαρίζω τους φακούς επαφής μου σας διαβάζω την ετικέτα.

Sodium Chlorid Ph.Eur. 0,9g

Concentration of Electrolytes (mEq/L) Sodium 154, Chloride 154

Η συσκευασία είναι 1 λίτρου και κοστίζει γύρω στο 1,5

Επειδή είναι ενέσιμο προφανώς είναι αποστειρωμένο και απυρετογόνο (LOL)

Η ετικέτα λέει serilized water for injections Ph. Eur., δεν περιέχει Sodium Chloride και δεν είναι φυσιολογικός ορός.... Η ετικέτα λέει:

Water for injections / Fresenius

Sterilized water for injections Ph. Eur

ΔΙΑΛΥΤΗΣ ΓΙΑ ΕΝΕΣΙΜΑ

ΔΕΝ ΧΟΡΗΓΕΙΤΑΙ ΕΝΔΟΑΓΓΕΙΑΚΩΣ ΩΣ ΕΧΕΙ

ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΣΟΤΟΝΟ

(Δεν φωνάζω, έτσι το γράφει η φιάλη)

Ο φαρμακοποιός μου είπε πως είναι δις απεσταγμένο....όπως έγραψα και παραπάνω στο internet βρήκα πως περνά δύο φορές την αντίστροφη όσμωση και μετά περνά τη διαδηκασία απόσταξης...Αυτά, 1,25/λίτρο

Λοιπόν,

Τηλεφώνησα στην φαρμακευτική εταιρία που διαμένει το WFI....

Είναι νερό που περνά από ενεργό άνθρακα, μια άλλη διαδικασία που δεν θυμάμαι, αντίστροφη όσμωση, και....κρατηθείτε: 8απλή απόσταξη! :jump:

Δηλαδή όπως μου είπαν: 100% H2O!!!!!

Καλό? :T:

Αρχική απάντηση από raja

Δηλαδή όπως μου είπαν: 100% H2O!!!!!

Καλό? :T:

Πολύ καλό μπορώ να πω υποθέτω ότι μένει να το δούμε στην πράξη...

Βέβαια 1.25€ το λίτρο δεν είναι και τσάμπα αλλά αν είναι ότι καθαρότερο... :)

Σήμερα θα στραγγίξω το "ζουζούνια" μου και θα βάλω αυτό...Για να δούμε.....

@RootX: Ετοιμάσου και για παραγγελεία Water Wetter! Αν και κυκλοφόρησε η Swiftech καινούργιο υγρό...Το HydrX που φαίνεται πολύ καλό....

Ωχ! ’ντε πάλι! Και μόλις προχθές έβαλα φρέσκο απιονισμένο στο PC. Πάλι για αλλαγές είμαστε...

Δεν είναι φθηνό, αλλά δεν έχει και απαγορευτικό κόστος. Το απλό απιονισμένο την τελευταία φορά το πήρα με 0,99 ευρώ το 4-λιτρο.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.